Πώς να χρησιμοποιήσετε το Siri για να δείτε πληροφορίες διατροφής στο iOS 12

Το Siri έχει κάνει πολύ δρόμο από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε ως δυνατότητα στο iOS. Πρώτον, τώρα λειτουργεί στην επιφάνεια εργασίας, δηλαδή στο macOS και είναι αρκετά ικανό και εκεί. Το Siri μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από την έναρξή του και φυσικά με κάθε νέα επανάληψη, το AI γίνεται όλο και πιο ικανό. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες Διατροφής στο iOS 12 μέσω του Siri.

Για να δείτε πληροφορίες διατροφής στο iOS 12, πρέπει να επικαλεστείτε το Siri. Το κόλπο είναι να γνωρίζετε τη σωστή εντολή. Υπάρχουν ένα ζευγάρι που εργάζονται?

Δείξε μου διατροφικές πληροφορίες για (όνομα τροφίμου)
Είναι (όνομα τροφίμου) υγιεινό;
Πόσες θερμίδες περιέχει (όνομα τροφίμου);
Πόσο λίπος περιέχει (όνομα τροφίμου); Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την ερώτηση αντικαθιστώντας το «λίπος» με χοληστερόλη ή βιταμίνη D ή κάτι παρόμοιο.

  Επιτρέπονται οι κλήσεις και τα μηνύματα από μια επαφή για παράκαμψη της λειτουργίας Μην ενοχλείτε στο iOS

Υπάρχουν πιθανώς μερικές ακόμη εντολές που θα λειτουργήσουν, αλλά αυτές είναι οι λίγες που έχουμε προς το παρόν.

Η Siri δεν μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για κάθε είδος τροφίμου που υπάρχει. Δεν είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί τη βάση δεδομένων που διαθέτει το MyFitnessPal, αλλά για τα τρόφιμα που υποστηρίζει αυτή τη στιγμή, μπορείτε να δείτε πόσες θερμίδες έχει, πόσα λιπαρά έχει και μεγάλο μέρος της είναι κορεσμένα, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λίπη. μπορείτε να δείτε πόση χοληστερόλη, νάτριο, κάλιο, υδατάνθρακες, ζάχαρη, πρωτεΐνη έχει. Για ορισμένα τρόφιμα όπως το γάλα, θα δείτε μια διάσπαση των βιταμινών και μετάλλων που έχει.

  Διαγράψτε τα δεδομένα EXIF ​​από μια φωτογραφία στο iOS

Όπως όλες οι διατροφικές πληροφορίες, οι τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2000 θερμίδων. Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε την ποσότητα ενός τροφίμου για το οποίο βλέπετε διατροφικές πληροφορίες. Για παράδειγμα, οι πληροφορίες διατροφής του καφέ αφορούν 237 g ή 8 fl oz. Δεν μπορείτε να το αλλάξετε σε μεγαλύτερη ή μικρότερη ποσότητα. Ο κατάλογος των υποστηριζόμενων τροφίμων δεν είναι ακόμα οριστικός. Το Siri έχει πληροφορίες για το γάλα, τη λεμονάδα και τον καφέ, αλλά όχι για ψητό κοτόπουλο ή μήλο.

Αυτό είναι ένα μικρό χαρακτηριστικό στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, επομένως προφανώς δεν αναφέρθηκε όταν ανακοινώθηκε το iOS 12. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που δεν υπάρχει οριστική λίστα υποστηριζόμενων τροφών και είναι απίθανο πολλοί άνθρωποι να γνωρίζουν ότι αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει επί του παρόντος.

  Πώς να διαχειριστείτε την ποιότητα αναπαραγωγής μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας και WiFi για την εφαρμογή TV στο iOS 10

Εάν χρησιμοποιείτε το MyFitnessPal και είναι συνδεδεμένο στο Apple Health, γνωρίζετε ότι μπορεί να συγχρονίσει πληροφορίες διατροφής. Φυσικά, η Apple θα θέλει να ανταγωνιστεί με αυτό. Ίσως το Siri να μπορέσει να προσθέσει και διατροφικές πληροφορίες στην εφαρμογή Health. Ίσως αυτό δεν θα συμβεί με την αρχική σταθερή έκδοση του iOS 12, αλλά με μία από τις μεταγενέστερες επαναλήψεις του.