Πώς να χρησιμοποιήσετε το περίπτερο προσαρμοσμένου σχεδιασμού στο “Animal Crossing: New Horizons”

Αφού ξεκλειδώσετε το Able Sisters Tailor Shop στο Animal Crossing: New Horizons, θα έχετε πρόσβαση σε ένα Custom Design Kiosk, το οποίο σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να κατεβάσετε προσαρμοσμένα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί από άλλους παίκτες. Δείτε πώς μπορείτε να αναζητήσετε, να ανεβάσετε και να κατεβάσετε προσαρμοσμένα σχέδια στο Animal Crossing.

Απαιτείται η ηλεκτρονική συνδρομή Nintendo για την πρόσβαση σε σχέδια

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στο Custom Design Kiosk για πρώτη φορά, θα ειδοποιηθείτε ότι μόνο παίκτες με πρόσβαση στο διαδίκτυο και πληρωμένη συνδρομή Nintendo Online μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα προσαρμοσμένης σχεδίασης. Αυτό συμβαίνει επειδή το περίπτερο προσαρμοσμένης σχεδίασης έχει πρόσβαση σε σχέδια που έχουν ανεβάσει άλλοι παίκτες στο διαδίκτυο αναζητώντας το User ID τους ή πληκτρολογώντας ένα αναγνωριστικό για ένα συγκεκριμένο στοιχείο σχεδίασης.

  Πρέπει να φτιάξετε έναν υπολογιστή το 2020;

Υπάρχουν δύο τύποι προσαρμοσμένων σχεδίων: Κανονικά μοτίβα και Επαγγελματικά σχέδια. Τα Pro Designs είναι κλειδωμένα στην εξέλιξη της ιστορίας και μπορούν να αγοραστούν με το Nook Miles. Τα κανονικά μοτίβα έχουν ποικίλες χρήσεις—μπορείτε να τοποθετήσετε σχέδια στο έδαφος, να τα κρεμάσετε στους τοίχους του σπιτιού σας ή να τα χρησιμοποιήσετε ως ταπετσαρία.

Τα Pro Designs είναι φτιαγμένα για ένα συγκεκριμένο είδος ρούχων: φορέματα, πουλόβερ, παντελόνια κ.λπ. Μπορείτε να ξετρελαθείτε απόλυτα με τις λεπτομέρειες για να φτιάξετε ένα εντυπωσιακά κομψό ντύσιμο.

Κατά την αναζήτηση ενός προσαρμοσμένου σχεδίου, το αναγνωριστικό δημιουργού θα εμφανίζεται στα αριστερά και το αναγνωριστικό προσαρμοσμένης σχεδίασης θα εμφανίζεται στα δεξιά.

Αναζήτηση για Προσαρμοσμένη Σχεδίαση με Αναγνωριστικό Σχεδίου

Αφού συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και αποκτήσετε πρόσβαση στο κύριο μενού του περιπτέρου Προσαρμοσμένης σχεδίασης, θα εμφανιστούν τρεις επιλογές: «Αναζήτηση κατά αναγνωριστικό σχεδίασης», «Αναζήτηση κατά αναγνωριστικό δημιουργού» και «Ανάρτηση».

Επιλέγοντας την πρώτη επιλογή, μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα προσαρμοσμένα σχέδια.

Τα αναγνωριστικά σχεδίασης θα ξεκινούν πάντα με ένα “MO”. Το μόνο που πρέπει να πληκτρολογήσετε είναι οι υπόλοιποι 12 χαρακτήρες.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας του KDE

Εάν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το σχέδιο σε μια κενή υποδοχή αποθήκευσης στην εφαρμογή Προσαρμοσμένα σχέδια στο τηλέφωνο Nook.

Αναζήτηση για προσαρμοσμένα σχέδια κατά αναγνωριστικό δημιουργού

Επιλέγοντας την επιλογή “Αναζήτηση κατά αναγνωριστικό δημιουργού”, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το προσαρμοσμένο προφίλ σχεδίασης ενός παίκτη. Ό,τι έχουν δημιουργήσει και ανεβάσει στο περίπτερο θα εμφανίζεται στο προφίλ τους.

Τα αναγνωριστικά δημιουργού θα ξεκινούν πάντα με ένα “MA”. Το μόνο που πρέπει να πληκτρολογήσετε είναι οι υπόλοιποι 12 χαρακτήρες.

Δημοσιεύστε τα δικά σας προσαρμοσμένα σχέδια στο Διαδίκτυο

Επιλέγοντας «Δημοσίευση» στο κύριο μενού, μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα σχέδια στο περίπτερο. Το αναγνωριστικό δημιουργού σας θα δημιουργηθεί καθώς ανεβάζετε το πρώτο σας σχέδιο στο περίπτερο προσαρμοσμένου σχεδίου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα προσαρμοσμένα σχέδια

Όποτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα σχέδιο που έχετε αποθηκεύσει, ανοίξτε την εφαρμογή Custom Design στο Nook Phone σας πατώντας το κουμπί ZL (το κουμπί πίσω αριστερού ώμου) και, στη συνέχεια, πατήστε το φυσικό κουμπί “A” στο δεξί σας Joy-Con για να δείτε τα αποθηκευμένα σχέδιά σας και φορέστε ή εμφανίστε το σχέδιο.

  Αποκωδικοποιημένες CPU: Κατανόηση των ονομάτων μικροαρχιτεκτονικής της Intel

Εάν στέκεστε έξω ή μέσα στο σπίτι σας, θα εμφανιστούν μερικές πρόσθετες επιλογές. Για παράδειγμα, η επιλογή “Εμφάνιση στο έδαφος” είναι χρήσιμη για την εμφάνιση τυχόν μοτίβων εδάφους που έχετε κατεβάσει.

Πού να βρείτε προσαρμοσμένα σχέδια

Αν ψάχνετε για προσαρμοσμένα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί από τους συναδέλφους σας παίκτες του Animal Crossing: New Horizons, υπάρχουν πολλοί πόροι στο διαδίκτυο. Ένας θαυμαστής έκανε τα πάνω και πέρα ​​για να κάνει ένα δικτυακός τόπος όπου όλοι οι δημιουργοί προσαρμοσμένου περιεχομένου μπορούν να δημοσιεύουν και να μοιράζονται τα σχέδιά τους — ρούχα, μοτίβα μονοπατιών για το έδαφος, ταπετσαρίες, μιμίδια, ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε μπορείτε να βρείτε εδώ.

Με αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να υποβάλετε το δικό σας σχέδιο για να το μοιραστείτε με την κοινότητα χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό δημιουργού και το αναγνωριστικό σχεδίασης. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση με βάση τον τίτλο του σχεδίου ή να ταξινομήσετε κατά τύπο.

Επιπλέον, ορισμένα μουσεία, όπως το Getty, δημοσιεύουν παγκοσμίως διάσημα έργα τέχνης στο διαδίκτυο για να τα προσθέσουν οι χρήστες στο παιχνίδι τους.

Η εφαρμογή Custom Designs προσφέρει ισχυρά μολύβια που μοιάζουν με σετ εργαλείων, εργαλεία γεμίσματος για να ζωγραφίσετε ολόκληρα τμήματα, ακόμη και γραμματόσημα—εξαιρεθείτε και, το πιο σημαντικό, διασκεδάστε μαζί του.