Σύρετε προς τα αριστερά για να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα ενημερωτικό δελτίο στο iPhone σας


Αν υπάρχει κάτι που έχει αποδείξει το Tinder, είναι ότι το σάρωση προς τα αριστερά είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απορρίψετε κάτι και να μην χρειαστεί να το δείτε ποτέ ξανά. Το Tinder έκανε το swiping προς τα αριστερά συνώνυμο του λέγοντας Όχι και πολλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί έκτοτε χρησιμοποιούν τη χειρονομία σαν να είχε οριστεί από την Apple ή την Google. Unroll.Me δεν διαφέρει. είναι μια εφαρμογή που συνδέεται με τον λογαριασμό email σας και βρίσκει όλα τα ενημερωτικά δελτία στα οποία έχετε εγγραφεί. Στη συνέχεια, παρουσιάζει κάθε ενημερωτικό δελτίο ως μια κάρτα που μπορείτε να σύρετε προς τα αριστερά για να απαλλαγείτε και να σύρετε προς τα δεξιά για να συνεχίσετε να λαμβάνετε. Έρχεται επίσης με μια λειτουργία περίληψης που σας επιτρέπει να συνδυάζετε ενημερωτικά δελτία σε μια ενιαία ημερήσια σύνοψη για καλύτερη και βελτιωμένη ανάγνωση.

  Πώς να προσθέσετε έναν Co-Host σε μια συνάντηση Zoom

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας. Η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στα email σας και θα ζητήσει άδεια να τα διαβάσει και να τα τροποποιήσει. Αφού εγγραφείτε στην υπηρεσία, αφήστε την να σαρώσει τα εισερχόμενά σας για ενημερωτικά δελτία.

Στη συνέχεια, το Unroll.me θα παρουσιάζει κάθε ενημερωτικό δελτίο ως κάρτα. Η κάρτα σάς δείχνει από ποιον προέρχεται το ενημερωτικό δελτίο μαζί με το θέμα του. Σύρετε προς τα αριστερά στην κάρτα για να καταργήσετε την εγγραφή από αυτήν, κάντε σάρωση προς τα δεξιά για να συνεχίσετε να τη λαμβάνετε και σύρετε προς τα πάνω, δηλαδή σύρετε προς τα πάνω για να τη συμπεριλάβετε στην ημερήσια σύνοψη του ενημερωτικού δελτίου που θα δημιουργήσει το Unroll.Me ειδικά για εσάς.

  Χρησιμοποιήστε τις αξιολογήσεις Rotten Tomatoes για να βρείτε ταινίες στο Netflix

Κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε τα ενημερωτικά δελτία που λαμβάνετε, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί επεξεργασίας στο επάνω μέρος και να δείτε μια πλήρη περίληψη του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται ένα ενημερωτικό δελτίο και να το αλλάξετε. Η εφαρμογή υποστηρίζει μια προβολή λίστας για ενημερωτικά δελτία στα οποία μπορείτε να μεταβείτε στη θέση της διεπαφής που μοιάζει με κάρτα. Η εφαρμογή θα σας ειδοποιεί όταν έχετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ενημερωτικό δελτίο εάν ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις από αυτό. Το Unroll.Me είναι πολύ συγκεκριμένο ως προς το τι κάνει αλλά είναι απίστευτα χρήσιμο.

  Πώς να ελέγξετε εάν το κλειδί προϊόντος του Office 2016 είναι αυθεντικό

Εγκαταστήστε το Unroll.Me από το App Store