Πώς να χρησιμοποιήσετε τις προκλήσεις φακών στο Snapchat

Οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων βασίζονται σε μερικά πράγματα για να παραμείνουν δημοφιλείς ή σχετικές. νέο, φρέσκο ​​περιεχόμενο για κατανάλωση από τους χρήστες και χρήστες που επιστρέφουν συνεχώς και αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή. Οι διαδραστικές λειτουργίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τους χρήστες να παραμείνουν, γι’ αυτό το Snapchat έχει προσθέσει προκλήσεις φακών. Οι προκλήσεις φακών είναι βασικά η εγγραφή μιας συγκεκριμένης πράξης, όπως ορίζεται από την πρόκληση φακού, και στη συνέχεια ζητώντας από άλλους να κάνουν το ίδιο. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προκλήσεις φακών στο Snapchat.

Αυτή η δυνατότητα διατίθεται αργά στους χρήστες. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένη. Αν δεν το έχετε δει ακόμα, ρίξτε μια ματιά στους φακούς για κατοικίδια.

  Πώς να εγγράψετε χωρίς να κρατάτε το κουμπί στο Snapchat

Προκλήσεις φακού στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε οπουδήποτε στο πρόγραμμα εύρεσης προβολής της κάμερας για να φορτώσετε τους διαθέσιμους φακούς. Μόλις αρχίσουν να φορτώνουν οι φακοί, πατήστε το κουμπί smiley face για να αποκτήσετε πρόσβαση στη συλλογή φακών.

Στην κορυφή της γκαλερί θα δείτε όλες τις διαθέσιμες προκλήσεις. Πατήστε την πρόκληση φακού που θέλετε να δοκιμάσετε και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να κάνετε την πρόκληση μόνοι σας. Αφού ολοκληρώσετε την πρόκληση, θα μπορείτε να τη στείλετε σε έναν συγκεκριμένο φίλο, να την προσθέσετε στην ιστορία σας ή να την προσθέσετε στην πρόκληση για να τη δουν όλοι.

  Τι σημαίνουν τα εικονίδια κάτω από τα μηνύματα στο Snapchat;

Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο τέσσερις προκλήσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε. Οι προκλήσεις φακών στο Snapchat υποτίθεται ότι δημιουργούνται από τους χρήστες. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια δική σας πρόκληση φακού, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε Lens Studio.

Το Lens Studio είναι μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές που είναι διαθέσιμη τόσο για macOS όσο και για Windows 10. Απαιτεί μια αρκετά αξιοπρεπή GPU και τουλάχιστον 4 GB RAM, αλλά ο επεξεργαστής σας μπορεί να είναι τόσο παλιός όσο ένας πυρήνας i3. Αυτό που ουσιαστικά κάνει το Snapchat είναι να κάνει τους χρήστες να δημιουργούν περιεχόμενο και να το κάνουν viral. Αν δημιουργήσετε μια εύκολη αλλά ενδιαφέρουσα πρόκληση φακού που μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι, θα γίνει viral. Είναι τόσο απλό και μπορείτε να βασιστείτε σε επωνυμίες που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό.

  Πώς να δημιουργήσετε ιστορίες Snapchat με φίλους

Εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Snapchat προσθέτουν διαδραστικό περιεχόμενο για τους χρήστες, επειδή αν ρίξετε μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχετε πολλά να κάνετε εκεί. Με το Facebook ή το Twitter μπορεί να περάσετε από τη ροή σας, αλλά και αυτό τελειώνει τελικά. Με το Snapchat, λαμβάνετε λιγότερες ενημερώσεις εκτός κι αν είναι δουλειά κάποιου να δημοσιεύει απλώς στην εφαρμογή. Η πρόκληση φακού ή οποιαδήποτε άλλη διαδραστική λειτουργία όχι μόνο δίνει στους χρήστες κάτι να «παρακολουθήσουν», αλλά και έναν απλό τρόπο συμμετοχής.