Πώς να δημιουργήσετε ιστορίες Snapchat με φίλους

Οι ιστορίες του Snapchat έχουν αντιγραφεί αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Το Facebook έχει αντιγράψει και κλωνοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα σε όλους τους σημαντικούς τίτλους εφαρμογών που κατέχει. Αυτό περιλαμβάνει το Instagram, το Facebook Messenger και το Whatsapp. Και οι τρεις εφαρμογές έχουν σημαντικό αριθμό χρηστών και έχει βλάψει ουσιαστικά το Snapchat. Τούτου λεχθέντος, το Snapchat δεν το κάνει ξαπλωμένο. Η εφαρμογή προσθέτει ήδη νέες δυνατότητες και βελτιώνει τις τρέχουσες. Μια νέα δυνατότητα Snapchat σάς επιτρέπει τώρα να δημιουργείτε ιστορίες Snapchat με φίλους. Αυτή είναι βασικά μια ομάδα στην οποία όλοι στην ομάδα μπορούν να στείλουν στιγμιότυπα. Είναι διαφορετικό από μια κανονική ομάδα Snapchat όπου μόνο ένα άτομο μπορεί να στείλει snaps.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το AR Bitmoji στο Snapchat

Θα χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat για να δημιουργήσετε ιστορίες Snapchat με τους φίλους σας.

Δημιουργήστε ιστορίες Snapchat με φίλους

Ανοίξτε το Snapchat, τραβήξτε μια φωτογραφία και πατήστε «Αποστολή». Στην οθόνη “Αποστολή σε”, πατήστε “Δημιουργία ιστορίας”. Δώστε στην ιστορία σας ένα όνομα και, στη συνέχεια, επιλέξτε ποιος μπορεί να προσθέσει στιγμιότυπα στην ιστορία σας.

Όταν δημιουργείτε ιστορίες Snapchat με φίλους, υπάρχουν δύο τρόποι για να επιλέξετε ποιοι φίλοι μπορούν να προσθέσουν στιγμιότυπα σε αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε ένα γεωγραφικό φράχτη ή μπορείτε να επιλέξετε φίλους από τις επαφές σας.

Προσθέστε ένα Geo Fence

Μια γεωγραφικά περιφραγμένη ιστορία είναι μια ιστορία που περιορίζει τους συντελεστές κατά τοποθεσία. Αφού ονομάσετε την ιστορία σας, ενεργοποιήστε την επιλογή “Geofence”. Θα εντοπίσει την τρέχουσα τοποθεσία σας και θα προσθέσει μια μικρή περίμετρο σε αυτήν. Οποιοσδήποτε εντός αυτής της περιμέτρου, οι φίλοι σας και οι φίλοι τους, μπορούν να δουν αυτήν την ιστορία. Μπορείτε να επιτρέψετε μόνο στον φίλο σας ή στους φίλους των φίλων σας να συνεισφέρουν στιγμιότυπα σε αυτήν την ιστορία, αλλά πρέπει να βρίσκονται εντός αυτής της περιμέτρου.

  Πώς να τροποποιήσετε το προτεινόμενο περιεχόμενο και τις προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat

Ιστορίες με φίλους

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γεωγραφικό φράχτη, μπορείτε απλώς να πατήσετε “Ποιος μπορεί να προσθέσει” και να επιλέξετε ποιος από τους φίλους σας μπορεί να προσθέσει στιγμιότυπα στην ιστορία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει την επιλογή Geofence. Όταν δημιουργείτε ιστορίες Snapchat με φίλους, μπορείτε να περιορίσετε την ορατότητα μιας ιστορίας μόνο σε αυτούς τους φίλους.

Αφήστε/Αποκλείστε μια ιστορία

Εάν δεν θέλετε να είστε μέρος μιας ιστορίας Snapchat, μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από αυτήν και να την αποκλείσετε. Για να αποχωρήσετε/αποκλείσετε μια ιστορία, σύρετε προς τα αριστερά και μεταβείτε στην οθόνη Ιστορίες. Πατήστε την ιστορία που θέλετε να αφήσετε/αποκλείσετε. Επιλέξτε «Προβολή λεπτομερειών ιστορίας». Στην οθόνη λεπτομερειών, πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού στο επάνω μέρος και επιλέξτε ‘Αποχώρηση από την ιστορία’ για να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από αυτό. Πατήστε “Αποκλεισμός ιστορίας” για να την αποκλείσετε και να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από αυτήν.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Snapchat

Το Snapchat πρόσθεσε επίσης διαθέσεις Bitmoji με αυτήν την ενημέρωση. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε ένα avatar bitmoji αντί για τη δική σας φωτογραφία στο προφίλ σας στο Snapchat, θα δείτε το bitmoji να εμφανίζεται στον snapcode.