Τι σημαίνουν τα εικονίδια κάτω από τα μηνύματα στο Snapchat;

Το Snapchat είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά κοινωνικά δίκτυα σήμερα. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε νεότερο κοινό, πιο φιλικό προς την τεχνολογία. Το Snapchat βασίζεται στην αποστολή προσωρινών φωτογραφιών και βίντεο στους φίλους σας ή στην ανάρτηση Ιστοριών που διαρκούν είκοσι τέσσερις ώρες για να τις δουν οι επιλεγμένοι φίλοι σας. Παρά την επιτυχία του, το Snapchat έχει τη φήμη ότι είναι δύσκολο στη χρήση, με περίεργες αποφάσεις διεπαφής χρήστη και άλλα στοιχεία που μπορεί να δυσκολέψουν να καταλάβετε τι κάνετε σε μια συγκεκριμένη σελίδα.

Εκτός από όλα τα σύμβολα, μπορεί να είναι δύσκολο για τους νέους χρήστες να το καταλάβουν αν κάποιος τα έχει προσθέσει στο Snapchat, διαβάστε τα μηνύματά τους κ.λπ. Μόλις κατανοήσετε καλύτερα τι σημαίνει καθένα από αυτά τα σύμβολα, το Snapchat γίνεται ένα πολύ πιο εύκολο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης για πλοήγηση. Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τι σημαίνουν τα διαφορετικά πλαίσια, τα βέλη και άλλα σύμβολα στο Snapchat.

Τι σημαίνουν τα διαφορετικά χρωματιστά κουτιά στο Snapchat;

  • Το σύμβολο του γκρι πλαισίου εμφανίζεται γενικά όταν δεν έχετε κάνει ποτέ σπασίματα με άλλο άτομο. Μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι ένας χρήστης σας έχει αποκλείσει ή ότι δεν έχει αποδεχτεί το αίτημα φιλίας σας. Το γκρι χρώμα ουσιαστικά σημαίνει ότι μια ενέργεια εκκρεμεί.

  • Ένα γεμάτο κόκκινο πλαίσιο σημαίνει ότι το Snap σας χωρίς ήχο στάλθηκε στον παραλήπτη και δεν έχει προβληθεί. Ένα μη συμπληρωμένο κόκκινο πλαίσιο σημαίνει ότι το Snap σας χωρίς ήχο στάλθηκε στον παραλήπτη και προβλήθηκε.

  • Ένα γεμάτο μωβ πλαίσιο σημαίνει ότι το Snap σας χωρίς ήχο στάλθηκε στον παραλήπτη και δεν έχει προβληθεί. Ένα μη συμπληρωμένο μωβ πλαίσιο σημαίνει ότι το Snap σας με ήχο στάλθηκε στον παραλήπτη και προβλήθηκε.

  • Ένα γεμάτο μπλε πλαίσιο σημαίνει ότι το Snap σας χωρίς ήχο στάλθηκε στον παραλήπτη και δεν έχει προβληθεί. Ένα μη συμπληρωμένο μπλε πλαίσιο σημαίνει ότι η συνομιλία σας έχει προβληθεί.

  Τι σημαίνει το Emoji δίπλα σε ένα όνομα στο Snapchat;

Τι σημαίνουν τα διαφορετικά χρωματιστά βέλη στο Snapchat;

  • Το γεμάτο κόκκινο βέλος σημαίνει απλώς ότι στείλατε ένα Snap χωρίς ήχο. Το κοίλο κόκκινο βέλος σημαίνει ότι το Snap χωρίς ήχο έχει ανοίξει.

  • Το γεμάτο μωβ βέλος σημαίνει ότι στείλατε ένα Snap με ήχο. Το κοίλο μωβ βέλος σημαίνει ότι το Snap με ήχο έχει ανοίξει.

  • Το γεμάτο μπλε βέλος σημαίνει ότι στέλνετε μια συνομιλία. Το κοίλο μπλε βέλος σημαίνει ότι η συνομιλία σας έχει ανοίξει.

  • Το γεμάτο γκρι βέλος σημαίνει ότι το άτομο στο οποίο στείλατε αίτημα φιλίας δεν το έχει αποδεχτεί ακόμη.

  Πώς να αποκτήσω τα μάτια μου μόνο στο Snapchat

Τι γίνεται με τα άλλα σύμβολα;

Υπάρχουν άλλα εικονίδια που χρησιμοποιούνται για να υποδηλώσουν διαφορετική κατάσταση συνομιλίας ή προβολής Snap.

  • Ένα κόκκινο κυκλικό βέλος σημαίνει ότι το Snap χωρίς ήχο έχει επαναληφθεί.

  • Ένα μωβ κυκλικό βέλος σημαίνει ότι το Snap με ήχο έχει επαναληφθεί.

  • Ένα διπλό κόκκινο βέλος με τρεις γραμμές σημαίνει ότι κάποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης του Snap σας χωρίς ήχο.

  • Ένα διπλό μωβ βέλος του ίδιου σχεδιασμού σημαίνει ότι κάποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης του Snap σας με ήχο.

  • Ένα διπλό μπλε βέλος σημαίνει ότι κάποιος τράβηξε ένα στιγμιότυπο οθόνης στη συνομιλία σας.

Και πάλι, υπάρχουν πολλά εικονίδια με τα οποία μπορείτε να κατανοήσετε, αλλά το σύστημα είναι τόσο απλό που δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να τα θυμάστε όλα. Εάν αρχίσετε να θυμάστε ότι τα κόκκινα εικονίδια σημαίνουν Snaps χωρίς ήχο, το μωβ σημαίνει Snaps με ήχο και το μπλε είναι για συνομιλίες, μπορείτε να δημιουργήσετε από εκεί. Είναι ένα απλό σύστημα, οπότε θα το κατακτήσετε γρήγορα.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Γιατί δεν στέλνονται τα snaps μου;

Εάν τα στιγμιότυπά σας έχουν κολλήσει σε εκκρεμότητα, μπορεί να σημαίνει ότι ο παραλήπτης αφαίρεσε ή απέκλεισε τον λογαριασμό σας. Αν υποθέσουμε ότι ένα στιγμιότυπο δεν αποστέλλεται και δεν εμφανίζεται τίποτα, πιθανότατα είναι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν είναι αρκετά ισχυρή. Δοκιμάστε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ wifi και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, αν είναι δυνατόν. Επίσης, κλείστε τελείως την εφαρμογή και επανεκκινήστε την εάν τα snaps σας δεν περνούν.

  Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

Τι είναι η χρυσή καρδιά στο Snapchat;

Η χρυσή καρδιά που εμφανίζεται με το όνομα ενός φίλου όταν βρίσκεται στο Snapchat είναι μια από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με τα σύμβολα στο Snapchat. Τι σημαίνει λοιπόν; Σημαίνει απλώς ότι έχετε στείλει περισσότερα Snaps σε αυτό το άτομο από οποιονδήποτε άλλο και ότι έχει κάνει το ίδιο σε εσάς. Είναι το εικονίδιο του καλύτερου φίλου του Snapchat και απλώς σημαίνει ότι ήσασταν πιο ενεργός μαζί του από τους άλλους φίλους σας.

Υπάρχει επίσης μια κόκκινη καρδιά για έναν καλύτερο φίλο άνω των 2 εβδομάδων και μια ροζ καρδιά για το άτομο με το οποίο είστε φίλοι για πάνω από δύο μήνες. Είναι το εικονίδιο Snapchat BFF.

Τυλίγοντας

Ενώ το snapchat μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένο λόγω της μοναδικής διεπαφής χρήστη του, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρείτε επαφή με φίλους. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο έχει ρίξει λίγο φως σε μερικές από τις πιο συγκεχυμένες πτυχές και σύμβολα στο Snapchat. Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το τι σημαίνουν τα διάφορα σύμβολα που συνδέονται με το Snapchat; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!