Πώς να εγγράψετε χωρίς να κρατάτε το κουμπί στο Snapchat

Ας είμαστε ειλικρινείς, το να κρατάτε πατημένο το κουμπί εγγραφής ενώ κάνετε ένα Snap δεν είναι η πιο επίπονη εργασία. Ωστόσο, εάν προσπαθείτε να είστε δημιουργικοί με τη λήψη σας ή χρησιμοποιείτε τρίποδο, το να πρέπει να το κρατήσετε πατημένο αποτελεί πρόκληση και μπορεί να δυσκολέψει τη λήψη της λήψης που θέλετε.

Ποια είναι λοιπόν η λύση; Πώς μπορείτε να εγγράψετε ένα Snap χωρίς να χρειάζεται να κρατήσετε πατημένο το κουμπί εγγραφής;

Ευτυχώς, εάν χρησιμοποιείτε ένα iPhone, έχετε μερικές επιλογές, καθώς μπορείτε πραγματικά να κάνετε εγγραφή χωρίς να κρατάτε πατημένο το κουμπί στο Snapchat με μια προσεγμένη λειτουργία iOS. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε Android, θα χρειαστείτε μια λύση για να το πετύχετε.

Μπορεί το Snapchat να είναι η χώρα των selfie, αλλά περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ δοκιμάζουν νέα πράγματα για να τραβήξουν την προσοχή. Τόσο ιδιώτες όσο και επωνυμίες στρέφονται στο Snapchat μέσω Facebook και με εκατομμύρια χρήστες να παλεύουν όλοι για προσοχή κάνοντας τις ίδιες πόζες, πρέπει να είστε δημιουργικοί για να ξεχωρίζετε.

Αυτός είναι ο μόνος πόνος που χρειάζεται να κρατήσετε πατημένο το κουμπί εγγραφής. Ακόμη και τότε δεν είναι ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα όπως θα δείτε σύντομα. Έτσι, χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο εγγραφής χωρίς να κρατάτε πατημένο το κουμπί στο Snapchat.

Πώς ηχογραφείτε Hands-Free στο Snapchat;

Όπως αναφέρθηκε, η εγγραφή χωρίς να κρατάτε πατημένο το κουμπί στο Snapchat είναι δυνατή, αλλά το πώς θα το κάνετε εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής που διαθέτετε. Όσοι από εσάς έχετε iPhone, μπορείτε εύκολα να το κάνετε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις προσβασιμότητας.

  Πώς να εφαρμόσετε δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία στο Snapchat

Ωστόσο, οι χρήστες Android θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια λύση για να επωφεληθούν από την εγγραφή hands-free στο Snapchat.

Εγγραφή Hands-free στο Snapchat: iOS

Εάν έχετε iPhone και θέλετε να κάνετε εγγραφή χωρίς να κρατάτε πατημένο το κουμπί στο Snapchat, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δυνατότητα προσβασιμότητας ενσωματωμένη στο iOS για να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Ονομάζεται AssistiveTouch, αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να κάνει το τηλέφωνο πιο εύχρηστο εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τις κινητικές δεξιότητες ή με την επιδεξιότητα που απαιτείται για τη χρήση κουμπιών υλικού σε ένα τηλέφωνο. Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Τώρα μπορείτε να εγγράψετε το Snap σας χωρίς να χρειάζεται να κρατήσετε πατημένο το κουμπί εγγραφής. Μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας σε ένα τρίποδο, σε μια θήκη ή να κάνετε ό,τι θέλετε. Αυτή η χειρονομία διαρκεί μόνο οκτώ δευτερόλεπτα, επομένως δεν θα έχετε την πλήρη έκθεση του Snapchat δέκα δευτερολέπτων, αλλά είναι αρκετά καλή για τις περισσότερες ανάγκες.

Εάν δεν θέλετε να εμφανίζεται συνεχώς ο γκρίζος κύκλος στο τηλέφωνό σας ή θέλετε να χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά ηχογράφηση hands-free, εκτελέστε τα παραπάνω βήματα για να δημιουργήσετε μια κίνηση και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το AssistiveTouch. Ο κύκλος θα εξαφανιστεί, αλλά η αποθηκευμένη χειρονομία σας θα παραμείνει. Στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να το ενεργοποιήσετε και να το απενεργοποιήσετε όπως θέλετε.

  Πώς να εξαγάγετε όλες τις μνήμες στο Snapchat

Εγγραφή Hands-free στο Snapchat: Android

Δυστυχώς, δεν υπάρχει έκδοση Android αυτής της δυνατότητας. Παρόλο που το λειτουργικό σύστημα διαθέτει χαρακτηριστικά προσβασιμότητας, η δυνατότητα δημιουργίας χειρονομίας δεν είναι ένα από αυτά. Ωστόσο, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε εάν χρησιμοποιείτε γόμα και λάστιχο με το τηλέφωνό σας. Ναι, ξέρω ότι είναι λίγο αδέξιο, αλλά λειτουργεί – το δοκίμασα μόνος μου.

Θα χρειαστείτε είτε μια μικρή γόμα είτε να κόψετε το πάνω μέρος ενός μολυβιού για να ελευθερώσετε τη γόμα και μια δυνατή ελαστική ταινία. Τοποθετήστε τη γόμα πάνω από το σημείο που βρίσκεται το κουμπί εγγραφής Snapchat στην οθόνη και δέστε το λάστιχο γύρω από την οθόνη για να το κρατήσετε σταθερά στη θέση του. Ρυθμίστε το Snapchat για εγγραφή και θα πρέπει να συνεχίσει την εγγραφή για ολόκληρα δέκα δευτερόλεπτα.

Το κόλπο είναι να σφίξετε την ελαστική ταινία αρκετά ώστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί εγγραφής χωρίς να κουμπώνετε. Η απαλότητα της γόμας σημαίνει ότι η οθόνη σας δεν θα καταστραφεί, επομένως δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Η εναλλακτική είναι να αλλάξετε τα χειριστήρια έτσι ώστε ένα κουμπί έντασης να ξεκινήσει την εγγραφή και να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο εκεί. Και πάλι, πρέπει να σφίξετε το λάστιχο αρκετά ώστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί. Μια άλλη εναλλακτική είναι να χρησιμοποιήσετε ένα τρίποδο τηλεφώνου και να χρησιμοποιήσετε τον σφιγκτήρα για να κρατήσετε πατημένο το κουμπί έντασης για εγγραφή. Είναι δύσκολο να το χρονίσετε σωστά, αλλά είναι δυνατό.

Συμβουλές και κόλπα μπόνους Snapchat

Για να αναπληρώσουμε την έλλειψη εγγραφής hands-free στο Snapchat, συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε λίγο περισσότερο την εφαρμογή.

  Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat

Μάθετε ποιο τραγούδι παίζεται αυτήν τη στιγμή

Χρησιμοποιώντας το Shazam, το Snapchat μπορεί να εντοπίσει γρήγορα ποιο τραγούδι ακούτε (αρκεί να μην είναι πολύ ασαφές). Ο πιο γρήγορος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα είναι απλά να πατήσετε παρατεταμένα το σκόπευτρο Snapchat ενώ αναπαράγεται ένα τραγούδι. Η εφαρμογή θα πρέπει να εμφανίζει αυτόματα τον τίτλο του τραγουδιού.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το εικονοσκόπιο για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να εμφανιστούν εναλλακτικές επιλογές φακού. Στη συνέχεια, κάτω από αυτούς τους φακούς, πατήστε την επιλογή Σάρωση, κάντε κύλιση προς τα αριστερά και επιλέξτε Μουσική. Αυτό θα ενημερώσει την εφαρμογή για τι προσπαθείτε να σαρώσετε αντί να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε μια γενική σάρωση.

Μοιραστείτε ιστορίες Snapchat εκτός εφαρμογής

Κάποτε οι ιστορίες Snapchat που δημιουργήθηκαν στην εφαρμογή παρέμεναν στην εφαρμογή. Τώρα, όμως, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις ιστορίες σας με οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Απλώς πατήστε παρατεταμένα την ιστορία που θέλετε να μοιραστείτε, πατήστε Κοινή χρήση όταν εμφανιστεί και στείλτε τις ιστορίες σας όπου θέλετε να πάνε!

Νέες λύσεις ηχογράφησης hands-free είναι καθ’ οδόν!

Αυτές οι λύσεις για το Android είναι λιγότερο από ιδανικές, αλλά το Snapchat προφανώς δοκιμάζει την εγγραφή hands-free, επομένως μπορεί να μην χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε για πολύ. Ένα κομμάτι από το Mashable από πέρυσι ανέφερε ότι η εταιρεία δοκίμαζε εγγραφή χωρίς χέρια για βίντεο διάρκειας έως και 60 δευτερολέπτων. Δεν έχω ακούσει τίποτα από τότε, αλλά αν αυτό είναι ένα επερχόμενο χαρακτηριστικό, θα είμαστε όλοι σε θέση να γίνουμε πιο δημιουργικοί στο Snapchat – και αυτό δεν είναι κακό!

Γνωρίζετε άλλους τρόπους εγγραφής χωρίς να κρατάτε πατημένο το κουμπί στο Snapchat; Ένας πιο εύχρηστος ή κομψός τρόπος εγγραφής χωρίς τη χρήση του κουμπιού εγγραφής στο Android; Μιλήστε μας για αυτούς παρακάτω αν το κάνετε!