Πώς να χρησιμοποιήσετε την ισορροπία λευκού στις Φωτογραφίες Google

Το Google Photos έχει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Ισορροπία λευκού”. Αυτή η δυνατότητα δεν είναι νέα στη σφαίρα της φωτογραφίας ή των εφαρμογών επεξεργασίας εικόνων. Αμέτρητες εφαρμογές κάμερας και επεξεργασίας φωτογραφιών έχουν αυτή τη δυνατότητα από αιώνες. Ωστόσο, είναι νέο στο Google Photos. Η λειτουργία προσαρμόζει το χρώμα σε μια φωτογραφία και της δίνει έναν ομοιόμορφο τόνο. Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται με κακό φωτισμό έχουν περιοχές που είναι πολύ σκοτεινές ή πολύ φωτεινές. Η ισορροπία λευκού διορθώνει αυτό το πρόβλημα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισορροπία λευκού στις Φωτογραφίες Google.

Η ισορροπία λευκού στις φωτογραφίες Google είναι διαθέσιμη μόνο στο Android, προς το παρόν. Η Google είπε ότι η λειτουργία θα προστεθεί σύντομα στο Google Photos για iOS. Για να χρησιμοποιήσετε την Ισορροπία λευκού στις Φωτογραφίες Google, πρέπει πρώτα να αναβαθμίσετε την εφαρμογή Google Photos στην έκδοση 2.10.0.148909749.

  Πώς να ρυθμίσετε ένα Mac για τα παιδιά σας

Εφαρμόστε την ισορροπία λευκού στις Φωτογραφίες Google

Ανοίξτε μια εικόνα στις Φωτογραφίες Google. Πατήστε το κουμπί επεξεργασίας στην κάτω γραμμή. Στη λειτουργία επεξεργασίας, βλέπετε μια σειρά φίλτρων που μπορείτε να εφαρμόσετε σε μια εικόνα στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτά είναι ως επί το πλείστον φίλτρα χρώματος παρόμοια με αυτά που βλέπετε στο Instagram. Ωστόσο, υπάρχει ένα φίλτρο που δεν είναι έγχρωμο. Αυτο.

Το “Auto” εφαρμόζει διόρθωση χρώματος στη φωτογραφία που επεξεργάζεστε. Πριν από την ενημέρωση, αυτό το φίλτρο “Auto” διόρθωσε μόνο τον κορεσμό και την έκθεση. Τώρα, θα εφαρμόσει και διόρθωση ισορροπίας λευκού. Το φίλτρο «Auto» απλώς θα εφαρμόσει αυτές τις διορθώσεις στη φωτογραφία.

Τα άλλα φίλτρα θα εφαρμόσουν την αντίστοιχη εμφάνιση στη φωτογραφία και θα εφαρμόσουν επίσης διορθώσεις χρώματος, συμπεριλαμβανομένης της ισορροπίας λευκού. Εάν θέλετε μόνο τις διορθώσεις χρώματος, την ισορροπία λευκού και όλα, επιλέξτε «Αυτόματα».

  Υπολογίστε τον κίνδυνο καρδιακής νόσου με το KnowYour4

Πατήστε το κουμπί «Αποθήκευση» όταν τελειώσετε. Η επεξεργασία γίνεται στην αρχική φωτογραφία. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε την επεξεργασμένη φωτογραφία ως αντίγραφο, πατήστε το κουμπί υπερχείλισης και επιλέξτε την επιλογή «Αποθήκευση ως αντίγραφο». Ακόμα κι αν αποθηκεύσετε αλλαγές στην αρχική φωτογραφία, θα έχετε την επιλογή να επαναφέρετε την αρχική φωτογραφία.

Καταργήστε την ισορροπία λευκού στις Φωτογραφίες Google

Δεν είναι όλες οι διορθώσεις που κάνουν οι Φωτογραφίες Google σε μια εικόνα την κάνουν να φαίνεται καλύτερη. Για να καταργήσετε την ισορροπία λευκού από μια φωτογραφία που έχει βελτιώσει το Google Photos, επιλέξτε την “Αρχική” εμφάνιση. Όλα τα “looks” δηλαδή τα φίλτρα που εφαρμόζετε σε μια φωτογραφία θα διορθώσουν την ισορροπία λευκού. Δεν υπάρχει τρόπος να εφαρμόσετε ένα look χωρίς διόρθωση ισορροπίας λευκού. Πρέπει είτε να μείνετε στην αρχική φωτογραφία είτε να ακολουθήσετε την πλήρως διορθωμένη έκδοση.

  Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Bluetooth σε Mac

Ένας τρόπος για να επιλύσετε τις διορθώσεις που γίνονται από το Google Photos είναι να χρησιμοποιήσετε τις προσαρμογές φωτός, χρώματος και αναδυόμενου χρώματος. Πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων δίπλα στο κουμπί εμφάνισης για να προσαρμόσετε το φως, το χρώμα και το pop. Κάθε ρύθμιση έχει πρόσθετη ρύθμιση κάτω από αυτήν στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση πατώντας το βέλος που δείχνει προς τα κάτω.

Θα πρέπει να παίξετε λίγο με αυτές τις ρυθμίσεις για να φαίνεται σωστά η φωτογραφία. Με τις εξαιρετικές επιλογές επεξεργασίας φωτογραφιών έρχονται και μεγάλες επιπλοκές. Εάν οι επεξεργασίες που κάνει το Google Photos δεν λειτουργούν για τη φωτογραφία σας, θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να τις διορθώσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών.