Πώς να προετοιμαστείτε για το Halloween στο “Animal Crossing: New Horizons”

Μπορείτε να νιώσετε την τρομακτική ψύχρα στον αέρα; Αισθάνεστε μια σαφή έλλειψη κολοκύθας στη διακόσμηση του νησιού σας; Ετοιμαστείτε για το Halloween με την ενημέρωση του Animal Crossing: New Horizons τον Οκτώβριο του 2020 που περιλαμβάνει ένα δικό σας έμπλαστρο κολοκύθας!

Μπαλώματα κολοκύθας

Σεπτέμβριος 2020 στο Animal Crossing: Το New Horizons έφερε βελανίδια και κουκουνάρια που πέφτουν από δέντρα, περιμένοντας να χρησιμοποιηθούν για DIY συνταγές. Αλλά τώρα υπάρχει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο στο δρόμο για την προετοιμασία για τις διακοπές του Halloween!

Ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2020, το Animal Crossing: New Horizons διαθέτει ένα νέο είδος συγκομιδής που μπορεί να μαδηθεί και να χρησιμοποιηθεί σε πολλές νέες DIY συνταγές με θέμα την κολοκύθα που σίγουρα θα προσθέσουν μερικές ψυχρές πινελιές στο νησί σας κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου.

Το Pumpkin starts μπορεί να αγοραστεί εντός του παιχνιδιού από τον Leif (θα εμφανιστεί τυχαία έξω από το κέντρο της πόλης) ή από το Nook’s Cranny κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου. Μόλις αναπτυχθούν οι κολοκύθες σας, μπορούν να συγκομιστούν και να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα έργα DIY με θέμα την κολοκύθα που αποτελούν μέρος της συλλογής “Spooky”.

Η Isabelle θα σας ενημερώσει για το νέο εποχικό γεγονός στην πρωινή της ανακοίνωση. Θα αναφερθεί στο πώς μπορείτε να συμμετέχετε στις νέες γιορτές—καλλιέργεια κολοκύθας, αγορά καραμέλας και πολλά άλλα. Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη μόνο τον μήνα Οκτώβριο 2020.

Πού να αγοράσετε ορεκτικά κολοκύθας

Τα ορεκτικά κολοκύθας θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα τον Οκτώβριο του 2020 από το κατάστημα Timmy and Tommy’s Nook & Cranny (ελέγξτε τα ντουλάπια δίπλα στα κοντάρια) για 280 Bells ή πέντε για 1.400 Bells.

  Πώς να μεταφράσετε ιστοσελίδες στο Safari σε Mac

Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε στο καλάθι του Leif όταν εμφανιστεί στο νησί σας. Ένα ξεκίνημα κολοκύθας κοστίζει 140 Bells, ενώ ένα πακέτο πέντε κοστίζει 700 Bells. Είναι πολύ φθηνότερα αν τα αγοράσετε από τη Leif, οπότε αν σκοπεύετε να προμηθευτείτε απόθεμα, φροντίστε να περιμένετε να εμφανιστεί το καλάθι του έξω από το Resident Services Center.

Εάν έχετε καλλιεργήσει πολλές κολοκύθες που δεν χρειάζεστε πλέον, μπορείτε να τις πουλήσετε χύμα στους Timmy και Tommy για μια αξιοπρεπή ποσότητα Bells (10 πορτοκαλί κολοκύθες πωλούνται για 3.500 Bells), αλλά η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το χρώμα. Μπορείτε επίσης να δώσετε κολοκύθες ως δώρα σε οικογένεια και φίλους.

Καλλιέργεια κολοκύθας

Μόλις μαζέψετε κολοκύθες, μπορείτε να αρχίσετε να φυτεύετε κολοκύθες σε όλο το νησί σας. Εξοπλίστε το φτυάρι σας και σκάψτε στο έδαφος. Στη συνέχεια, καθώς βρίσκεστε μπροστά στην τρύπα, ανοίξτε το απόθεμά σας και επιλέξτε την κολοκύθα που αρχίζει να τις φυτεύει στο έδαφος. Μόλις φυτέψετε την κολοκύθα, μπορείτε να τη σκάψετε και να τη μετακινήσετε αν θέλετε, όπως και κάθε άλλο φυτό που μπορεί να συγκομιστεί στο Animal Crossing: New Horizons.

Εάν ποτίζετε τις κολοκύθες κάθε μέρα, θα μπορούσατε ενδεχομένως να μαζέψετε πολλαπλάσια ταυτόχρονα, οπότε φροντίστε να ποτίζετε τις κολοκύθες σας καθώς μεγαλώνουν. Μετά τη φύτευση, οι κολοκύθες χρειάζονται τέσσερις ημέρες για να ωριμάσουν πλήρως και θα αναπτυχθούν σε τέσσερα διαφορετικά πιθανά χρώματα.

Και όπως τα λουλούδια, έτσι και οι κολοκύθες θα ξαναφυτρώσουν αφού τις μαζέψετε. Μόλις συλλεχθούν, θα ξεκινήσουν στο δεύτερο στάδιο (με τέσσερα φύλλα), με μια νέα κολοκύθα να παράγεται δύο ημέρες αργότερα. Οι πορτοκαλί κολοκύθες φαίνεται να είναι το κυρίαρχο χρώμα και τα άλλα χρώματα είναι κάπως σπάνια σε σύγκριση.

  Ελέγξτε τη συμβατότητα δικτύου 2G, 3G και 4G LTE για τηλέφωνο σε οποιαδήποτε χώρα

Οι τέσσερις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές κολοκύθας που μπορούν να παραχθούν είναι πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο ή λευκό — και δεν θα γνωρίζετε το χρώμα της κολοκύθας μέχρι να τελειώσουν την ανάπτυξή τους την τέταρτη ημέρα.

Για να μαζέψετε τις κολοκύθες και να τις τοποθετήσετε στο απόθεμά σας, σταθείτε δίπλα τους και πατήστε το κουμπί «A» στο δεξί χειριστήριο Joy-Con.

Τα χρώματα είναι προκαθορισμένα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διασταύρωση. Απλώς ποτίστε τις κολοκύθες, μαζέψτε τις όταν εμφανιστούν τα χρώματά τους και επαναλάβετε! Για να δημιουργήσετε το χρώμα κολοκύθας που θέλετε, θα πρέπει να αγοράσετε περισσότερες κολοκύθες και να τις μεγαλώσετε μέχρι να ωριμάσουν.

Συνταγές DIY με θέμα την κολοκύθα

Οι καρποί της δουλειάς σας θα οδηγήσουν σε νέες DIY συνταγές με θέμα το Halloween: τη συλλογή Spooky! Αυτή τη φορά, η απόκτηση συνταγών δεν είναι τόσο απλή όσο να τις πυροβολείτε από μπαλόνια ή να μαζεύετε τις κολοκύθες που καλλιεργείτε. Αντίθετα, οι νέες συνταγές DIY μπορούν να ληφθούν μόνο επισκεπτόμενοι τους κατοίκους στα σπίτια τους και μιλώντας μαζί τους ενώ εργάζονται σε συνταγές DIY στον πάγκο εργασίας τους.

Αν θέλετε κάτι πιο μοναδικό – τολμώ να πω, σχεδιαστή – δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια κολοκύθα διαφορετικού χρώματος όταν φτιάχνετε τις νέες σας DIY συνταγές με θέμα την κολοκύθα. Το τελικό χρώμα του αντικειμένου που θα φτιάξετε θα ταιριάζει με το χρώμα της κολοκύθας που χρησιμοποιήσατε.

Οι πορτοκαλί κολοκύθες είναι μακράν το πιο κοινό χρώμα κολοκύθας, αλλά μπορείτε να φτιάξετε DIY διαφορετικού χρώματος από κολοκύθες στον πάγκο εργασίας σας, αρκεί να έχετε αρκετές κολοκύθες με το επιθυμητό χρώμα.

Σταθείτε δίπλα στον πάγκο εργασίας σας, πατήστε “A” στο δεξί χειριστήριο Joy-Con, επιλέξτε “Προσαρμογή Κάτι” και, στη συνέχεια, επιλέξτε το Spooky στοιχείο που θέλετε να προσαρμόσετε. Θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε από τα διάφορα χρώματα κολοκύθας—πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο ή λευκό.

  Πώς να παίξετε το "Super Smash Bros. Melee" στο διαδίκτυο (με το Slippi)

Ο αριθμός των χρωματιστών κολοκύθες που χρειάζονται για την προσαρμογή του αντικειμένου εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας προσαρμογής.

Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει μυστική μέθοδος για να καλλιεργήσετε τα διάφορα μοναδικά χρώματα κολοκύθας, επομένως θα πρέπει να καλλιεργήσετε ένα σωρό από αυτά μέχρι να πάρετε το χρώμα που θέλετε.

Μόλις ανακαλύψετε μία από τις νέες συνταγές Spooky DIY, μπορείτε να τις προβάλετε στην κατηγορία «Εποχιακές Συνταγές» στην εφαρμογή Συνταγές DIY του Nook Phone. Οι DIY συνταγές που έχετε υπερβολικά μπορούν επίσης να πουληθούν στον Timmy και στον Tommy στο Nook’s Cranny ή να δοθούν σε φίλους.

Εκτός από τις νέες συνταγές DIY, στις 31 Οκτωβρίου 2020, θα κάνει την εμφάνισή του ο Τζακ –ένα φάντασμα γνωστό ως ο «Τσάρος του Halloween». Ο Τζακ είναι γνωστός στους μακροχρόνιους θαυμαστές του Animal Crossing μετά τις εμφανίσεις του σε προηγούμενα παιχνίδια και είναι βέβαιο ότι θα διοργανώσει μια ειδική εκδήλωση μόνο για το Halloween.

Προετοιμασία για το Halloween

Εκτός από το να φέρετε το πνεύμα του Halloween με φαναράκια, θα πρέπει επίσης να εφοδιαστείτε με καραμέλες πριν ξεκινήσει η μεγάλη εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου 2020. Πηγαίνετε στο Nook’s Cranny για να παραλάβετε καραμέλες που μπορείτε να ξεγελαστείτε- ή-θεραπευτές τη νύχτα του Halloween.

Η καραμέλα κοστίζει 120 Bells και είναι περιορισμένη αγορά. Υπάρχει ένα όριο μία φορά την ημέρα και ένα ανά πελάτη, γι’ αυτό φροντίστε να πηγαίνετε στο Nook’s Cranny όσο πιο συχνά μπορείτε όλο τον μήνα Οκτώβριο. Δεν θα θέλετε να εμφανιστείτε το βράδυ του Halloween με άδεια χέρια!

Υπάρχουν επίσης πολλά αντικείμενα με θέμα το Spooky που εκτίθενται στο Nook’s Cranny όλο τον Οκτώβριο, οπότε αν θέλετε να διακοσμήσετε το νησί σας με διακόσμηση απόκριες, φροντίστε να ελέγχετε καθημερινά.