Υπολογίστε τον κίνδυνο καρδιακής νόσου με το KnowYour4

Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι μια από τις μεγαλύτερες αιτίες θανάτου και με οποιονδήποτε κίνδυνο για την υγεία, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να ζείτε και να τρώτε καλύτερα. Για πολλούς ανθρώπους, το λάκτισμα για να αρχίσουν να βελτιώνουν την υγεία τους δεν έρχεται παρά μόνο ένα πραγματικό τρόμο. Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να ξέρετε πόσο κινδυνεύετε από αποτυχία εστίας, το KnowYour4 είναι μια μικρή εφαρμογή ιστού που σας λέει ακριβώς αυτό. Λειτουργεί σε δύο τρόπους λειτουργίας. Το ένα βασίζεται σε ορισμένα στοιχεία που λαμβάνονται από μια πλήρη εικόνα αίματος και είναι πιο ακριβές, το άλλο βασίζεται σε δεδομένα όπως το βάρος και η αρτηριακή πίεση για την αξιολόγηση του κινδύνου σας και είναι πολύ λιγότερο ακριβές από το πρώτο. Μετρά τον τρέχοντα κίνδυνο με το μέσο ποσοστό κινδύνου και σας λέει τι είναι εκτός.

  7 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά την εγκατάσταση του Pop!_OS

Το όνομα KnowYour4 βασίζεται σε τέσσερις αριθμούς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκτιμηθεί ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής. Αυτοί οι τέσσερις αριθμοί είναι το επίπεδο χοληστερόλης σας, η HDL χοληστερόλη σας, η αρτηριακή σας πίεση και ο αριθμός των τσιγάρων που καπνίζετε σε μια εβδομάδα. Τα αποτελέσματα από αυτούς τους τέσσερις αριθμούς είναι πιο ακριβή από αυτά που παράγονται χρησιμοποιώντας βάρος, ύψος κ.λπ.

Εάν δεν έχετε αναφορά αίματος, κάντε κλικ στο «Και αν δεν γνωρίζω αυτούς τους τέσσερις αριθμούς» για να χρησιμοποιήσετε την εναλλακτική μέθοδο και το δηλώνουμε ξανά, αυτή η δεύτερη μέθοδος είναι πολύ λιγότερο ακριβής. Χρειάζεστε το ύψος, το βάρος, την αρτηριακή σας πίεση και τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε καθημερινά.

  Λάβετε υπό έλεγχο τη χρήση δεδομένων στο iPhone σας

Και με τις δύο αυτές μεθόδους, ερωτηθείτε για το φύλο σας, την εθνικότητα σας, εάν παίρνετε ή όχι κάποιο φάρμακο για την αρτηριακή πίεση και εάν είστε διαβητικός ή όχι. Μόλις ολοκληρωθεί, δημιουργείται μια αναφορά με βάση τα δεδομένα που εισαγάγατε.

Τα αποτελέσματα σας λένε ποιο είναι το τρέχον ποσοστό κινδύνου σας σε σύγκριση με το ιδανικό ποσοστό κινδύνου. Προσδιορίζει επίσης ποιους παράγοντες πρέπει να δώσετε προσοχή, για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να αποφύγετε τις καρδιακές παθήσεις. Ένα γράφημα χρησιμοποιείται για να απεικονίσει τον τρέχοντα κίνδυνο με το ποσοστό κινδύνου αναφοράς.

  Δημιουργήστε άλμπουμ από την εφαρμογή κάμερας και αποθηκεύστε φωτογραφίες σε αυτήν [Jailbreak]

Το KnowYour4 είναι ένας εύκολος τρόπος για να διαβάσετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος. Πολλές εργαστηριακές αναφορές συνήθως υποδεικνύουν ποια είναι τα φυσιολογικά επίπεδα σε σχέση με τα αποτελέσματα για το αίμα σας, αλλά αυτό δεν σας λέει πολλά για το τι σημαίνει αυτό από την άποψη της υγείας. Εάν δεν έχετε επισκεφτεί γιατρό εδώ και καιρό ή διατρέχετε υψηλότερο κίνδυνο από τον κανονικό για καρδιακή νόσο, σκεφτείτε κάποιες δραστικές αλλαγές στη ζωή σας. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν είναι ένα εργαλείο αυτοδιάγνωσης αλλά μάλλον εργαλείο αξιολόγησης κινδύνου. Θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε έναν γιατρό.

Επισκεφτείτε το KnowYour4