Πώς να περικόψετε πανοράματα για ένα άλμπουμ Instagram

Το Instagram έκανε δημοφιλή τη φωτογραφία σε τετράγωνο μέγεθος. Η εφαρμογή κόλλησε με αυτό το συγκεκριμένο μέγεθος φωτογραφίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μέγεθος ήρθε με τους περιορισμούς του και εφαρμογές όπως το Layout δεν μπορούσαν να τους αφαιρέσουν. Τελικά, το Instagram επέτρεψε στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες στις αρχικές, ευρείες, διαστάσεις τους. Το χαρακτηριστικό είναι εντάξει και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε ένα πανόραμα, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο καλά. Καταλήγετε με μια φωτογραφία με πολύ σμίκρυνση. Το Instawide είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που μπορεί να περικόψει πανοράματα για ένα άλμπουμ Instagram. Οι χρήστες iOS θα πρέπει να πληρώσουν 0,99 $ για την Panosel, μια εφαρμογή που κάνει το ίδιο πράγμα αλλά σε iPhone. Τα άλμπουμ Instagram ή πολλές αναρτήσεις εικόνων είναι μια νέα δυνατότητα του Instagram που σας επιτρέπει να μοιράζεστε δέκα φωτογραφίες σε μία ανάρτηση. Το Instawide περικόπτει ένα πανόραμα για να μπορείτε να το μοιραστείτε ως άλμπουμ. Ετσι δουλευει.

  Δεν είναι δυνατή η κοινή χρήση της ανάρτησης στο Instagram Story – Γιατί όχι;

Πανόραμα περικοπής

Αποθηκεύστε το πανόραμα που θέλετε να μοιραστείτε στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας. Ανοίξτε το Instawide και επιλέξτε το πανόραμα από το ρολό της κάμερας. Πατήστε το κουμπί βέλους πάνω δεξιά. Μπορείτε να περικόψετε την πανοραμική εικόνα σε τετράγωνες ή ορθογώνιες φωτογραφίες.

Μπορείτε να επιλέξετε πόσες φωτογραφίες, έως δέκα, μπορείτε να χωρίσετε το πανόραμα σε. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των φωτογραφιών στις οποίες την περικόπτετε, τόσο περισσότερο περικόπτεται η εικόνα. Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής.

Το Instawide σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποιο τμήμα της εικόνας θέλετε να περικόψετε. Όταν περικόπτετε πανοράματα για ένα άλμπουμ Instagram, μπορείτε να μετακινήσετε την ορατή περιοχή. Για να χωρίσετε το πανόραμα σε περισσότερες φωτογραφίες, πατήστε το κουμπί συν στο κάτω μέρος. Για να χωρίσετε το πανόραμα σε λιγότερες φωτογραφίες, πατήστε το κουμπί μείον στο κάτω μέρος.

  Πώς να στείλετε φωτογραφίες που αυτοκαταστρέφονται στο Instagram

Πατήστε το πράσινο σημάδι επιλογής επάνω δεξιά όταν είστε έτοιμοι για περικοπή. Το Instawide δημιουργεί έναν νέο φάκελο στη συσκευή σας και αποθηκεύει τις περικομμένες εικόνες σε αυτόν. Ονομάζονται έτσι ώστε να είναι εύκολο για εσάς να τα συναρμολογήσετε σε μια ανάρτηση στο Instagram. Η πρώτη εικόνα θα έχει ‘_1’ στο τέλος του ονόματός της, η δεύτερη εικόνα θα έχει ‘_2’ στο τέλος του ονόματός της και ούτω καθεξής.

Δημοσίευση Cropped Panorama As Instagram Album

Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το κουμπί της κάμερας. Πατήστε το κουμπί πολλαπλών εικόνων για να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ/ανάρτηση πολλών εικόνων. Επιλέξτε πρώτα τη φωτογραφία που έχει ‘_1’ στο τέλος του ονόματός της. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη φωτογραφία που έχει ‘_2’ στο τέλος του ονόματός της. Επιλέξτε τις με τη σειρά με την οποία έχουν ονομαστεί. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα φίλτρο στις φωτογραφίες και να προσθέσετε μια λεζάντα όπως πάντα. Πατήστε Κοινή χρήση και δημοσιεύστε το.

  Τι είναι το Instagram TV (IGTV) και πώς το χρησιμοποιείτε;

Η περικοπή είναι απρόσκοπτη και το Instagram τη συναρμολογεί έτσι ώστε να μην μπορείτε πραγματικά να πείτε ότι η εικόνα έχει περικοπεί. Πρέπει να υπάρχει μια εφαρμογή iOS που να κάνει το ίδιο πράγμα.

Κατεβάστε το Panosel από το App Store