Πώς να στείλετε φωτογραφίες που αυτοκαταστρέφονται στο Instagram

Το Instagram εξακολουθεί να προσπαθεί να αντιγράψει το Snapchat. Η εισαγωγή των ιστοριών στο Instagram ήταν πραγματικά μόνο η αρχή. Η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον αυτοκαταστροφικές φωτογραφίες. Αυτή η νέα δυνατότητα είναι ενσωματωμένη στη λειτουργία άμεσων μηνυμάτων στο Instagram. Μπορείτε να στείλετε σε έναν φίλο μια φωτογραφία που θα αυτοκαταστραφεί αφού την δει. Εάν ο φίλος σας τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης της φωτογραφίας, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας καθώς και στο νήμα συνομιλίας. Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες που αυτοκαταστρέφονται στο Instagram.

Θα χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram για να αποκτήσετε τη νέα λειτουργία. Η νέα ενημέρωση δεν λέει τίποτα για τη νέα δυνατότητα. Είναι απλώς διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης, αλλά ενημερώστε την εφαρμογή ούτως ή άλλως.

Τραβήξτε αυτοκαταστροφικές φωτογραφίες στο Instagram

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τραβήξετε αυτοκαταστροφικές φωτογραφίες στο Instagram. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο αποστολής επάνω δεξιά. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη άμεσων μηνυμάτων. Στο κάτω μέρος αυτής της οθόνης υπάρχει ένα νέο κουμπί κάμερας. Πατήστε το για να τραβήξετε μια αυτοκαταστροφική φωτογραφία.

  Πώς να αποκτήσετε (κάπως) το παλιό λογότυπο του Instagram στο iPhone σας

Εναλλακτικά, πατήστε ένα από τα νήματα συνομιλίας στην οθόνη άμεσων μηνυμάτων. Πατήστε το κουμπί νέας κάμερας δίπλα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου για να τραβήξετε μια αυτοκαταστροφική φωτογραφία.

Η διαφορά μεταξύ των δύο μεθόδων είναι ότι εάν πατήσετε το κουμπί της κάμερας μέσα σε ένα νήμα συνομιλίας, μπορείτε να μοιραστείτε μια εικόνα μόνο με αυτό το άτομο. Εάν θέλετε να το μοιραστείτε με πολλά άτομα, χρησιμοποιήστε το κουμπί της κάμερας στην οθόνη Άμεσων μηνυμάτων.

Μοιραστείτε φωτογραφίες που αυτοκαταστρέφονται στο Instagram

Δεν μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες από το ρολό της κάμερας. Τραβήξτε μια φωτογραφία και χρησιμοποιήστε τα εργαλεία σχεδίασης και σχολιασμού αν θέλετε. Έχετε ένα κανονικό εργαλείο βούρτσας, ένα εργαλείο μαρκαδόρου με σμίλη και ένα τακτοποιημένο ελαφρύ εργαλείο βούρτσας με το οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε. Υπάρχει αρκετά αξιοπρεπής επιλογή χρώματος διαθέσιμη και μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του πινέλου.

  Πώς να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα έμφασης των DM του Instagram

Πατήστε “Τέλος” και επιλέξτε σε ποιον θέλετε να στείλετε τη φωτογραφία.

Δείτε φωτογραφίες που αυτοκαταστρέφονται στο Instagram

Όταν λαμβάνετε μια αυτοκαταστροφική φωτογραφία, δεν εμφανίζεται μέσα σε ένα νήμα απευθείας μηνυμάτων. Αντίθετα, θα δείτε μια μικρογραφία προφίλ στο επάνω μέρος της οθόνης άμεσων μηνυμάτων. Μοιάζει ακριβώς με τους κύκλους για ιστορίες που βλέπετε στην κορυφή της αρχικής ροής. Μπορείτε να δείτε μια εικόνα μόνο μία φορά και αυτή επίσης για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, θα εξαφανιστεί.

Εάν ο παραλήπτης σας τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης μια φωτογραφία, θα λάβετε μια ειδοποίηση. Το νήμα συνομιλίας για την επαφή θα σας ενημερώσει επίσης ότι τραβήχτηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Σας ενημερώνει επίσης πότε παραδόθηκε και προβλήθηκε η φωτογραφία σας.

  Ξαναζήστε τα περασμένα σας χρόνια στο Facebook και το Instagram σε φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για αυτές τις νέες αυτοκαταστροφικές φωτογραφίες στο Instagram εκτός από το ότι είναι ένας καλός κλώνος του Snapchat.