Ξαναζήστε τα περασμένα σας χρόνια στο Facebook και το Instagram σε φωτογραφίες


Όταν το Facebook γιόρτασε τα 10 χρόνια από την ύπαρξή του, το έκανε με μια πολύ ωραία μικρή νέα δυνατότητα που επέτρεπε στο παρελθόν να ανατρέξουν στα δικά τους χρόνια στο Facebook. Οι χρήστες ήρθαν με ένα πολύ ωραίο βίντεο με φωτογραφίες και ενημερώσεις κατάστασης από το παρελθόν σας. Ήταν ωραίο να ξαναεπισκεπτόμαστε αυτές τις αναμνήσεις και αν σας νοσταλγεί κάτι τέτοιο, δοκιμάστε το PastBook. Είναι μια απλή μικρή εφαρμογή ιστού που μπορεί να συγκεντρώνει γεγονότα από οποιοδήποτε έτος μεταξύ 2014 και 2003 στο Facebook ή στο Instagram. Πραγματοποιεί αναζήτηση στο προφίλ σας και συγκεντρώνει συμβάντα σε ένα ηλεκτρονικό άλμπουμ. Περιττό να πούμε ότι η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες σας εάν τη χρησιμοποιήσετε για να ξαναεπισκεφτείτε το παρελθόν σας στο Facebook.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Profile Picture Guard στο Facebook

Το PastBook είναι απλό στη χρήση. ξεκινάτε επιλέγοντας ένα έτος. Στη συνέχεια, επιλέξτε εάν θέλετε να ελέγξετε το έτος σας για τον λογαριασμό σας στο Instagram ή για τον λογαριασμό σας στο Facebook. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε για την υπηρεσία. Μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το email σας, αλλά αν δημιουργήσετε ένα PastBook για το Facebook, θα συνεχίσετε να δίνετε στην εφαρμογή πρόσβαση στις πληροφορίες σας. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Δημιουργία του προηγούμενου βιβλίου σας» και περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να επιμεληθεί και να παρουσιάσει το άλμπουμ σας.

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να δημιουργηθεί το άλμπουμ, αλλά καθώς ξεφυλλίζετε τις σελίδες, θα δείτε ότι αργεί να φορτώσει μεμονωμένες αναρτήσεις. Οι φωτογραφίες είναι πολύ μικρές στην προβολή άλμπουμ και δεν μπορείτε να κάνετε κλικ για να τις μεγιστοποιήσετε. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή στο κάτω μέρος του βιβλίου για να δείτε όλα τα συμβάντα και η εφαρμογή θα τα εξαγάγει και θα τα παρουσιάσει σε μορφή στήλης.

  Πώς να διαγράψετε σχόλια στο Facebook, το Twitter, το YouTube και άλλα

Η προβολή στήλης είναι ελαφρώς πιο γρήγορη όταν πρόκειται για φόρτωση και μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια ανάρτηση για μεγαλύτερη προβολή της. Είναι επίσης πολύ πιο γρήγορο να περάσεις.

Αν σας αρέσει πολύ το άλμπουμ που θα πάρετε στο τέλος, το PastBook θα σας το εκτυπώσει, έναντι τιμήματος. Μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις στο άλμπουμ σας και στη συνέχεια να εκτυπώσετε το τελικό προϊόν. Το PastBook είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή Ιστού και ως εφαρμογή iOS.

Επισκεφτείτε το PastBook

Εγκαταστήστε το PastBook από το App Store