Πώς να αλλάξετε το θέμα και το χρώμα έμφασης των DM του Instagram

Το Facebook έχει συγχώνευσε τα DM Instagram με το Facebook Messenger. Μόλις δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στους φίλους σας στο Facebook απευθείας από το Instagram. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα της συνομιλίας και το χρώμα έμφασης για τα DM Instagram σε iPhone και Android.

Πώς να ενημερώσετε την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Instagram

Οι νέες δυνατότητες προσαρμογής συνομιλίας είναι διαθέσιμες μόνο εάν κάνετε ενημέρωση στη νέα δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών του Instagram (που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε φίλους στο Facebook απευθείας από το Instagram). Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η ενημέρωση δεν είναι αναστρέψιμη.

Πρώτα, ενημερώστε την εφαρμογή Instagram από το Apple App Store ή Google Play Store. Όταν ανοίξετε την εφαρμογή, θα δείτε ένα banner σχετικά με τη νέα ενημέρωση ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα likes στο Instagram

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα από τις “Ρυθμίσεις”. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην καρτέλα “Προφίλ”.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί μενού χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Εδώ, επιλέξτε την επιλογή «Ρυθμίσεις».

Τώρα, επιλέξτε την επιλογή “Ενημέρωση μηνυμάτων”.

Εδώ, επιλέξτε το κουμπί «Ενημέρωση».

Η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων έχει ενημερωθεί. Για επιβεβαίωση, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Instagram. Στην κορυφή, θα βλέπετε τώρα ένα εικονίδιο Messenger αντί για το κλασικό εικονίδιο DM του Instagram.

Πώς να αλλάξετε το θέμα συνομιλίας ή το χρώμα προφοράς στα DM του Instagram

Τώρα, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα συνομιλίας ή το χρώμα συνομιλίας για κάθε μεμονωμένη συνομιλία DM Instagram.

  Πώς να στείλετε αυτοκόλλητα Selfie στο Instagram

Επιλέξτε το εικονίδιο “Messenger” στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης της εφαρμογής Instagram για να δείτε όλες τις συνομιλίες.

Εδώ, επιλέξτε μια συνομιλία που θέλετε να αλλάξετε το θέμα.

Τώρα, επιλέξτε το εικονίδιο “i” από την επάνω δεξιά γωνία.

Πατήστε την επιλογή «Θέμα».

Θα δείτε μερικά διαφορετικά θέματα στην κορυφή. Διάλεξε ένα.

Στη συνέχεια, θα δείτε επιλογές χρωμάτων στην ενότητα “Χρώματα & Διαβαθμίσεις”.

Τα θέματα θα αλλάξουν το φόντο της συνομιλίας καθώς και τις φυσαλίδες συνομιλίας. Το χρώμα της συνομιλίας αλλάζει μόνο τις φυσαλίδες συνομιλίας και το φόντο παραμένει το ίδιο.

  Το Gif δεν λειτουργεί στο Instagram – Τι να κάνετε

Επιλέξτε ένα θέμα ή ένα χρώμα συζήτησης για εφαρμογή στη συνομιλία. Όταν το κάνετε αυτό, οι άλλοι συμμετέχοντες θα λάβουν μια ειδοποίηση σχετικά και το θέμα θα αλλάξει για όλους στη συνομιλία.

Το νέο προεπιλεγμένο θέμα για τα DM του Instagram φέρνει ένα ντεγκραντέ φόντο για φυσαλίδες συνομιλίας. Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο κλασικό γκρι φόντο, επιλέξτε την επιλογή “Direct Classic” από την ενότητα Θέματα.

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μήνυμα στο Instagram DM και δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να το βρείτε; Ακολουθεί μια λύση για την αναζήτηση σε μηνύματα από το DM Instagram.