Πώς να δημιουργήσετε Emoji Mash-Ups χρησιμοποιώντας το Gboard

Τα emoji μεταφέρουν συναισθήματα και αντιδράσεις όταν οι λέξεις δεν μπορούν να το κόψουν. Υπάρχουν εκατοντάδες emoji για να διαλέξετε, αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσατε να τα συνδυάσετε και να δημιουργήσετε νέα; Αυτό ακριβώς μπορεί να κάνει το Gboard.

Η δυνατότητα του Gboard ονομάζεται “Emoji Kitchen” και, στο παρόν κείμενο, είναι διαθέσιμη μόνο σε Android. Υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσει αργότερα σε iPhone και iPad, αλλά η Google δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τη διαθεσιμότητα.

Η λειτουργία σάς επιτρέπει να επιλέξετε ζεύγη emoji και να τα πολτοποιήσετε μεταξύ τους. Προτείνει επίσης τυχαίους συνδυασμούς με κάποια ξεκαρδιστικά και παράξενα αποτελέσματα.

  Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) το 2020

Αρχικά, θα χρειαστείτε ένα τηλέφωνο ή tablet Android και το Εφαρμογή πληκτρολογίου Gboard. Θα χρειαστεί επίσης να ορίσετε το Gboard ως προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο.

Στη συνέχεια, μεταβείτε σε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να μοιράζεστε εικόνες. Η λειτουργία Emoji Kitchen δεν υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές (όπως το Slack), αλλά συνήθως λειτουργεί με messenger και εφαρμογές κοινωνικών μέσων, όπως το Twitter και το Facebook.

Με το πληκτρολόγιο ανοιχτό, πατήστε το εικονίδιο Emoji αριστερά από τη γραμμή διαστήματος.

Εάν η εφαρμογή υποστηρίζει Emoji Kitchen, θα δείτε έναν κενό καμβά στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου.

Επιλέξτε το πρώτο emoji που θέλετε για το mash-up σας. Μερικά θα δημιουργηθούν αυτόματα και θα εμφανιστούν στην ενότητα Emoji Kitchen.

  Γιατί το iPhone σας έκανε έναν ήχο ή δόνηση; Δείτε πώς μπορείτε να το μάθετε

Επιλέξτε το δεύτερο emoji και το προσαρμοσμένο mash-up θα εμφανιστεί στα αριστερά της επάνω ενότητας, με περισσότερες προτάσεις στα δεξιά. Εάν επιλέξετε το ίδιο emoji δύο φορές, θα λάβετε μια “ενισχυμένη” έκδοση.

Επιλέξτε το mash-up που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και θα εμφανιστεί στο πλαίσιο κειμένου για να μπορείτε να το μοιραστείτε.

Οι δημιουργίες Emoji Kitchen δεν είναι στην πραγματικότητα emoji. είναι “αυτοκόλλητα” που δημιουργήθηκαν από το Gboard. Έτσι, η κοινή χρήση ενός mash-up είναι το ίδιο με την κοινή χρήση μιας εικόνας.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η συμπεριφορά του Emoji Kitchen εξαρτάται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Αυτό που βλέπετε μπορεί να μην είναι ακριβώς το ίδιο με τις παραπάνω εικόνες, εάν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει τις λειτουργίες.

  Πώς λειτουργεί η Νέα βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iPhone

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρελοί συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε με το Gboard. Διασκεδάστε με αυτό και δείτε τι μπορείτε να βρείτε!