Πώς να αποκτήσετε (κάπως) το παλιό λογότυπο του Instagram στο iPhone σας


Το νέο λογότυπο του Instagram έχει αναστατώσει αρκετό κόσμο. Η αναθεώρηση της διεπαφής χρήστη δεν είναι κακή, αλλά το ίδιο το λογότυπο δεν έχει λάβει την έγκριση του κοινού. Αν σταματήσετε να το σκεφτείτε, το παλιό λογότυπο δεν αγαπήθηκε απλώς επειδή δεν ήταν εκτυφλωτικά δυνατό, αλλά και επειδή το εικονίδιο της ρετρό κάμερας έκανε το Instagram να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή κάμερας. Το νέο λογότυπο, ακόμα κι αν δικαιολογούσατε την επιλογή των χρωμάτων, μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κάμερας τώρα. Για τους χρήστες iPhone που αποθαρρύνονται από αυτό το νέο λογότυπο, υπάρχει ένα μικρό hack διαθέσιμο για αντιμετώπιση, αλλά να έχετε κατά νου ότι είναι ένα hack και έχει τους περιορισμούς του που θα τονίσουμε.

  Πώς να ανεβάσετε εικόνες απευθείας στο Instagram από το εσωτερικό οποιασδήποτε εφαρμογής

Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης και βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοίξει στο Safari. Κανένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης δεν θα το κάνει. Ίσως θελήσετε πρώτα να αποκρύψετε το αρχικό εικονίδιο της εφαρμογής Instagram, ίσως να το στείλετε στον ίδιο φάκελο στον οποίο διατηρείτε τις εφαρμογές της Apple. Δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Με τον σύνδεσμο ανοιχτό, πατήστε όπου υποδεικνύεται και θα ανακατευθυνθείτε σε μια νέα φαινομενικά κενή σελίδα. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση και στο μενού ενεργειών, πατήστε το κουμπί “Προσθήκη στην οθόνη Homes”. Μην επεξεργάζεστε τίποτα όταν σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε τη συντόμευση και απλώς προχωρήστε και αποθηκεύστε την. Βγείτε από το Safari και μεταβείτε στην αρχική οθόνη όπου θα έχει προστεθεί το λογότυπο. Πατήστε το και το Safari θα ανοίξει και θα σας ανακατευθύνει στην εφαρμογή Instagram. Αυτός είναι ο πρώτος από τους περιορισμούς αυτού του hack, δηλαδή το Safari θα ανοίξει πρώτα και μετά θα ανακατευθυνθείτε στην εφαρμογή Instagram.

  Πώς να φιλτράρετε τα προσβλητικά σχόλια στο Instagram

Ο δεύτερος περιορισμός του hack είναι ότι όλες οι ειδοποιήσεις από το Instagram θα εξακολουθούν να έχουν το παλιό λογότυπο. Είναι πιθανό, εάν έχετε ένα iPhone που έχει τζιλμπαριστεί, να μπορείτε να αλλάξετε το λογότυπο παντού χρησιμοποιώντας ένα θέμα ή ένα πακέτο δέρματος, έτσι αυτό το hack για χρήστες που δεν έχουν συσκευή με jailbroken.

Αποκτήστε το παλιό λογότυπο Instagram