Πώς να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram

Δεν υπάρχει κανένας ισχυρισμός ότι το Instagram δεν λαμβάνει συμβουλές για λειτουργίες από το Snapchat. Το ripoff είναι κραυγαλέο και πιθανό να συνεχιστεί έως ότου η μία εφαρμογή εξαγοράσει την άλλη. Η τελευταία δυνατότητα που έχει αντιγράψει το Instagram από το Snapchat είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που εξαφανίζονται. Μπορείτε να στείλετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που λήγει αυτόματα σε έναν λογαριασμό Instagram που ακολουθείτε και σας ακολουθεί. Ο λογαριασμός θα μπορεί να τον δει μία φορά και ποτέ ξανά. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και να σχεδιάσετε μια εικόνα πριν την στείλετε.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αποστολή φωτογραφιών και βίντεο που εξαφανίζονται

Για να στείλετε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία που εξαφανίζεται σε έναν φίλο του Instagram, πατήστε το κουμπί της κάμερας στο επάνω αριστερό μέρος της αρχικής οθόνης. Σύρετε προς τα επάνω για να επιλέξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από το ρολό της κάμερας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία ή να εγγράψετε βίντεο είτε με την μπροστινή είτε την πίσω κάμερα.

Σχεδιάστε τη φωτογραφία σας αν θέλετε και, στη συνέχεια, πατήστε το μικρό βέλος κάτω δεξιά στην οθόνη. Επιλέξτε τον παραλήπτη σας και στείλτε τον.

Προβολή εξαφανιζόμενων φωτογραφιών και βίντεο

Όταν λαμβάνετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που εξαφανίζεται, ένα μικρό κουμπί φωτογραφίας εμφανίζεται στο επάνω μέρος των εισερχομένων σας για να υποδείξει ποιος λογαριασμός σας το έστειλε. Όταν το πατήσετε, θα αρχίσει να παίζει αμέσως και θα παίζει/παραμένει στην οθόνη σας για δεκαοκτώ δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, έχει φύγει. Έχετε την επιλογή να απαντήσετε στη φωτογραφία/βίντεο σε είδος, π.χ. με μια δική σας φωτογραφία ή βίντεο που εξαφανίζεται.

  Πώς να στείλετε μηνύματα σε έναν φίλο στο Facebook από το Instagram

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που εξαφανίζονται είναι μια δική τους συζήτηση. Δεν θα εμφανιστούν σε ένα νήμα απευθείας μηνύματος στα εισερχόμενά σας. Θα μπορείτε να πείτε πότε η φωτογραφία/βίντεό σας έχει προβληθεί από τον παραλήπτη σας. Μπορείτε να στείλετε και να λάβετε αυτά τα μηνύματα που εξαφανίζονται μόνο από έναν λογαριασμό που ακολουθείτε και που σας ακολουθεί. Αυτό θα πρέπει να αποτρέψει αποτελεσματικά τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Τις επόμενες εβδομάδες, το Instagram θα κυκλοφορήσει επίσης μια δυνατότητα ζωντανού βίντεο. Λίγο πολύ θα είναι σαν τη λειτουργία ζωντανών βίντεο στο Facebook αλλά ίσως με φίλτρα.

  Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα στο Instagram

Φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται έχουν γίνει διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως. Εάν δεν τα βλέπετε ακόμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε αναβαθμίσει την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση.