Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα στο Instagram

Το Instagram εργάζεται για να βελτιώσει την πλευρά των μηνυμάτων της εφαρμογής του. Μπορεί να είναι ένα μέρος για κοινή χρήση φωτογραφιών, αλλά σιγά-σιγά γίνεται επίσης μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για πολλούς χρήστες. Θα λέγαμε ψέματα αν λέγαμε ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων δεν ήταν κάτι στο οποίο ασχολούνταν όλοι και το Instagram δεν είναι διαφορετικό. Η πιο πρόσφατη δυνατότητα που προστίθεται στην εφαρμογή σάς επιτρέπει να στέλνετε ηχητικά μηνύματα στο Instagram.

Ηχητικά μηνύματα στο Instagram

Βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Instagram στο τηλέφωνό σας. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android και λειτουργεί μόνο μέσω απευθείας μηνυμάτων.

  Πώς να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το κουμπί του επιπέδου χαρτιού στο επάνω μέρος. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη των Άμεσων μηνυμάτων σας. Ξεκινήστε ένα νέο νήμα συνομιλίας ή πατήστε ένα υπάρχον. Στο πεδίο εισαγωγής κειμένου θα δείτε ένα εικονίδιο μικροφώνου. Πατήστε παρατεταμένα για να ηχογραφήσετε ένα ηχητικό μήνυμα. Όταν το απελευθερώσετε, θα σταλεί το μήνυμα.

Δεν υπάρχουν προφανείς περιορισμοί σχετικά με τη διάρκεια ενός μηνύματος βίντεο και το εάν θα λήξει ή όχι μετά από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Προς το παρόν, η δυνατότητα εφαρμόζεται με λίγη προσοχή στην ευκολία. Αν κοιτάξετε την ίδια λειτουργία στο Whatsapp, θα δείτε ότι μπορείτε να ηχογραφήσετε φωνητικά μηνύματα σε λειτουργία hands-free, κάτι που το καθιστά πολύ πιο εύκολο στη χρήση.

  Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Instagram

Το Instagram εργάζεται για να βελτιώσει την κοινωνική πτυχή της εφαρμογής του εδώ και καιρό. Αντιγράφει τακτικά χαρακτηριστικά από το Snapchat για να κάνει τη βασική του λειτουργία, δηλαδή την κοινή χρήση εικόνων και βίντεο, πιο διαδραστική, αλλά έχει εισάγει νέους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν γρήγορα μεταξύ τους.

Τον Οκτώβριο, παρουσίασε τα Nametag που είναι βασικά κωδικοί QR για τους ακόλουθους χρήστες. Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι αυτή η δυνατότητα έρχεται μετά την εισαγωγή της συνομιλίας μέσω βίντεο. Το Instagram όχι μόνο υποστηρίζει τη συνομιλία μέσω βίντεο από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, αλλά υποστηρίζει και τις ομαδικές συνομιλίες μέσω βίντεο. Τα ηχητικά μηνύματα ίσως θα έπρεπε να είναι πρώτα, αλλά ανεξάρτητα από τη σειρά, θα είναι χρήσιμα.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια ανάρτηση σε πρόχειρα στο Instagram για επεξεργασία αργότερα

Το Instagram ανήκει στο Facebook και η εταιρεία προσπαθεί πάντα να στρέψει την αγορά στις εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών και ανταλλαγής μηνυμάτων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κατέχει τόσο το Instagram όσο και το Whatsapp και προφανώς το Facebook Messenger, είναι ασφαλές να πούμε ότι έχει το μονοπώλιο που θέλει. Το Facebook ήταν στην επικαιρότητα για παραβίαση της εμπιστοσύνης και ασάφεια σχετικά με τα δεδομένα των χρηστών και το απόρρητο, επομένως εάν οι χρήστες εγκαταλείψουν τελικά την πλατφόρμα, θα αναζητήσουν εναλλακτικές. Βοηθά αν το Facebook έχει ήδη τα δημοφιλή.