Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Το Instagram ανήκει στο Facebook, μια εταιρεία που συνεχίζει να διχάζει τις απόψεις. Αυτό δεν είναι πιθανό να αλλάξει σύντομα, και αν δεν εμπιστεύεστε το Facebook, μπορεί να μην εμπιστεύεστε και το Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Το Facebook αγόρασε το Instagram το 2012 για ένα υπέροχο δισεκατομμύριο δολάρια, μια κίνηση που σήκωσε τα φρύδια εκείνη την εποχή, αλλά φαίνεται σαν μια συμφωνία στο τρέχον κλίμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το Instagram είναι μια από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με τη μεγαλύτερη επιρροή και παρά τη συγγένειά του με το Facebook, συνεχίζει να αναπτύσσεται. Υπάρχει μια σταθερή ροή ανθρώπων που εγκαταλείπουν το Facebook τα τελευταία χρόνια, αλλά το Instagram δεν επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό.

  Πώς να δημιουργήσετε στιγμιότυπα ιστορίας στο Instagram

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι δεν εμπιστεύονται αρκετά το Facebook ώστε να θέλουν να απομακρυνθούν από οποιεσδήποτε υπηρεσίες που ανήκουν στο Facebook, συμπεριλαμβανομένου του Instagram. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, η διαδικασία είναι εκπληκτικά απλή, λαμβάνοντας υπόψη τα στεφάνια που σας κάνει το Facebook να διαγράψετε τον λογαριασμό σας εκεί. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, σκεφτείτε πρώτα να κάνετε λήψη όλων των εικόνων σας.

Σημείωση: Μια προειδοποίηση και εδώ. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί. Αυτό το κομμάτι είναι προφανές, αλλά επίσης δεν θα μπορείτε να ανοίξετε ξανά έναν νέο λογαριασμό με το ίδιο όνομα, οπότε έχετε αυτό υπόψη εάν πιστεύετε ότι η διαγραφή του λογαριασμού σας θα ήταν ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε από την αρχή. Μπορεί ακόμα, αλλά μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να επιλέξετε και ένα νέο όνομα.

  Πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα DM στο Instagram

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Είπαμε, ας προχωρήσουμε. Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, επισκεφτείτε το Σελίδα διαγραφής λογαριασμού Instagram και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε έναν λόγο για τον οποίο θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας από το αναπτυσσόμενο μενού.

Και πάλι, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Οριστική διαγραφή του λογαριασμού μου».

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Το Instagram σας έχει πλέον διαγραφεί.

  6 νέες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών που προστέθηκαν στην ενημέρωση Instagram v6.0