Πώς να ρυθμίσετε τα εικονίδια της γραμμής εργασιών των Windows 11 ώστε να μην συνδυάζονται ποτέ

Το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή της Microsoft, τα Windows 11, φέρνει μια μακρά λίστα με κρυφές λειτουργίες, αλλά η επιλογή να ορίσετε τα εικονίδια της γραμμής εργασιών σε «Ποτέ δεν συνδυάζονται» εξακολουθεί να λείπει. Οι χρήστες που έχουν κάνει αναβάθμιση από Windows 10 σε Windows 11 δυσκολεύονται να περιηγηθούν στη νέα κεντραρισμένη γραμμή εργασιών. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς βρήκαμε έναν εξαιρετικό τρόπο για να ενεργοποιήσουμε αυτήν τη δυνατότητα. Σε αυτόν τον οδηγό, σας παρουσιάζουμε δύο απλές μεθόδους για να ρυθμίσετε τα εικονίδια της γραμμής εργασιών των Windows 11 ώστε να μην συνδυάζονται ποτέ. Λειτουργεί ακριβώς όπως στα Windows 10 και 7, ενώ έχετε επίσης πρόσβαση σε ορισμένες αλλαγές παλαιού τύπου στα Windows 11. Επομένως, χωρίς καμία καθυστέρηση, δείτε πώς να καταργήσετε την ομαδοποίηση των εικονιδίων της γραμμής εργασιών των Windows 11.

Ρυθμίστε τα εικονίδια της γραμμής εργασιών των Windows 11 σε Never Combine (2022)

Αναφέραμε δύο διαφορετικούς τρόπους για να ρυθμίσετε τα εικονίδια της γραμμής εργασιών των Windows 11 ώστε να μην συνδυάζονται ποτέ. Οι εφαρμογές τρίτων που αναφέρονται παρακάτω σάς δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε περαιτέρω τη γραμμή εργασιών στα Windows 11, οπότε αν είστε χρήστης της παλιάς σχολής, θα τις λατρέψετε. Τώρα, αναπτύξτε τον παρακάτω πίνακα και ελέγξτε και τις δύο εφαρμογές.

  Διορθώστε τη φωτεινότητα των Windows 10 που δεν λειτουργεί

Καταργήστε την ομαδοποίηση των εικονιδίων γραμμής εργασιών των Windows 11 με το StartAllBack

Το StartAllBack είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ορίσετε τα εικονίδια της γραμμής εργασιών των Windows 11 σε «Ποτέ να μην συνδυάζονται». Εκτός από αυτό, φέρνει το μενού Έναρξης τύπου Windows 10 και άλλες αισθητικές αλλαγές που θα εκτιμήσουν οι παλιοί χρήστες. Προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 100 ημερών. Μετά από αυτό, θα πρέπει να αγοράσετε ένα κλειδί άδειας χρήσης που κοστίζει 4,99 $ για έναν μόνο υπολογιστή. Εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε αυτό το λογισμικό, θα πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσετε. Τούτου λεχθέντος, ας δούμε πώς λειτουργεί:

1. Πρώτα, προχωρήστε και κάντε λήψη του StartAllBack από το σύνδεσμος που παρέχεται εδώ. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το ληφθέν αρχείο EXE.

  Πώς να δημιουργήσετε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας για προγραμματισμένες εργασίες στα Windows 10

2. Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος, θα μετακινήσει τη γραμμή εργασιών στην αριστερή πλευρά. Επίσης, το StartAllBack θα ανοίξει αυτόματα, δίνοντάς σας μια ποικιλία επιλογών για να προσαρμόσετε τη γραμμή εργασιών. Εάν αυτό δεν συμβεί, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε “Ιδιότητες” για να ανοίξετε το πρόγραμμα.

3. Τώρα, μεταβείτε στην ενότητα «Γραμμή εργασιών» από την αριστερή πλαϊνή γραμμή και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο «Συνδυασμός κουμπιών γραμμής εργασιών» στον υπολογιστή σας Windows 11. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Ποτέ” από το αναπτυσσόμενο μενού. Και αυτό είναι όλο.

4. Τώρα, τα εικονίδια της γραμμής εργασιών στον υπολογιστή σας με Windows 11 θα ρυθμιστούν να μην συνδυάζονται ποτέ. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης για να καταλάβετε πώς θα μοιάζει:

Καταργήστε την ομαδοποίηση των εικονιδίων γραμμής εργασιών των Windows 11 με τον ExplorerPatcher

Σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με τη δοκιμαστική περίοδο 100 ημερών του StartAllBack και θέλετε ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα, το ExplorerPatcher είναι μια εξαιρετική επιλογή. Σας επιτρέπει να καταργήσετε την ομαδοποίηση των εικονιδίων της γραμμής εργασιών των Windows 11 με ένα κλικ. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για λεπτομερείς οδηγίες.

1. Χρήση αυτός ο σύνδεσμος και κατεβάστε το ExplorerPatcher.

  Διορθώστε το σφάλμα Windows Update 0x8007000d

2. Τώρα, εγκαταστήστε την εφαρμογή και θα ρυθμίσει αυτόματα την ευθυγράμμιση του εικονιδίου της γραμμής εργασιών προς τα αριστερά. Το καλύτερο μέρος αυτής της εφαρμογής είναι ότι τα εικονίδια της γραμμής εργασιών έχουν ρυθμιστεί να μην συνδυάζονται ποτέ από προεπιλογή, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

3. Τέλος πάντων, για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε «Ιδιότητες».

4. Στην ενότητα “Γραμμή εργασιών”, μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω τη γραμμή εργασιών στα Windows 11 σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αφού κάνετε τις αλλαγές, φροντίστε να κάνετε κλικ στο «Επανεκκίνηση της Εξερεύνησης αρχείων» κάτω αριστερά.

Κατάργηση ομαδοποίησης κουμπιών γραμμής εργασιών στα Windows 11

Αυτοί είναι λοιπόν οι δύο ευκολότεροι τρόποι για να καταργήσετε την ομαδοποίηση των εικονιδίων της γραμμής εργασιών και να τα ρυθμίσετε ώστε να μην συνδυάζονται ποτέ στα Windows 11. Δοκίμασα επίσης μερικές εισβολές με τον Επεξεργαστή Μητρώου, αλλά η τελευταία έκδοση των Windows 11 δεν υποστηρίζει την κατάργηση ομαδοποίησης των εικονιδίων της γραμμής εργασιών. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το StartAllBack επειδή το εναλλακτικό μενού Έναρξη είναι επίσης γρήγορο και φέρνει ρευστότητα των Windows 7 στα Windows 11. Τέλος πάντων, αυτό είναι όλο για αυτόν τον οδηγό. Εάν θέλετε να μάθετε για τις επερχόμενες δυνατότητες των Windows 11, ανατρέξτε στην εξαντλητική λίστα μας. Και αν θέλετε να μάθετε πώς να σύρετε και να αποθέσετε αρχεία στη γραμμή εργασιών των Windows 11, έχουμε έναν εύχρηστο οδηγό και για αυτό. Τέλος, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.