Πώς να προσθέσετε Voice-Over ενώ σχεδιάζετε στη συσκευή σας Android

Οι εφαρμογές σχεδίασης δεν είναι κάτι που καλύπτουμε πολύ συχνά, αλλά με το Clarisketch, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Δεν είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στη σχεδίαση εφαρμογών όσον αφορά τη δημιουργία εκπληκτικής τέχνης στη συσκευή σας Android (αν και αυτό εξαρτάται από την ικανότητα του καλλιτέχνη). Είναι μια εφαρμογή σχεδίασης που σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε μια φωνή καθώς σχεδιάζετε. Δεδομένου ότι έχετε μια συσκευή με αρκετά μεγάλη οθόνη, μπορείτε να δημιουργήσετε σεμινάρια σχεδίασης στη συσκευή. Εάν δεν σας αρέσει το σχέδιο, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία από το ρολό της φωτογραφικής σας μηχανής και να σχεδιάσετε πάνω της, ενώ παράλληλα ηχογραφείτε μια φωνή. Το μέγεθος, η αδιαφάνεια και το χρώμα του πινέλου μπορούν να προσαρμοστούν, αλλά φαίνεται ότι η επιλογή χρώματος είναι περιορισμένη αυτή τη στιγμή.

  Οι 9 καλύτερες εφαρμογές σάρωσης φωτογραφιών στο Android

Εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε εάν θέλετε να σχεδιάσετε ένα νέο σκίτσο, να σχεδιάσετε μια εικόνα που έχει εισαχθεί από τη συσκευή σας ή να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία και να σχεδιάσετε πάνω της. Πατήστε το κουμπί στυλό δίπλα στο για να επιλέξετε το βάρος, την αδιαφάνεια και το χρώμα του πινέλου και να αρχίσετε να σχεδιάζετε. Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο κυλινδρικής βούρτσας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε. Η εφαρμογή καταγράφει αυτόματα καθώς σχεδιάζετε, αλλά μπορείτε να την θέσετε σε παύση, να αποθηκεύσετε την εγγραφή και να τη συνεχίσετε αργότερα ανά πάσα στιγμή. Έχετε εργαλεία ζουμ και διαγραφής στο κάτω μέρος της οθόνης. Απλώς πατήστε το κουμπί εγγραφής όταν τελειώσετε.

  Πώς να αντικαταστήσετε το Google Assistant με οποιαδήποτε εφαρμογή στο Android [No Root]

Όταν διαγράφετε μια γραμμή με το εργαλείο διαγραφής, η εφαρμογή δεν διαγράφει απλώς το τμήμα στο οποίο σύρετε το δάχτυλό σας. Διαγράφει ολόκληρο το χτύπημα που κάνατε. Δεν θα έλεγα ότι αυτό είναι κακό χαρακτηριστικό, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και συμβατική γόμα που να σβήνει μόνο ό,τι της λένε τα δάχτυλά μας.

Το σκίτσο αποθηκεύεται στη συσκευή σας και μπορεί να κοινοποιηθεί στον ιστότοπο του Clarisketch. Μπορείτε να συνεχίσετε την εγγραφή ή, εάν κάνατε εγγραφή σε δωμάτιο με θόρυβο, μπορείτε να προσαρμόσετε τον θόρυβο περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, μπορείτε να πατήσετε το μικρόφωνο για να το κάνετε σίγαση και να βγείτε απλά με ένα βίντεο με το πώς έγινε το σχέδιό σας.

  Πώς να αποκτήσετε τις καθημερινές φωτογραφίες του Bing ως ταπετσαρία σας στο Android

Η ποιότητα του βίντεο είναι αρκετά καλή, αλλά δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα βίντεο από την εφαρμογή Gallery, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή εξερεύνησης αρχείων εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο εκτός του Clarisketch. Αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν μια εφαρμογή εξερεύνησης αρχείων στη συσκευή τους. Θα ήθελα να σχεδιάσω περισσότερα χρώματα και ίσως τη δυνατότητα να μοιράζομαι το βίντεό μου στο Facebook, το Twitter κ.λπ.

Εγκαταστήστε το Clarisketch από το Google Play Store