Πώς να αποκτήσετε τις καθημερινές φωτογραφίες του Bing ως ταπετσαρία σας στο Android

Ένα πράγμα που διαφοροποιεί το Bing από άλλες μηχανές αναζήτησης είναι οι όμορφες εικόνες φόντου που αλλάζουν καθημερινά. Αν είστε λάτρης των φωτογραφιών, Η Microsoft έχει μια εφαρμογή Android που κατεβάζει αυτόματα και ρυθμίζει την εικόνα υψηλής ανάλυσης στην ταπετσαρία του ακουστικού σας καθημερινά.

Για να ορίσετε τις καθημερινές φωτογραφίες του Bing ως φόντο της συσκευής σας Android, κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή Bing Wallpapers από το Google Play Store.

Μόλις εγκατασταθεί και ανοίξει, η αρχική σελίδα της εφαρμογής Bing Wallpapers σας παρουσιάζει την καθημερινή εικόνα της μηχανής αναζήτησης (και ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφία όταν επιλεγεί), μια συλλογή με επιπλέον φόντο και μονόχρωμες ταπετσαρίες. Μπορείτε να μετακινηθείτε σε αυτές τις επιλογές ή να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να βρείτε κάτι συγκεκριμένο.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirDrop σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android;

Όταν είστε έτοιμοι να ρυθμίσετε τη δυνατότητα αυτόματης ταπετσαρίας του Bing στη συσκευή σας Android, πατήστε το εικονίδιο μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία της αρχικής οθόνης.

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας”.

Πατήστε στο

Τέλος, πατήστε τον διακόπτη δίπλα στη λίστα “Ενεργοποίηση” για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

Εναλλαγή στο

Θα μεταφερθείτε αμέσως σε μια προεπισκόπηση της ταπετσαρίας της τρέχουσας ημέρας. Μπορείτε να πατήσετε στο πλαίσιο “Προεπισκόπηση” για να δείτε ολόκληρο το φόντο χωρίς επικαλύψεις ή να επιλέξετε το κουμπί “Ορισμός ταπετσαρίας” για να προσθέσετε την εικόνα στο ακουστικό σας Android.

Κάντε προεπισκόπηση της τρέχουσας ταπετσαρίας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να ρυθμίσετε την ταπετσαρία Bing μόνο στην αρχική σας οθόνη ή εάν θέλετε το φόντο να προστίθεται αυτόματα στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής σας.

  Το κλείδωμα συνομιλίας εμποδίζει την πρόσβαση στο Facebook, το Messenger και το Whatsapp [Android]

Μόλις ρυθμιστεί η ταπετσαρία, θα μεταφερθείτε ξανά στο μενού Αυτόματη αλλαγή ταπετσαρίας. Εδώ, μπορείτε να προσαρμόσετε τις προηγμένες ρυθμίσεις της λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας αλλαγής του φόντου και εάν θέλετε να γίνεται λήψη νέων εικόνων μόνο όταν το smartphone Android είναι σε Wi-Fi ή εάν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών κατά τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εάν είστε λάτρης του φόντου του Bing και της λειτουργίας αυτόματης ταπετσαρίας στη συσκευή σας Android, η Microsoft διαθέτει επίσης ένα εργαλείο που φέρνει τις καθημερινές φωτογραφίες στον υπολογιστή σας με Windows 10.

  Η εφαρμογή BreakFree σας βοηθά να ξεπεράσετε τον εθισμό σας στα smartphone [Android]