Πώς να αντικαταστήσετε το Google Assistant με οποιαδήποτε εφαρμογή στο Android [No Root]

Το Google Assistant είναι μια δημοφιλής λειτουργία Android που προσπαθεί να ανταγωνιστεί το Siri. Κάνει κάποια πράγματα που η Siri δεν μπορεί αλλά της λείπουν σε άλλους τομείς. Το υπέροχο με το Google Assistant είναι ότι αφού είναι σε Android, μπορείτε να του διδάξετε νέα κόλπα. Μια ριζωμένη συσκευή Android θα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, ωστόσο, ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας δεν είναι ριζωμένο, μπορείτε να αντικαταστήσετε το Google Assistant με οποιαδήποτε εφαρμογή.

Αντικαταστήστε τον Βοηθό Google

Λήψη Assist Mapper από το Google Play store. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να την ορίσετε ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή για Βοήθεια και φωνητική είσοδο. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στη ρύθμιση Προεπιλεγμένη εφαρμογή. Πατήστε Assist & Voice input και πατήστε την εφαρμογή Assist. Από τη λίστα των εγκατεστημένων εφαρμογών που μπορούν να χρησιμεύσουν ως Assist App, επιλέξτε Assist Mapper.

  Το ZDlock είναι μια λύση κλειδώματος εφαρμογών Android από την ομάδα ZDBox

Μόλις το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αρχικής οθόνης στο τηλέφωνό σας Android. Όταν το πατήσετε, θα λάβετε μια μεγάλη λίστα με εφαρμογές και υπηρεσίες που εκτελούνται στο τηλέφωνό σας. Συνοδεύονται από το εικονίδιο για την εφαρμογή από την οποία προέρχονται, επομένως, αν χρειαστεί, για παράδειγμα, να ανοίξετε το YouTube όταν πατάτε τη συντόμευση του Google Assist, θα πρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες YouTube στη λίστα. Θα ορίσει το YouTube ως την εφαρμογή Google Assist.

Το Android δεν εμποδίζει τις εφαρμογές να αναλάβουν τη λειτουργία Assist & Voice input. Όποια εφαρμογή θέλει, μπορεί να την υποστηρίξει. Το θέμα είναι ότι δεν θα το κάνουν πολλές εφαρμογές. Οι εφαρμογές που δεν είναι εκκινητές εφαρμογών ή εικονικοί βοηθοί δεν θα θέλουν να αντικαταστήσουν το Google Assist. Οι χρήστες από την άλλη θα θέλουν έναν γρήγορο τρόπο πρόσβασης σε μια εφαρμογή και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε από το να την ενεργοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο που ανοίγετε το Google Assist.

  Το Pale Moon για Android είναι ο Firefox σε στεροειδή

Βοηθήστε τον Mapper να γεφυρώσει αυτό το κενό. Μπορεί να αντικαταστήσει τη λειτουργία Assist & Voice και μπορεί να ανακατευθύνει τους χρήστες σε οποιαδήποτε εφαρμογή της επιλογής τους, έτσι, ενώ το YouTube μπορεί να μην θέλει να υποστηρίξει ποτέ τη λειτουργία, αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να αντικαταστήσετε το Google Assist με αυτήν.

Η εφαρμογή ανοίγει αρκετά γρήγορα. Δεν θα παρατηρήσετε ότι μια άλλη εφαρμογή γεφυρώνει τη σύνδεση. Εάν έχετε ένα παλαιότερο τηλέφωνο ή το τηλέφωνό σας δεν διαθέτει το καλύτερο ή ακόμα και μέτριο υλικό, μπορεί να είναι αργό αλλά όχι πιο αργό από το Google Assist στη συσκευή σας. Πρέπει να χρησιμοποιείτε Android 6.0 ή νεότερη έκδοση, ώστε να λειτουργεί στα περισσότερα τηλέφωνα. Υπάρχουν λίγες συσκευές που εξακολουθούν να εκτελούν κάτι παλαιότερο από το Android 6.0.

  Η εντυπωσιακή εφαρμογή Ημερολογίου iOS Sunrise έρχεται στο Android