Το μενού ακουστικών προσθέτει ένα μενού εναλλαγής εφαρμογής όταν τα ακουστικά είναι συνδεδεμένα [Android]

Οι εφαρμογές μουσικής, όσο άφθονες κι αν είναι, θα προσφέρουν μια νέα διεπαφή, έναν νέο τρόπο πρόσβασης στη μουσική βιβλιοθήκη σας, ίσως κάποιες νέες δυνατότητες, πιο έξυπνη αναζήτηση και πολλά άλλα. Αυτό που λίγες εφαρμογές σκέφτονται είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε όταν ακούμε μουσική, δηλαδή τα ακουστικά μας. Το Headset Menu είναι μια εφαρμογή Android που λαμβάνει υπόψη τα ακουστικά σας. Η εφαρμογή ενεργοποιείται μόνο όταν συνδέετε τα ακουστικά σας. Αυτό ισχύει τόσο για τα συνηθισμένα ακουστικά όσο και για τα ακουστικά Bluetooth. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές από την περιοχή ειδοποιήσεων και ενώ μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή σε αυτήν, είναι πιο λογικό να προσθέτετε εφαρμογές μουσικής μόνο.

  Καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για Android: 10 επιλογές για να κάνετε

Εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε ποιες θέλετε να δείτε στην περιοχή ειδοποιήσεων. Θέλετε να επιλέξετε εφαρμογές που μπορούν να αναπαράγουν μουσική. Το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί αν ανοίξετε το Soundcloud ή το Grooveshark να ανοίξει σε αυτό. Εάν έχετε εγκαταστήσει τις εφαρμογές Soundcloud ή Spotify, μπορείτε να τις προσθέσετε αντί αυτού ή ένα πρόγραμμα ανάγνωσης βιβλίων ήχου. Πατώντας την εφαρμογή στην περιοχή ειδοποιήσεων θα ξεκινήσει. Λειτουργεί και από την οθόνη κλειδώματος, καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην περιοχή ειδοποιήσεων από αυτήν.

Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή να αγνοήσει τα ακουστικά Bluetooth και αν δεν θέλετε να συνδέετε ακουστικά κάθε φορά που θέλετε να μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών μουσικής, μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή να εμφανίζει τα γραφικά στοιχεία από προεπιλογή.

  GRE Vocab Lock Μάθετε μια νέα λέξη κάθε φορά που κοιτάτε το τηλέφωνό σας [Android]

Το μενού ακουστικών είναι μια εναλλαγή εφαρμογών. Δεδομένου ότι το κύριο έναυσμα είναι τα ακουστικά, μας κάνει να κλίνουμε προς τις εφαρμογές μουσικής περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο τύπο εφαρμογών, αλλά έχει ελλείψεις. Όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών μουσικής σας, δεν μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική που πραγματικά παίζει και αυτό είναι μια τεράστια απογοήτευση.

Πηγαίνοντας σε αυτό, φαντάστηκα ότι η εφαρμογή θα επέτρεπε στους χρήστες να αλλάξουν από ποια εφαρμογή έπαιζες μουσική χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την ίδια την εφαρμογή. Υπέθεσα ότι ο έλεγχος θα μεταφερόταν σε αυτό. Αν και η εφαρμογή δεν είναι αυτό που ήλπιζα, μου αρέσει για την ενεργοποίηση των ακουστικών και το γεγονός ότι υποστηρίζει επίσης ακουστικά Bluetooth. Η εφαρμογή είναι νέα, οπότε υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, ώστε να μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες δυνατότητες. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο για λήψη στα φόρουμ προγραμματιστών XDA, αλλά ο προγραμματιστής σκοπεύει να το υποβάλει τελικά στο Google Play Store.

  Πώς να αποκρύψετε αρχεία με τον ασφαλή φάκελο της Google στο Android

Εγκαταστήστε το μενού ακουστικών από το XDA Developers Forum