Πώς να προσθέσετε φίλτρα σε φωτογραφίες και βίντεο στο Whatsapp

Το Whatsapp μόλις έλαβε μια ενημέρωση που σημαίνει νέες δυνατότητες. Το υπέροχο με αυτήν την ενημέρωση και τις νέες δυνατότητες που προσθέτει είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το Snapchat. Το Whatsapp έχει προσθέσει φίλτρα για τις φωτογραφίες που στέλνετε. Υπάρχουν ελάχιστα από αυτά, αλλά είναι εκεί. Τα φίλτρα μπορούν να προστεθούν σε φωτογραφίες, βίντεο και GIF, τα GIF μπορεί να είναι αυτά που υποστηρίζονται από την Tenor και υποστηρίζονται εγγενώς από το Whatsapp ή μπορούν να μετατραπούν σε βίντεο σε GIF. Για να προσθέσετε φίλτρα σε φωτογραφίες και βίντεο στο Whatsapp, πρέπει να το ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση.

  Πώς να ηχογραφήσετε φωνητικά μηνύματα σε λειτουργία Hands Free στο Whatsapp

Στο iOS, η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής είναι η 2.17.30. Στο Android, η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής είναι η 2.17.215. Ενημερώστε την εφαρμογή και μετά ανοίξτε τη στη συσκευή σας. Επιλέξτε ένα νήμα συνομιλίας στο οποίο θέλετε να στείλετε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή ένα GIF. Πατήστε το κουμπί συν για να εμφανιστεί το μενού κοινής χρήσης. Μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα σε φωτογραφίες και βίντεο στο Whatsapp, καθώς και σε GIF.

Πατήστε «Βιβλιοθήκη φωτογραφιών και βίντεο» στο μενού κοινής χρήσης για να μοιραστείτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από το ρολό της κάμερας και για να μοιραστείτε ένα GIF.

Στην οθόνη Camera Roll, επιλέξτε τη φωτογραφία ή το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε. Εάν θέλετε, μπορείτε να μετατρέψετε ένα βίντεο σε GIF με την προϋπόθεση ότι έχει διάρκεια μόνο 6 δευτερόλεπτα. Εναλλακτικά, πατήστε το κουμπί GIF κάτω αριστερά στην οθόνη Camera Roll για να αναζητήσετε και να στείλετε ένα GIF από την Tenor.

  Πώς να κάνετε ομαδικές κλήσεις στο Whatsapp

Μόλις επιλέξετε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή ένα GIF, μεταβαίνετε στην οθόνη επεξεργασίας. Σύρετε προς τα πάνω σε αυτήν την οθόνη για να ανοίξετε το συρτάρι των φίλτρων. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν μόνο μερικά φίλτρα για να διαλέξετε. Δεν είναι σαφές εάν το Whatsapp θα προσθέσει περισσότερα και δεν παραπονιόμαστε εφόσον δεν προσθέτει φίλτρα προσώπου.

Επιλέξτε το φίλτρο που θέλετε να εφαρμόσετε. Το φίλτρο θα προστεθεί στα μέσα που μοιράζεστε, ανεξάρτητα αν πρόκειται για φωτογραφία, βίντεο ή GIF.

Μετά από αυτό, απλώς πατήστε το κουμπί Αποστολή.

Αυτή η νέα ενημέρωση ομαδοποιεί πολλές φωτογραφίες που αποστέλλονται μέσω ενός μόνο μηνύματος σε άλμπουμ. Φυσικά, εάν περιηγείστε σε κοινά μέσα σε μια συνομιλία, οι εικόνες εξακολουθούν να εμφανίζονται ως μεμονωμένες εικόνες. Αυτά δεν είναι τόσο πολλά άλμπουμ όσο απλώς ομαδοποιημένες εικόνες. Είναι πιο εύκολο να τα δείτε όλα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κύλιση τόσο πολύ και να χάσετε τη θέση σας στη συνομιλία. Όταν αγγίζετε μια ομάδα φωτογραφιών, μπορείτε να προβάλετε μόνο τις φωτογραφίες αυτής της ομάδας. Δεν μπορείτε να δείτε άλλες φωτογραφίες που μοιράζεστε στο ίδιο νήμα.

  Πώς να στείλετε GIF στο WhatsApp