Πώς να κάνετε ομαδικές κλήσεις στο Whatsapp

Το Whatsapp έχει μια νέα δυνατότητα. ομαδικές κλήσεις. Λειτουργεί τόσο με βιντεοκλήσεις όσο και με φωνητικές κλήσεις. Μπορείτε να καλέσετε έως και τέσσερα άτομα σε μία ομαδική κλήση. Η δυνατότητα ομαδικής κλήσης δεν είναι η πιο προφανής, επομένως ίσως εξακολουθείτε να αναρωτιέστε αν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε όλους ή όχι. Έχει και αν ξέρετε πού να κοιτάξετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ομαδικές κλήσεις στο Whatsapp αυτή τη στιγμή.

Ενημερώστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας προτού δοκιμάσετε μια κλήση Whatsapp. Δεδομένου ότι οι παραλήπτες σας θα απαντούν μόνο στην κλήση και δεν θα πραγματοποιούν την ομαδική κλήση, δεν χρειάζεται απαραίτητα να εκτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής.

  Πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις εκκρεμείς εργασίες στο WhatsApp χρησιμοποιώντας το Any.Do

Ομαδικές κλήσεις στο Whatsapp

Ανοίξτε ένα νήμα συνομιλίας ή μεταβείτε στην καρτέλα Κλήση. Από την καρτέλα Κλήση, επιλέξτε μια επαφή που θέλετε να καλέσετε. Εάν συμμετέχετε σε μια συζήτηση συνομιλίας, πατήστε το κουμπί κλήσης. Μπορείτε να επιλέξετε είτε βιντεοκλήση είτε ηχητική κλήση.

Όταν η κλήση είναι σε εξέλιξη, κοιτάξτε στην επάνω δεξιά γωνία και θα δείτε μια γκρι επιλογή για την προσθήκη δεύτερου ατόμου στην κλήση. Περιμένετε μέχρι να απαντήσει το άτομο που καλέσατε και, στη συνέχεια, το κουμπί προσθήκης ατόμου θα είναι ενεργό. Πατήστε το και επιλέξτε μια επαφή από τη λίστα επαφών σας για να προσθέσετε το δεύτερο, το τρίτο και το τέταρτο άτομο.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε δύο βήματα στο Whatsapp

Το όριο είναι τέσσερα άτομα, επομένως όταν το Whatsapp ακολουθεί την πορεία του Instagram και του Snapchat όσον αφορά την ανάπτυξη χαρακτηριστικών, δεν ανταγωνίζεται ακριβώς τις δύο εφαρμογές. Το Instagram και το Snapchat έχουν ομαδικές κλήσεις για περισσότερη κοινωνική επικοινωνία και όπου το Whatsapp είναι κοινωνική εφαρμογή δεν ανήκει ακριβώς στην ίδια κατηγορία. Το Whatsapp ομαδοποιείται καλύτερα με εφαρμογές όπως το Facebook Messenger και αυτό κάνει τα τέσσερα άτομα σε μια ομαδική κλήση σε ένα λογικό όριο.

Είναι αυτονόητο ότι σε μια ομαδική κλήση, όλοι μπορούν να δουν τους πάντες, αν και όταν προσθέτετε ένα δεύτερο άτομο σε μια κλήση, μπορεί να μην τους λένε απαραίτητα ότι προσκαλούνται σε μια ομαδική κλήση, επομένως ενημερώστε τους πριν από εσάς φτιάξε το.

  Ξεμπλοκάρετε το WhatsApp και χρησιμοποιήστε το χωρίς περιορισμούς: Λειτουργεί στη χώρα σας;

Το Whatsapp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων τόσο σε iOS όσο και σε Android. Δεδομένου ότι είναι πολύ απίθανο το Facetime να φτάσει ποτέ στο Android, αυτή η δυνατότητα είναι πολύ καλή εάν η ποιότητα κλήσης αποδειχθεί καλή. Τέσσερα είναι ένας αρκετά καλός αριθμός ατόμων για μια ομαδική κλήση, επομένως θα καλύψει τις περισσότερες ανάγκες. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις από την έκδοση ιστού και επιτραπέζιου υπολογιστή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να καλέσετε άτομα και στους υπολογιστές τους.