Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένα πλακίδια σε γρήγορες ρυθμίσεις στο Android


Το Android 6.0 και νεότερες εκδόσεις έχει ένα προσεγμένο πλαίσιο Γρήγορων ρυθμίσεων στη σκιά Ειδοποιήσεις. Ο πίνακας Γρήγορων ρυθμίσεων διαθέτει μερικές προκαθορισμένες εναλλαγές που σας επιτρέπουν να αλλάξετε το Bluetooth, το WiFi και το κλείδωμα του προσανατολισμού της οθόνης. Το Android δεν έχει κάνει αποκλειστικό λειτουργικό σύστημα του πίνακα “Γρήγορες ρυθμίσεις” και οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν ή να αφαιρούν πλακίδια σε αυτά. Για να προσθέσουν προσαρμοσμένα πλακίδια, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν μια εφαρμογή που θα προσθέσει το πλακίδιο που θέλουν. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε αφθονία στο Google Play Store. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα πλακίδια στις Γρήγορες ρυθμίσεις στο Android.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 35 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Βρείτε τη σωστή εφαρμογή

Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store και αναζητήστε γρήγορες ρυθμίσεις. Τα αποτελέσματα θα εμφανίζουν μια μακρά λίστα εφαρμογών που προσθέτουν πλακίδια στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις. Αυτό θα περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε πλακάκια για το καιρός, χρονόμετρα, και το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Κατεβάστε την εφαρμογή που προσθέτει το πλακίδιο που θέλετε. Αυτές οι εφαρμογές μπορεί να εμφανίζονται ή να μην εμφανίζονται στο συρτάρι εφαρμογών σας.

Προσθήκη στις Γρήγορες ρυθμίσεις

Τραβήξτε προς τα κάτω τη σκιά των Ειδοποιήσεων μέχρι το τέλος. Πατήστε το κουμπί επεξεργασίας, το εικονίδιο μοναχικού μολυβιού, δίπλα στο σήμα χρήστη για να μπείτε στη λειτουργία επεξεργασίας. Το πλακίδιο Γρήγορες ρυθμίσεις θα χωριστεί σε δύο ενότητες. Στην ενότητα “Σύρετε για προσθήκη πλακιδίων”, αναζητήστε το πλακίδιο που μόλις εγκαταστήσατε μέσω μιας εφαρμογής. Σύρετε και αποθέστε το στον πίνακα με τα πλακίδια που προστέθηκαν. Μόλις προστεθεί, πατήστε το πλακίδιο στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις για να το εκτελέσετε.

  Τρόπος αναζήτησης και κοινής χρήσης GIF στο Android χωρίς εναλλαγή εφαρμογών

Ορισμένα πλακίδια, όπως ένα πλακίδιο καιρού ή πλακίδιο κάμερας, ενδέχεται να ζητούν πρόσθετες άδειες για εκτέλεση. Το πλακίδιο Καιρός ζητά άδεια χρήσης της τοποθεσίας σας. Ένα πλακίδιο κάμερας πιθανότατα θα θέλει άδεια πρόσβασης στην κάμερα. Δώστε του άδεια για να εκτελεστεί.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Για να προσθέσετε προσαρμοσμένα πλακίδια σε γρήγορες ρυθμίσεις, εξαρτάστε από μια εφαρμογή. Δεν μπορείτε απλώς να προσθέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή της επιλογής σας ως πλακίδιο στον πίνακα Γρήγορων ρυθμίσεων, κάτι που είναι κατανοητό.

μέσω XDA Developers