Πώς να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον σε ένα email στην εφαρμογή αλληλογραφίας στα Windows 10

Οι άνθρωποι χάνουν σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλη την ώρα. Είτε ξεχνούν να απαντήσουν σε ένα email είτε θεωρούν ότι ένα email δεν τους αφορά. Με τόσα πολλά email που αποστέλλονται στα εισερχόμενά μας καθημερινά, είναι δύσκολο να βεβαιωθούμε ότι θα απαντήσει το σωστό άτομο. Γι’ αυτό συμβαίνουν εκείνες οι συναντήσεις που θα έπρεπε να είναι ένα email. Τα Windows 10 συνοδεύονται από μια εφαρμογή στοκ Mail. Είναι βασικό αλλά αρκετό για να καλύψει τις κύριες ανάγκες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σαφώς, η Microsoft δεν θέλει τίποτα ανταγωνιστικό με το Outlook, αλλά θέλει να δώσει στους χρήστες μια εφαρμογή αλληλογραφίας στον υπολογιστή τους εκτός συσκευασίας. Η εφαρμογή Mail μόλις ενημερώθηκε και σε αυτήν προστέθηκε μια λειτουργία ετικέτας. Η λειτουργία ετικέτας είναι μια κλήση για προσοχή που σας επιτρέπει να επισημάνετε κάποιον σε ένα email. Ετσι δουλευει.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Tar στα Windows 10

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε όλους όσους εκτελούν τη σταθερή έκδοση των Windows 10. Δεν είναι μια δυνατότητα εμπιστευτικών πληροφοριών. Πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Mail and Calendar. Η εφαρμογή Mail θα πρέπει να έχει πρόσβαση στις επαφές που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό email σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί σύνταξη νέου email και κάντε κλικ στο εσωτερικό του σώματος του email. Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το όνομα οποιουδήποτε θέλετε να προσθέσετε με ετικέτα και το email του θα εμφανιστεί αυτόματα. Επιλέξτε το για να προσθέσετε ετικέτα στην επαφή στο email σας.

Η ετικέτα είναι ένας σύνδεσμος mailto: για την επαφή. Δεν κάνει τις ειδοποιήσεις email πιο πλούσιες και ο παραλήπτης σας δεν θα γνωρίζει ότι έχει επισημανθεί σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Φαίνεται το ίδιο σε όλες τις εφαρμογές και συσκευές email.

  Οι κάμερες Wi-Fi κάνουν περισσότερα από την απλή εγγραφή βίντεο

Το ερώτημα εδώ είναι? τι ωφελεί αν μπορείτε να επισημάνετε κάποιον σε ένα email; Εάν η ετικέτα δεν ειδοποιεί την επαφή με την ετικέτα ότι έχει αναφερθεί συγκεκριμένα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε ποιο είναι το νόημα;

Για ένα πράγμα, χρησιμεύει ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αναζήτηση email. Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή email που δεν διαθέτει εξαιρετική δυνατότητα αναζήτησης, η ετικέτα θα είναι χρήσιμη. Είναι επίσης χρήσιμο όταν χρειάζεται να αναθέσετε εργασίες σε ένα email. Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον σε ένα email με τις συγκεκριμένες εργασίες του, κάτι που με τη σειρά του του επιτρέπει να αναζητήσει τις εργασίες του.

Στην ιδανική περίπτωση, η λειτουργία θα πρέπει να λειτουργεί σαν ετικέτες στο Facebook ή στο Dropbox, αλλά υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί που δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Πρώτον, η Microsoft δεν μπορεί να υποχρεώσει το Gmail ή το Yahoo να προσθέσουν υποστήριξη για τη δυνατότητα. Σίγουρα δεν μπορεί να αναγκάσει την Google ή την Apple να προσθέσουν υποστήριξη για ειδικές ειδοποιήσεις μέσω email. Εάν, από κάποιο θαύμα που συνέβη στην πραγματικότητα, υπάρχουν ακόμη πάρα πολλές εφαρμογές email που η Microsoft δεν μπορεί να υποχρεώσει να υποστηρίξουν αυτήν τη δυνατότητα.

  Πώς να διορθώσετε το Apple Watch που δεν δονείται για συναγερμούς και ειδοποιήσεις

Με όλα αυτά που λέγονται, ίσως η Microsoft να κάνει τις ειδοποιήσεις στα Windows 10 πιο πλούσιες στις επερχόμενες ενημερώσεις. Οι χρήστες των Windows εξακολουθούν να αποτελούνται από ένα μεγάλο κομμάτι χρήσης επιφάνειας εργασίας και θα ήταν μια ευπρόσδεκτη αλλαγή.

Εφαρμογή αλληλογραφίας και ημερολογίου για Windows 10