Πώς να διορθώσετε το Apple Watch που δεν δονείται για συναγερμούς και ειδοποιήσεις

Τα ρολόγια είναι πράγματα που στους ανθρώπους αρέσει να βάζουν στον καρπό τους και να τα ξεχνούν. Το Apple Watch δεν διαφέρει, εκτός από την πρόσθετη λειτουργικότητα που προσφέρει. Αυτό είναι υπέροχο όταν λειτουργεί, αλλά αν το ρολόι σας δεν δονείται όταν πρέπει, δείτε πώς να το διορθώσετε.

Το Apple Watch είναι χωρίς αμφιβολία το πιο δημοφιλές έξυπνο ρολόι στην αγορά και με το Apple Watch Series 4, η Apple έχει ανεβάσει σημαντικά τα επίπεδα. Το πρόβλημα είναι ότι, καθώς τα ρολόγια γίνονται όλο και πιο έξυπνα, αρχίζουν να υποφέρουν πάντα από τα ίδια είδη σφαλμάτων λογισμικού που μπορεί να εμφανιστούν σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή. Το Apple Watch έχει δει τα δικά του σφάλματα και η έλλειψη ειδοποιήσεων επειδή το ρολόι δεν δονείται είναι αρκετά μεγάλο.

  Πώς να αποθηκεύσετε μια κλήση συνδιάσκεψης (και τον κωδικό πρόσβασης) ως επαφή

Αν διαπιστώσετε ότι χάνετε συναγερμούς ή ακόμα και κανονικές ειδοποιήσεις από εφαρμογές, αυτό δεν είναι καλό. Ακολουθούν μερικές επιδιορθώσεις που μπορεί να βοηθήσουν – ελπίζουμε ότι χάσατε την τελευταία σας κλήση αφύπνισης.

Ενισχύστε τους κραδασμούς σας

Το Apple Watch πάντα προσέφερε δύο διαφορετικά επίπεδα δόνησης. Υπάρχει η τυπική επιλογή και μια πιο δυναμική Prominent Haptics. Προτιμούμε πολύ την πιο αξιοσημείωτη έκδοση, γι’ αυτό προτείνουμε να τη δοκιμάσετε πρώτα.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο Apple Watch και κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος. Πατήστε «Ήχοι και απτικά».

  Τι είναι το Reverse SSH Tunneling; (και πώς να το χρησιμοποιήσετε)

Στη συνέχεια, κάτω από την απτική δύναμη, ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Εξέχουσα απτική”.

Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι αρκετά αισθητή, πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε. Εάν συνεχίζετε να μην παρατηρείτε τους τυπικούς κραδασμούς, αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημά σας.

Επανεκκινήστε το Apple Watch σας

Όσο μικρό και σβέλτο κι αν είναι, το Apple Watch παραμένει ένας υπολογιστής. Αυτό σημαίνει ότι δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, μπορεί να επωφεληθεί από μια επανεκκίνηση κάθε τόσο. Εάν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου το ρολόι σας απλώς αρνείται να δονηθεί, η επανεκκίνηση είναι ένα καλό βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων που πρέπει να δοκιμάσετε.

  Πώς να διορθώσετε έναν αργό ή μη αποκρινόμενο Mac

Για να επανεκκινήσετε το Apple Watch σας, πατήστε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί μέχρι να δείτε το ρυθμιστικό Power Off να εμφανίζεται στην οθόνη.

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, σύρετε το ρυθμιστικό «Απενεργοποίηση» εντελώς προς τα αριστερά.

Μόλις το Apple Watch σας απενεργοποιηθεί, ενεργοποιήστε το ξανά πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Οποιοδήποτε πρόβλημα που προκάλεσε το ρολόι σας να μην δονείται για συναγερμούς, ελπίζουμε να διορθωθεί.

Συμβουλευτείτε την Apple

Εάν κανένα από αυτά τα βήματα δεν λύσει το πρόβλημά σας, ίσως είναι καιρός να επικοινωνήσετε με την Apple είτε μέσω του τοπικού σας Apple Store ή των πολλών άλλων καναλιών υποστήριξης που είναι διαθέσιμα μέσω του Υποστήριξη Apple εφαρμογή.