Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί “Δεν μου αρέσει” σε αναρτήσεις του Facebook στο Google Chrome

Το Facebook έχει αναγνωρίσει επανειλημμένα ότι δεν θα προσθέσει ποτέ ένα κουμπί Dislike στον ιστότοπο. Ωστόσο, πολλοί χρήστες παρακαλούν τον γίγαντα του Ιστού να κυκλοφορήσει ένα, καθώς μερικές φορές χρειάζεται κάποιος να δείξει τη δυσαρέσκειά του για ορισμένες αναρτήσεις. Δεν φαίνεται πιθανό να συμβεί σύντομα (αν ποτέ), έτσι σήμερα, περιηγηθήκαμε στον ιστό για μια λύση τρίτου μέρους και συναντήσαμε μια επέκταση του Chrome που ονομάζεται Dislike στο Facebook. Διαθέσιμη δωρεάν στο Chrome Web Store, η επέκταση προσθέτει απλώς μια επιλογή “Δεν μου αρέσει” δίπλα στο κουμπί “Μου αρέσει” κάτω από κάθε ανάρτηση στο Facebook. Λεπτομέρειες μετά το άλμα.

  Πώς να κάνετε ροή από το VLC Player στο Chromecast

Τον Δεκέμβριο, το Facebook παρουσίασε το κουμπί Dislike με τη μορφή αυτοκόλλητου για την εφαρμογή messenger του. Αλλά επειδή τα αυτοκόλλητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε μηνύματα που στέλνετε ιδιωτικά μέσω του Facebook Messenger, αυτό δεν ικανοποιεί πραγματικά την ανάγκη των χρηστών να τρολάρουν τους φίλους τους στο Facebook. Το Dislike στο Facebook στοχεύει να λύσει αυτό το «πρόβλημα».

Η εγκατάσταση του στο πρόγραμμα περιήγησής σας είναι αρκετά εύκολη. Εκκινήστε το Chrome και απλώς κατεβάστε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας από τον σύνδεσμο που παρέχεται στο τέλος της ανάρτησης. Δεν χρειάζεται να παίξετε με σύνθετες ρυθμίσεις, ούτε να εκχωρήσετε δικαιώματα API. Μόλις εγκατασταθεί, απλώς ανανεώστε την καρτέλα στην οποία έχετε ανοίξει το Facebook και το κουμπί Δεν μου αρέσει θα εμφανίζεται αμέσως κάτω από κάθε ανάρτηση.

  Περιηγηθείτε σε αρχεία πολυμέσων στο δίκτυό σας από το τηλέφωνό σας Android και μεταδώστε τα στο Chromecast

Το μόνο πρόβλημα με το Dislike στο Facebook είναι ότι είναι χρήσιμο μόνο για όσους χρησιμοποιούν το Google Chrome και έχουν εγκατεστημένη την επέκταση, δηλαδή τα Dislike σας θα είναι ορατά μόνο σε εσάς και σε άλλους χρήστες του Facebook που δεν μου αρέσει. Θα μπορούσατε να προσκαλέσετε όλους τους φίλους σας να εγκαταστήσουν την επέκταση, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να πείτε εάν ο συντάκτης μιας συγκεκριμένης ανάρτησης την έχει εγκαταστήσει. Παρ ‘όλα αυτά, δεν έχει καθόλου την επιλογή.

Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ βολική επιλογή και για σελίδες Facebook, αν ο διαχειριστής της σελίδας μπορεί να συγκεντρώσει αρκετούς θαυμαστές για να εγκαταστήσουν την επέκταση, δηλαδή.

  Πώς να ελέγξετε το Chromecast με το Google TV με το τηλέφωνό σας

Το Dislike στο Facebook είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Chrome Web Store. Κατεβάστε το στο πρόγραμμα περιήγησής σας από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγκαταστήστε το Dislike στο Facebook από το Chrome Web Store