Κρυπτογραφημένο Android Media Vault Μεταμφιεσμένο ως εφαρμογή ρολογιού

Είτε πρόκειται για την προστασία ευαίσθητων οικονομικών πληροφοριών από κλέφτες είτε για την απόκρυψη μυστικών ημερολογίων από τον υποκλοπή συγκάτοικό σας, η προστασία των εμπιστευτικών αρχείων σας από τα αδιάκριτα βλέμματα δεν απαιτεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ή υπερβολικά ακριβό λογισμικό. Σήμερα, μπορείτε να κλειδώσετε ευαίσθητα αρχεία στο smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας τις πολλές εφαρμογές ασφαλείας που είναι διαθέσιμες για κάθε πλατφόρμα. Μια νέα, μοναδική προσθήκη σε αυτό το είδος στο Android είναι το TimeLock, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να κρύβετε τα αρχεία πολυμέσων του κινητού σας πίσω από μια μεταμφίεση. Για οποιονδήποτε άλλο χρησιμοποιεί τη συσκευή σας Android, το TimeLock φαίνεται να είναι μια απλή εφαρμογή ρολογιού, αλλά κρύβεται πίσω από αυτό ένα θησαυροφυλάκιο για φωτογραφίες και βίντεο, προστατευμένο με κρυπτογράφηση AES στρατιωτικού βαθμού 256 bit. Έρχεται επίσης με λειτουργία ξυπνητηριού καθώς και λειτουργία βάσης «ρολόι επιτραπέζιου υπολογιστή». Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

  Οι καλύτερες νέες δυνατότητες στο Android 11, διαθέσιμες τώρα

Εάν το τηλέφωνό σας χρησιμοποιείται συχνά από τους αδιάκριτους φίλους ή τα αδέρφια σας, τότε είναι καλή ιδέα να φιλτράρετε και να κρύβετε φωτογραφίες και βίντεο που δεν θέλετε να βλέπουν. Ακόμα κι αν τα εξαιρέσετε από την εφαρμογή Gallery, υπάρχει πάντα πρόσβαση από τον τοπικό χώρο αποθήκευσης, εκτός εάν είναι κρυπτογραφημένα. Εκεί μπαίνει το TimeLock.

Όταν κυκλοφορεί για πρώτη φορά, το TimeLock σας καθοδηγεί σε μια περιήγηση γνωριμίας για να εξοικειωθείτε με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά του. Αφού το ξεπεράσετε, πρέπει να καθορίσετε τον κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιηθεί για την κρυπτογράφηση και αργότερα για την πρόσβαση στα αρχεία σας. Εδώ είναι το ενδιαφέρον κομμάτι: το αναλογικό ρολόι που ακολουθεί είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για να ορίσετε και να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Απλώς μετακινήστε τους δείκτες των λεπτών και της ώρας στις επιθυμητές θέσεις και πατήστε το μικρό κουμπί στο κέντρο για να καθορίσετε ένα κλειδί κωδικού πρόσβασης.

  Προβάλετε επιλεκτικά ειδοποιήσεις από εφαρμογές στην αρχική σας οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος [Android]

Στη συνέχεια, μεταφέρεστε στο ενσωματωμένο θησαυροφυλάκιο πολυμέσων της εφαρμογής. Το TimeLock διατηρεί τα αρχεία σας οργανωμένα σύμφωνα με τις ημερομηνίες που εισήχθησαν στην εφαρμογή. Το θησαυροφυλάκιο θα είναι άδειο στην αρχή, φυσικά. μπορείτε να πατήσετε το κουμπί συν στην επάνω δεξιά γωνία για να εισαγάγετε το επιθυμητό περιεχόμενο. Κάθε αρχείο που προστίθεται στο θησαυροφυλάκιο κρυπτογραφείται αυτόματα.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε «Κάμερα» για να τραβήξετε αμέσως μια φωτογραφία και να την κρυπτογραφήσετε χρησιμοποιώντας το TimeLock. Μόλις ολοκληρώσετε την προσθήκη αρχείων, μπορείτε να κλειδώσετε γρήγορα την εφαρμογή ανακινώντας τη συσκευή σας ή απλά κλείνοντας την εφαρμογή, μετά από την οποία θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε νωρίτερα για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία στο θησαυροφυλάκιο.

  Κλείδωμα επιλεκτικά εφαρμογών Android με πολλούς τρόπους με το Lockdown Pro

Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή από το μενού Ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Το TimeLock είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play Store. Μπορείτε να το κατεβάσετε στη συσκευή σας από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Εγκαταστήστε το TimeLock από το Play Store