Πώς να προσαρμόσετε το Notch στο iPhone X

Το iPhone X έχει επικριθεί για τον κακό σχεδιασμό του. Η εγκοπή στην κορυφή είναι αυτό που κέρδισε αυτό το κατά τα άλλα εξαιρετικό τηλέφωνο τόσο κακή φήμη όσον αφορά τη σχεδίαση. Οι χρήστες που το βρίσκουν ιδιαίτερα ενοχλητικό μπορούν να κρύψουν την εγκοπή του iPhone X με ένα έξυπνο κόλπο ταπετσαρίας. Το Custom Notch είναι μια εφαρμογή για iOS που προχωρά την ίδια ιδέα λίγο πιο πέρα. Αντί να κρύβετε την εγκοπή με ένα κόλπο ταπετσαρίας, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την εγκοπή στο iPhone X. Έχει 64 διαφορετικά στυλ εγκοπής και φαίνονται αρκετά καλά. Η εφαρμογή κοστίζει 0,99 $ αλλά είναι δωρεάν για μία ημέρα (σήμερα).

  Τι είναι το Google Meet και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν;

Προσαρμόστε το Notch στο iPhone X

Κατεβάστε το Custom Notch. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί μόνο στο iPhone X αλλά σε όλα τα μοντέλα iPhone με iOS 11. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσποιήσετε μια εγκοπή στο iPhone σας, αν σας αρέσει, αλλά ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα στυλ εγκοπής, επειδή η εφαρμογή Τα εικονίδια και οι φάκελοι είναι ευθυγραμμισμένα στην κορυφή σε άλλα μοντέλα iPhone.

Σημείωση: η εφαρμογή δοκιμάστηκε σε iPhone 6 και αυτή η ανάρτηση διαθέτει στιγμιότυπα οθόνης που αντικατοπτρίζουν το ίδιο.

Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί συν. Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να ορίσετε ως ταπετσαρία σας.

Αφού προσθέσετε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως ταπετσαρία σας, πατήστε το κουμπί Notch και περιηγηθείτε στα διαφορετικά στυλ εγκοπής που είναι διαθέσιμα. Πατήστε ένα στυλ για να δείτε πώς φαίνεται στην ταπετσαρία σας. Πατήστε το κουμπί Προεπισκόπηση για να δείτε πώς φαίνεται. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση. Αυτό θα αποθηκεύσει τη νέα εικόνα στο ρολό της κάμερας.

  Η αθόρυβη καρτέλα καθυστερεί τη φόρτωση της σελίδας στον Firefox μέχρι να μεταβείτε στην καρτέλα

Το επόμενο βήμα είναι να το ορίσετε ως ταπετσαρία σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην Ταπετσαρία. Πατήστε Επιλογή νέας ταπετσαρίας και μετά πατήστε Camera Roll. Επιλέξτε την εικόνα που μόλις αποθηκεύσατε και ορίστε την ως ταπετσαρία για την αρχική οθόνη ή την οθόνη κλειδώματος ή και τα δύο.

Αυτή η εφαρμογή είναι πιθανώς ο καλύτερος τρόπος για να αγκαλιάσετε την εγκοπή στο iPhone X. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε μια πτυχή της διεπαφής χρήστη που η Apple δεν σκόπευε ποτέ να προσαρμόσετε και κάνει την βαρετή εγκοπή στο iPhone X λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Τα στυλ εγκοπής είναι πραγματικά δημιουργικά και απατηλά.

  Πώς να αποκτήσετε μια επέκταση κειμένου στο Microsoft Word

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ορισμένα στυλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα μοντέλα iPhone, ωστόσο, τα περισσότερα δεν μπορούν. Να θυμάστε ότι σε άλλα μοντέλα iPhone, ο χρόνος θα καταλαμβάνει πάντα τον χώρο που καταλαμβάνει η εγκοπή στο iPhone X και δεν μπορείτε να κρύψετε τον χρόνο χωρίς μια προσαρμογή στο jailbreak. Λάβετε αυτό υπόψη πριν αγοράσετε την εφαρμογή για ένα iPhone που δεν είναι το iPhone X.