Πώς να σταματήσετε την αυτόματη σύνδεση στο Skype στα Windows 10

Υπάρχουν δύο διαφορετικές εφαρμογές Skype που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows 10. Η μία είναι η έκδοση για υπολογιστές Win32 που χρησιμοποιούμε από την κυκλοφορία του Skype. Έχει ενημερωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εφαρμογή Win32 που πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο στο σύστημά σας. Η δεύτερη είναι η εφαρμογή Skype UWP που είναι ήδη εγκατεστημένη από προεπιλογή στα Windows 10. Η εφαρμογή Skype UWP συμπεριφέρεται διαφορετικά και δεν έχει τις ίδιες ρυθμίσεις, γι’ αυτό, εάν θέλετε να διακόψετε την αυτόματη είσοδο στο Skype στα Windows 10, πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετική μέθοδο για κάθε τύπο εφαρμογής.

  Πώς να διορθώσετε τη μαύρη οθόνη στο OBS κατά την εγγραφή οθόνης στα Windows 10

Εφαρμογή Skype Win32

Η εφαρμογή Skype Win32 παραμένει συνδεδεμένη, ακόμα κι αν δεν εκτελείται. Όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας στο Skype , έχετε την επιλογή να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Στη συνέχεια, μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή ή να την κλείσετε. Από προεπιλογή, η εφαρμογή Skype Win32 θα ξεκινήσει κατά τη σύνδεση. Για να σταματήσετε την εκκίνηση της εφαρμογής κατά τη σύνδεση, ανοίξτε την και μεταβείτε στο Εργαλεία> Επιλογές.

Στην καρτέλα Γενικές ρυθμίσεις, θα δείτε δύο επιλογές. Ξεκινήστε το Skype όταν ξεκινώ τα Windows και Είσοδος όταν ξεκινά το Skype. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση και να ξεκινήσετε την εφαρμογή κατά την εκκίνηση των Windows ή μπορείτε να απενεργοποιήσετε την έναρξη της εφαρμογής όταν συνδέεστε στα Windows, αλλά να την συνδέετε αυτόματα κάθε φορά που την ανοίγετε.

  Γιατί τα Windows εξακολουθούν να χρησιμοποιούν γράμματα για μονάδες δίσκου;

Skype UWP

Η εφαρμογή Skype UWP συμπεριφέρεται διαφορετικά από την έκδοση Win32 και δεν θα σας αρέσει. Δεν έχει τις δύο επιλογές σύνδεσης και εκκίνησης που έχει η εφαρμογή Win32. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να αποτρέψετε την εκκίνηση της εφαρμογής Skype UWP κατά την εκκίνηση των Windows. Θα τρέχει πάντα στο παρασκήνιο. Έτσι λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα. Εάν θέλετε να διακόψετε την αυτόματη είσοδο στο Skype στην έκδοση UWP, έχετε μόνο μία επιλογή. αποσύνδεση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Για να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Skype UWP, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας επάνω αριστερά.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μικρό μενού που ανοίγει και θα δείτε την επιλογή Έξοδος. Κάντε κλικ σε αυτό για να αποσυνδεθείτε από το Skype. Η εφαρμογή Skype UWP θα συνεχίσει να εκτελείται κατά την εκκίνηση των Windows 10 και δεν υπάρχει τρόπος να την τερματίσετε.

  Πώς να παραλείψετε την προσθήκη ενός PIN κατά τη ρύθμιση των Windows 10

Εάν δεν σας αρέσουν οι επιλογές που έχει να προσφέρει η εφαρμογή Skype UWP, η μόνη εναλλακτική λύση είναι να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Skype Win32. Για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Skype UWP, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Εφαρμογές. Στην καρτέλα Εφαρμογές και δυνατότητες, αναζητήστε την εφαρμογή Skype στη λίστα εφαρμογών. Κάντε κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγκατάστασης.