Πώς να πιάσετε ένα Pokemon με την πρώτη ρίψη στο Pokemon Go

Τα Poke Balls είναι ένας περιορισμένος πόρος στο Pokemon Go. Όσο περισσότερα Pokemon πιάσετε, τόσο πιο γρήγορα θα ξεμείνετε από μπάλες Poke και εκτός κι αν ζείτε σε κοιτώνα κολεγίου ή σε νεκροταφείο (και τα δύο φαίνονται να είναι hotspot για Poke Stops), θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν αρκετά Poke Stops για εσάς. για να αναπληρώσετε το απόθεμά σας. Ένας τρόπος για να διατηρήσετε τα Poke Balls είναι να γίνετε καλύτεροι στο να πιάνετε Pokemon έτσι ώστε να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε λιγότερα από αυτά. Προς το παρόν, οι χρήστες είναι διχασμένοι ως προς το πώς να πιάσουν καλύτερα ένα Pokemon, ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται ακόμη και ότι ο “στόχος” σας δεν έχει σημασία και ότι είναι εντελώς τυχαίο ποια ρίψη λειτουργεί και ποια όχι. Ωστόσο, βρήκαμε ένα κόλπο που μπορεί να εγγυηθεί την αλίευση στις περισσότερες περιπτώσεις. Δείτε πώς λειτουργεί και τι μπορείτε να κάνετε για να πετάξετε τις μπάλες σας με μεγαλύτερη ακρίβεια εάν χάσετε.

  Πώς να εκκολάψετε ένα αυγό στο Pokèmon Go

Η ρίψη Σίνα

Προτού μπορέσετε να εκτελέσετε αυτό το τέχνασμα, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ενεργό γραφικό στοιχείο, εφαρμογή ή δυνατότητα στο τηλέφωνό σας που να γίνεται επίκληση σύροντας το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης. Οι χρήστες iPhone, για παράδειγμα, θα πρέπει να απενεργοποιήσουν το Κέντρο ελέγχου, διαφορετικά θα παρέμβει στο παιχνίδι και σε αυτό το τέχνασμα. Αυτό το κόλπο προέρχεται από τον YouTuber SinaCXVII, ο οποίος εύστοχα το ονόμασε The Sina Throw.

Ανοίξτε το Pokemon Go και ξεκινήστε να περπατάτε. Περιμένετε να εμφανιστεί ένα Pokemon και πατήστε για να το καταγράψετε. Όταν πατάτε για να προσελκύσετε ένα Pokemon, εμφανίζεται το κείμενο “A wild [insert Pokemon name here] εμφανίστηκε» εμφανίζεται στην οθόνη και λαμβάνετε μια πολύ κοντινή λήψη του Pokemon. Το θέμα είναι ότι αυτό δεν είναι μια πολύ κοντινή λήψη του Pokemon. Το Pokemon είναι τόσο κοντά σας και αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να χτυπήσετε.

  Πώς να παραλείψετε το κινούμενο σχέδιο του Egg Hatching στο Pokèmon Go

Μόλις εμφανιστεί το κείμενο, σύρετε επανειλημμένα προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης. Μην ανησυχείτε αν έχει εμφανιστεί μια μπάλα Poke ή όχι. Συνεχίστε να σαρώνετε και με την πρώτη σας προσπάθεια, θα έχετε πιάσει τα Pokemon. Το δοκιμάσαμε και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Υποψιαζόμαστε ότι το ένα ή δύο Pokemon που ξέφυγαν είχαν να κάνουν περισσότερο με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο παρά με την αποτυχία του κόλπου.

Μπορείτε να το δείτε σε δράση παρακάτω.

Πώς να στοχεύσετε και να πετάξετε μια μπάλα Poke

Αν το κόλπο αποτύχει και δεν πιάσετε τα Pokemon, ήρθε η ώρα να τελειώσετε για το επόμενο γήπεδο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι χρήστες αμφισβητούν ότι υπάρχει σωστή μέθοδος για να πετάξετε τη μπάλα, αλλά όλοι συμφωνούν ότι τα Pokemon που έχουν υψηλότερο CP είναι πολύ πιο δύσκολο να πιαστούν, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα καταναλώσετε περισσότερες μπάλες. Για να μετρήσουν όλα, βεβαιωθείτε ότι στοχεύετε και ρίχνετε σωστά.

  Τι συμβαίνει στο Pokèmon σε ένα γυμναστήριο όταν καταλαμβάνεται

Χρησιμοποιείτε πάντα τον δείκτη σας για να πετάξετε την μπάλα. Η χρήση του αντίχειρά σας θα λειτουργήσει σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. όταν το Pokemon έχει χαμηλό CP, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η ρίψη δεν θα στοχεύει καλά, ειδικά όταν χρειάζεται να είναι πιο κεντραρισμένο. Κάνε συνήθεια να χρησιμοποιείς τον δείκτη σου.

Πατήστε παρατεταμένα την μπάλα και ένας πράσινος κύκλος εμφανίζεται γύρω από το Pokemon. Περιμένετε έως ότου αυτός ο κύκλος συρρικνωθεί στο μικρότερο μέγεθός του και αφήστε την μπάλα.

Αυτές οι τεχνικές μας επέτρεψαν να πιάσουμε δεκατέσσερα Pokemon σε διάστημα μιας ώρας χρησιμοποιώντας μόλις είκοσι Poke Balls. Εάν έχετε μια ειδική τεχνική για να πιάσετε Pokemon, μοιραστείτε την μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.