Τι συμβαίνει στο Pokèmon σε ένα γυμναστήριο όταν καταλαμβάνεται

Όταν συμμετέχετε σε ένα γυμναστήριο, πρέπει να δεσμεύσετε ένα από τα δικά σας Pokèmon για να το υπερασπιστείτε. Είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε ένα πιο δυνατό, έτσι ώστε όποιος θέλει να αναλάβει ή να αμφισβητήσει το γυμναστήριό σας έχει πιο σκληρούς αντιπάλους να νικήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί ποτέ να αναλάβει το γυμναστήριό σας. Ανεξάρτητα από το αν έχετε πάει σε ένα γυμναστήριο ή είστε ο αρχηγός ενός, κάποιος θα έρθει τελικά μόνος του και θα προσπαθήσει να σας το πάρει. Σε περίπτωση που είναι επιτυχημένα, πιθανότατα αναρωτιέστε τι συμβαίνει με τα Pokèmon που έχουν υποσχεθεί. Η απάντηση είναι; τίποτα. Το Pokèmon σας δεν μπορεί να σας αφαιρεθεί ανεξάρτητα από το αν χάσετε μια μάχη ή ένα ολόκληρο γυμναστήριο. Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε προηγουμένως.

  Πώς να ρίξετε ένα δέλεαρ σε ένα Pokèstop στο Pokèmon Go

Όταν το γυμναστήριό σας καταλαμβάνεται από κάποιον άλλο, υπάρχει μία από τις δύο περιπτώσεις.

Ήσουν Μέλος του Γυμναστηρίου

Όταν κάποιος άλλος αναλαμβάνει ένα γυμναστήριο, δεν παραμένετε πλέον μέλος του. Αν το αναλάβει ένας παίκτης που δεν ήταν ποτέ μέλος του γυμναστηρίου σας, αλλά ανήκει στην ίδια ομάδα με εσάς, θα συνεχίσετε να «διώχνεστε» με όλους τους άλλους. Το Pokèmon που υποσχεθήκατε θα σας επιστραφεί. Είναι πιθανό να έδωσε μια μάχη και να έχασε, επομένως η HP του θα μειωθεί, πιθανώς στο μηδέν. Θα πρέπει να το αναβιώσετε και να το αποκαταστήσετε. Εάν κάποιος που είναι μέλος του γυμναστηρίου σας απλώς κερδίσει όλα τα άλλα Pokèmon σε αυτό, γίνεται αρχηγός γυμναστηρίου. Η συνδρομή σας παραμένει ανέπαφη και ελάχιστες αλλαγές για εσάς. Η φήμη του γυμναστηρίου θα αυξηθεί.

  Πώς να δημιουργήσετε τον δικό σας χάρτη παρακολούθησης Pokémon σε πραγματικό χρόνο

Ήσουν αρχηγός γυμναστηρίου

Μπορείτε να φιλήσετε το στέμμα σας αντίο, αυτό είναι σίγουρο. Το Pokèmon που δεσμεύετε στο γυμναστήριό σας όταν είστε αρχηγός γυμναστηρίου συνεχίζει να εμφανίζεται στη λίστα Pokèmon σας με ένα μικρό σήμα σε αυτό που δείχνει ποιο έχετε υποσχεθεί. Όταν το γυμναστήριό σας καταλαμβάνεται, το σήμα εξαφανίζεται και το Pokèmon σας. Το Pokeèmon θα είναι αδύναμο από τη μάχη και θα χρειαστεί να αποκατασταθεί και να αναβιώσει.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν χάνετε πόντους. Το γυμναστήριο από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί να καταγραφεί ξανά. Οποιαδήποτε φήμη προστεθεί στο γυμναστήριο μέσω των προηγούμενων νικών της μάχης χάνεται. Για να ανακτήσετε το γυμναστήριο, θα πρέπει τώρα να πολεμήσετε κάθε Pokèmon που έχετε υποσχεθεί σε αυτό. Μόλις κατακτήσετε το γυμναστήριο, θα πρέπει να χτίσετε ξανά τη φήμη του.

  Πώς να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο στο Pokèmon Go

Με λίγα λόγια, τα Pokèmon σας παραμένουν μαζί σας ανεξάρτητα από την ιδιότητα μέλους σας στο γυμναστήριο, δηλαδή μέλος ή αρχηγό. Η φήμη σας έχει χαθεί. Εφυγε.