Πώς να παραλείψετε το κινούμενο σχέδιο του Egg Hatching στο Pokèmon Go


Το πρώτο αυγό που θα εκκολάψετε στο Pokèmon Go θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό σημείο στο παιχνίδι για εσάς. Είναι ένα ορόσημο που πετύχατε αρκετά νωρίς. Το μυστήριο για το ποιο Pokèmon θα εκκολάψετε είναι εκεί, όπως και η ελπίδα ότι μπορεί να εκκολάψετε κάτι σπάνιο, ανάλογα με τον τύπο του αυγού που εκκολάπτετε. Η πρώτη μου εκκόλαψη ήταν ένα Magikarp και με βοήθησε να προσαρμοστώ στην απογοήτευση που μπορεί να έρθει με την εκκόλαψη των αυγών. Είναι ενοχλητικό να εκκολάψετε ένα αυγό που σας δίνει ένα άχρηστο Pokèmon, αλλά είναι ακόμα πιο ενοχλητικό όταν είστε στη μέση του να πιάσετε ένα Pokèmon και το ‘Oh?’ εμφανίζεται η οθόνη. Το αυγό σας μπορεί να εκκολαφθεί, αλλά το Pokèmon που προσπαθείτε να πιάσετε μπορεί να ξεφύγει. Δείτε πώς μπορείτε να το παραλείψετε εάν εμφανιστεί σε μια άκαιρη στιγμή.

  Πώς να δημιουργήσετε τον δικό σας χάρτη παρακολούθησης Pokémon σε πραγματικό χρόνο

Περιμένετε το “Ω;” οθόνη για να εμφανιστεί. Πρέπει να το χτυπήσετε για να ξεκινήσει η εκκόλαψη διαφορετικά θα παραμείνει έτσι. Η οθόνη θα εμφανιστεί ανεξάρτητα από το πόσο φοβερό Pokèmon είναι που προσπαθείτε να πιάσετε.

Όταν εμφανιστεί, μην το χτυπήσετε για να ξεκινήσει η εκκόλαψη. Αντίθετα, απλώς τσιμπήστε προς τα μέσα όπως θα κάνατε για να κάνετε σμίκρυνση στον χάρτη όταν παίζετε το παιχνίδι. Αυτό θα απορρίψει αμέσως το κινούμενο σχέδιο και θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να παίζετε.

Η απόρριψη της κινούμενης εικόνας σημαίνει ότι δεν ξέρετε ποιο Pokèmon βγήκε από το αυγό. Για να το προσδιορίσετε, μεταβείτε στη λίστα με τα Pokèmon που έχετε πιάσει και ταξινομήστε τα κατά “πρόσφατα”. Εναλλακτικά, κοιτάξτε τη λίστα και όλα τα Pokèmon με γαλάζια σκιά είναι αυτά που έχετε πιάσει ή εκκολαφθεί τις τελευταίες 24 ώρες.

  Τι να κάνετε όταν το Pokemon Go κολλήσει στο «Caught!» Οθόνη

Αν πιάσατε ένα πάρα πολλά Pokèmon τις τελευταίες 24 ώρες και δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιο είναι αυτό που προήλθε από το αυγό, μεταβείτε στο Journal σας για να φιλτράρετε και δείτε ποια από αυτά πιάσατε. Το περίεργο θα είναι αυτό που εκκολάπτεται. Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί μόνο για να απορρίψει το κινούμενο σχέδιο εκκόλαψης αυγών.