Πώς να εκκολάψετε ένα αυγό στο Pokèmon Go

Το κυνήγι Pokèmon στη φύση δεν είναι ο μόνος τρόπος για να τα πιάσετε όλα. Μπορείτε πραγματικά να εκκολάψετε το δικό σας Pokèmon από ένα αυγό. Φυσικά, η εκτροφή Pokèmon δεν είναι κάτι που σας διδάσκουν στο σχολείο, επομένως πιθανότατα έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς να αποκτήσετε ένα αυγό, πώς να το φροντίσετε και πώς να το κάνετε πραγματικά να εκκολαφθεί. Η διαδικασία είναι απλή αλλά χρονοβόρα. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι, πρέπει να περπατήσετε για να εκκολάψετε ένα αυγό, αλλά χρειάζεστε επίσης μια θερμοκοιτίδα καθώς και ένα αυγό. Παρακάτω περιγράφουμε λεπτομερώς πώς να αποκτήσετε ένα αυγό και να το εκκολάψετε. Πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ανάρτηση δεν περιέχει απάτες ή συντομεύσεις για την εκκόλαψη του αυγού. Αναλύουμε λεπτομερώς την απλή, απλή και νόμιμη μέθοδο εκκόλαψης αυγών στο Pokèmon Go.

Λήψη αυγών

Πρέπει να είσαι στο επίπεδο 6 για να πάρεις ένα αυγό. Δεν χρειάζεται να συμμετάσχετε σε ομάδα ή γυμναστήριο για να αποκτήσετε ή να εκκολάψετε αυγά. Μπορείτε να προμηθευτείτε αυγά από το Pokèstops. Για να αποκτήσετε ένα αυγό από ένα Pokèstop, επισκεφθείτε το και γυρίστε τον κύκλο. Μπορεί να πέσει ένα αυγό.

  Πώς να συγχρονίσετε βήματα από έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας στο Pokèmon Go

Λέγεται επίσης ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα αυγό από ένα άγριο Pokèmon, όταν το πιάσετε. Έχουμε καταφέρει να πάρουμε μόνο ένα αυγό από ένα Pokèstop μέχρι στιγμής και από ό,τι μπορούμε να πούμε κανείς δεν έχει αναφέρει ακόμη ότι πήρε ένα αυγό από ένα άγριο Pokèmon. Μπορεί να είναι απλώς εικασίες.

Τύποι αυγών

Υπάρχουν τρεις τύποι αυγών. Αυγά 2km, 5km και 10km. Το ‘km’ εδώ αναφέρεται στη μονάδα απόστασης ‘χιλιόμετρα’ και υποδεικνύει πόσο μακριά πρέπει να περπατήσετε για να εκκολάψετε ένα αυγό.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το πολύ 9 αυγά.

Τυχερά αυγά

Τα Lucky Eggs είναι ένα στοιχείο εντός του παιχνιδιού που διπλασιάζει το XP που αποκτήσατε για 30 λεπτά. «Ενεργοποιούνται» σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως το θυμίαμα, δηλαδή, πατάτε το τυχερό αυγό στη λίστα αντικειμένων σας και ενεργοποιείται. Τα τυχερά αυγά μπορούν να αγοραστούν μέσω του νομίσματος εντός του παιχνιδιού ή μπορείτε να τα αποκτήσετε δωρεάν ως ανταμοιβή όταν φτάσετε στα επίπεδα 9, 10, 15, 20, 25.

Θερμοκοιτίδες

Η θερμοκοιτίδα είναι μια συσκευή στο παιχνίδι για την εκκόλαψη αυγών. Παίρνετε μία θερμοκοιτίδα όταν φτάσετε στο επίπεδο 6. Αυτή η θερμοκοιτίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απεριόριστο αριθμό φορών. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε θερμοκοιτίδες από τα Pokèstops και ως ανταμοιβές για την ανύψωση επιπέδου, αλλά πιθανότατα θα είναι καλές μόνο για περιορισμένη χρήση. Οι θερμοκοιτίδες μπορούν να φανούν στη λίστα «αντικειμένων» σας.

  Πώς να αναζητήσετε πού πιάσατε ένα Pokemon στο Pokemon Go

Εκκόλαψη ενός αυγού

Να εκκολάψει ένα αυγό?

1. Πατήστε το Pokèball στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Pokèmon. Σύρετε προς τα αριστερά στην καρτέλα “Pokèmon” για να μεταβείτε στην καρτέλα “Αυγά”.

2. Κάθε αυγό δείχνει πόσο μακριά πρέπει να περπατήσετε για να το εκκολάψετε. Αγγίξτε αυτό που θέλετε να εκκολάψετε και μετά πατήστε «Έναρξη επώασης».

3. Επιλέξτε ποια θερμοκοιτίδα θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Το αυγό θα προστεθεί σε αυτό.

4. Ξεκινήστε να περπατάτε.

Μέτρηση απόστασης

Μια κρίσιμη πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε να περπατάτε είναι ο τρόπος με τον οποίο το παιχνίδι μετρά την απόσταση. Το παιχνίδι δεν μετράει την απόσταση με τον ίδιο τρόπο που μετρούν οι Χάρτες Google, δηλαδή η απόσταση που διανύθηκε από το σημείο Α στο σημείο Β. Αντίθετα, το παιχνίδι υπολογίζει την απόσταση μεταξύ του Σημείου Α και του Σημείου Β τραβώντας μια ευθεία γραμμή μεταξύ των δύο. Βασικά υπολογίζει τη διανυσματική τιμή μεταξύ δύο σημείων χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η διαδρομή που ακολουθήσατε.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί μπορεί να ταξιδεύετε πολλά χιλιόμετρα καθημερινά νομίζοντας ότι θα εκκολαφθεί το αυγό, αλλά στην πραγματικότητα το παιχνίδι θα μετρήσει διαφορετικά την απόσταση. Εάν σκοπεύετε να πάρετε το παιχνίδι μαζί σας σε τρέξιμο, μην εκτελέσετε κυκλική πίστα. Ψάξτε για κάτι γραμμικό για να μεγιστοποιήσετε την απόσταση.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι σε αυτό το σημείο, το παιχνίδι δεν είναι καλό στη λήψη πληροφοριών GPS και οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι τα αυγά τους κερδίζουν απόσταση παρόλο που μόλις κάθονταν στο σπίτι ή στη δουλειά. Εμείς προσωπικά βιώσαμε την προσθήκη 0,3 χιλιομέτρων στην απόσταση ενός αυγού ενώ καθόμαστε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία παρακολούθησης κοντά στο Pokèmon Go

Περπάτημα και οδήγηση

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι μπορείτε να παίξετε Pokèmon ενώ βρίσκεστε σε κινούμενο όχημα (ΔΕΝ πρέπει να οδηγείτε το εν λόγω όχημα) και ότι είναι ένας τρόπος για να μετακινηθείτε και να παίξετε το παιχνίδι. Μπορεί επίσης να σκέφτεστε ότι χρειάζονται μερικές μεγάλες διαδρομές για να εκκολαφθεί το αυγό σας. Κάνετε λάθος.

Το παιχνίδι μπορεί να ανιχνεύσει πότε κινείστε πολύ γρήγορα, π.χ. με υπερ-ανθρώπινη ταχύτητα, πιθανότατα σε ένα αυτοκίνητο, και δεν θα καταγράψει αυτή την απόσταση. Δεν θα έχει καμία επίδραση στα αυγά και θα έχετε χάσει μόνο αέρια.

Μπορείτε πιθανώς να κάνετε ποδήλατο και να προσθέσετε κάποια απόσταση στα αυγά σας. Μπορείτε επίσης να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας πολύ αργά, αν είστε πολύ απεχθής στο περπάτημα.

Τι Pokèmon θα εκκολαφθεί από το My Egg;

Τα αυγά μπορούν να εκκολάψουν πολύ σπάνια Pokèmon και οι παίκτες προτείνουν ότι είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε ένα σπάνιο εκκολάπτοντας ένα αυγό αντί να το κυνηγήσετε. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει τρόπος να προβλέψουμε ποιο Pokèmon θα εκκολαφθεί από ένα αυγό. Το παρακάτω διάγραμμα που προέρχεται από Serbii θα σας πει ποια είναι πιθανό να εκκολαφθούν από ένα αυγό. Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε μια μεγαλύτερη έκδοσή της.

Ευτυχισμένος γονέας.