Πώς να παρακολουθήσετε διαδραστικό περιεχόμενο Netflix σε Windows 10 & Mac

Πέρυσι, το Netflix ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί διαδραστικό περιεχόμενο. Εκείνη την εποχή, οι διαδραστικοί τίτλοι που ήταν διαθέσιμοι ήταν προσανατολισμένοι στα παιδιά, έτσι, εκτός από την καινοτομία της ιδέας, οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο διασκεδαστικοί για αυτήν. Φέτος, κυκλοφορεί ένα νέο επεισόδιο Black Mirror που είναι διαδραστικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η διαδραστική υποστήριξη δεν είναι παγκοσμίως διαθέσιμη. Ούτε καν οι χρήστες Apple TV δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν και να αλληλεπιδράσουν μαζί του. Τα καλά νέα είναι ότι, παρά το ότι μπορεί να φαίνεται, μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδραστικό περιεχόμενο Netflix στα Windows 10 και σε Mac.

Παρακολουθήστε διαδραστικό περιεχόμενο Netflix

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, είναι πιθανό να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Netflix UWP και να μην σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με το διαδραστικό περιεχόμενο. Η λύση για χρήστες Windows 10 και Mac είναι απλή. χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

  Τι ήταν το OS/2 της IBM και γιατί έχασε από τα Windows;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης για να παρακολουθήσετε διαδραστικό περιεχόμενο Netflix σε Windows 10 ή/και Mac. Το Chrome ταιριάζει πολύ καλά. Ανοίξτε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας και αναζητήστε τον διαδραστικό τίτλο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Θα παίξει όπως κάθε κανονικός τίτλος. Όταν φτάσετε σε μια επιλογή μέσα στη γραμμή ιστορίας, χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να επιλέξετε μία από τις δύο επιλογές.

Αλλες συσκευές

Είναι αυτονόητο ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδραστικό περιεχόμενο Netflix και σε άλλες συσκευές. Οι συσκευές iOS, π.χ. iPhone και iPad που εκτελούν την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Netflix, θα μπορούν να επιλέγουν επιλογές σε μια διαδραστική ιστορία.

  Χρησιμοποίησα ένα έξυπνο ηχείο Cortana όλο το Σαββατοκύριακο. Να γιατί απέτυχε

Οι συσκευές Android μπορούν να αναπαράγουν διαδραστικό περιεχόμενο Netflix, ωστόσο, εξαρτάται τόσο από την έκδοση του Android που εκτελείτε στη συσκευή σας όσο και από την έκδοση της εφαρμογής Netflix που έχετε. Εάν διαθέτετε μια αρκετά πρόσφατη έκδοση του Android, είτε Oreo είτε Pie, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Netflix στο τηλέφωνό σας είναι ενημερωμένη και ελέγξτε εάν μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους διάφορους διαδραστικούς τίτλους.

Εάν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε διαδραστικό περιεχόμενο στο Apple TV σας, δεν μπορείτε. Όχι από το κουτί πάντως. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το αντικατοπτρίσετε από το iPhone ή το iPad σας και να αλληλεπιδράσετε μαζί του από τη συσκευή σας. Αυτό το ίδιο τέχνασμα δεν θα λειτουργήσει για το Chromecast. Εάν κάνετε μετάδοση σε αυτό από μία από τις συσκευές σας, το περιεχόμενο θα αναπαράγεται μόνο στην οθόνη/οθόνη σας και όχι σε όποια συσκευή μεταδίδετε, καθιστώντας αδύνατη την αλληλεπίδραση μαζί του.

  Πώς να παραλείψετε τα Windows 10 Insider Builds

Φυσικά, εάν μπορείτε απλώς να παρακολουθήσετε διαδραστικό περιεχόμενο Netflix σε Windows 10 ή Mac, μπορείτε επίσης να το αντικατοπτρίσετε από οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες στην smartTV της επιλογής σας. Μπορεί να χρειαστεί κάποια ρύθμιση αλλά είναι εφικτό.