Πώς να παραλείψετε τα Windows 10 Insider Builds

Ο δακτύλιος Skip Ahead που αποκτά νεότερες εκδόσεις σε σύγκριση με το Fast Ring δεν είναι εύκολο να συνδεθεί. Οι αυλακώσεις ανοίγουν χωρίς καμία προειδοποίηση και κλείνουν γρήγορα. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσετε μια έκδοση Skip Ahead, ακόμα κι αν δεν την κατεβάσετε απευθείας μέσω του Windows Update. Δεν υπάρχει τρόπος να μπείτε στο δαχτυλίδι Skip Ahead, ωστόσο, εάν θέλετε να τροποποιήσετε λίγο το μητρώο των Windows, λαμβάνετε Insider εκδόσεις Skip Ahead των Windows 10 μέσω ενημερώσεων των Windows.

Χρειάζεστε έναν υπολογιστή που εκτελεί ήδη μια εσωτερική έκδοση. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στο γρήγορο ή στο αργό δαχτυλίδι, αλλά δεν πρέπει να βρίσκεστε στο κανάλι απελευθέρωσης. Πρέπει επίσης να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft και αυτός ο λογαριασμός πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα Insider. Τέλος, εφόσον πρόκειται να επεξεργαστείτε το μητρώο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δικαιώματα διαχειριστή στο σύστημα.

  Τι να κάνετε εάν δεν βλέπετε την εφαρμογή Αναβάθμιση σε Windows 10

Skip Ahead Windows 10

Ανοίξτε το μητρώο των Windows πληκτρολογώντας regedit στο πλαίσιο διαλόγου εκτέλεσης. Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να επιτρέψετε στο πρόγραμμα να κάνει αλλαγές στο σύστημα όταν εμφανιστεί το μήνυμα στην οθόνη σας.

Υπάρχουν περίπου τέσσερις τιμές στο μητρώο που πρέπει να αλλάξετε. Για τις δύο πρώτες αλλαγές, μεταβείτε στην ακόλουθη θέση στο μητρώο των Windows.

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsSelfHostUISelection

Εδώ, αναζητήστε μια συμβολοσειρά που ονομάζεται “UIContentType”. Κάντε διπλό κλικ σε αυτό και ορίστε την τιμή του σε “Παράλειψη”. Στη συνέχεια, αναζητήστε μια συμβολοσειρά που ονομάζεται “UIRing” και ορίστε την τιμή της σε “WIF”.

  Δωρεάν λήψη: Microsoft's Batch Rename PowerToy

Τώρα, μεταβείτε στην ακόλουθη θέση στο μητρώο των Windows.

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsSelfHostApplicability

Εδώ, αναζητήστε μια συμβολοσειρά με το όνομα “ContentType” και ορίστε την τιμή της σε “Παράλειψη”. Στη συνέχεια, αναζητήστε μια συμβολοσειρά που ονομάζεται “Ring” και ορίστε την τιμή της σε Skip. Για αυτό πρόκειται. Για καλό μέτρο, επανεκκινήστε το σύστημά σας.

Λήψη Build

Αφού κάνετε επανεκκίνηση του συστήματός σας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Ενημέρωση και ασφάλεια. Εδώ, ελέγξτε για ενημέρωση των Windows. Εάν υπάρχει μια νέα έκδοση διαθέσιμη για τους χρήστες στο Skip Ahead, θα ξεκινήσει η λήψη της.

  7 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης οργάνων διαχείρισης των Windows (WMI).

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ορισμένες σημαντικές δυνατότητες στις εκδόσεις Skip Ahead υπόκεινται σε δοκιμή A/B, επομένως η απλή λήψη του ISO δεν θα είναι αρκετή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά. Μπορεί να τα δείτε, μπορεί και όχι. Είναι πιθανό μετά την εγκατάσταση μιας έκδοσης Skip Ahead, οι ρυθμίσεις μητρώου να επανέλθουν σε αυτές για το Slow ή Fast ring, οπότε θα χρειαστεί να κάνετε ξανά τις αλλαγές.

Για να είμαστε σαφείς, αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκεστε στο ρινγκ Skip Ahead. Αυτό σας δίνει πρόσβαση μόνο στις εκδόσεις Skip Ahead Windows 10 Insider Builds.