Πώς να παρακάμψετε το μπλοκ πορνό του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ψηφίσει νομοθεσία για τη λογοκρισία του πορνό, αλλά δεν χρειάζεται να αφήσετε τους Τόρις να έχουν τον τελευταίο λόγο! Σήμερα, θα σας δείξουμε πώς να σπάσετε τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο με ένα VPN και να ξεμπλοκάρετε τους αγαπημένους σας πορνογραφικούς ιστότοπους στο Ηνωμένο Βασίλειο ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Η πορνογραφία πρόκειται να υποστεί μια τεράστια αλλαγή στη διαθεσιμότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις αρχές του 2018 υπόσχεται να απαγορεύσει μια λίστα σεξουαλικών πράξεων από το διαδικτυακό πορνό που μπορεί να προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από την απαγόρευση αυτού που η κυβέρνηση αναφέρει ως «ακραίο πορνογραφικό υλικό», ο νόμος θέτει επίσης σε εφαρμογή υποχρεωτικούς ελέγχους ταυτότητας πριν από την προβολή πορνό οποιουδήποτε τύπου.

Καταργήστε το παράλογο μπλοκ πορνό του Ηνωμένου Βασιλείου και απολαύστε το Διαδίκτυο με τους δικούς σας όρους με αυτά τα VPN:

NordVPN – Best vs Censorship – Το NordVPN ασχολείται με την άδικη κυβερνητική λογοκρισία εδώ και πολύ καιρό και έχει αναπτύξει ένα ισχυρό οπλοστάσιο εργαλείων απορρήτου που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε την απαγόρευση του πορνό στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Surfshark – Πλήρης ανωνυμία σε ένα κομψό πακέτο. Προσιτό, με φιλικό UI και απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.
ExpressVPN – Τρελά γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης και κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου.
IPVanish – Ένας από τους παρόχους που εμπιστεύονται περισσότερο οι λάτρεις της ροής σε όλο τον κόσμο.
VyprVPN – Ιδιοκτησιακό δίκτυο διακομιστών, καθώς και το νέο πρωτόκολλο Chameleon σας παρασύρει κρυφά από τους λογοκριτές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο νόμος τέθηκε σε ισχύ τον Απρίλιο του 2018 και οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό, τουλάχιστον.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μια καλοπροαίρετη απαγόρευση;

Η λογοκρισία σε οποιαδήποτε μορφή είναι συνήθως κακή ιδέα. Οι νομοθέτες συχνά δικαιολογούν την πράξη λέγοντας ότι είναι για το «καλό του λαού» ή ότι «προστατεύει τα παιδιά», και οι δύο απαντήσεις που παίζουν με τα συναισθήματα του κοινού για να τους ενθαρρύνουν να κάνουν τα στραβά μάτια. Το ίδιο ισχύει με την απαγόρευση πορνογραφίας του 2018 και τις απαιτήσεις επαλήθευσης ταυτότητας. Η ιδέα είναι να αποτραπεί η πρόσβαση των ανήλικων θεατών σε απαράδεκτο υλικό. Η πραγματικότητα είναι ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου παίρνει τον έλεγχο μιας τεράστιας βιομηχανίας και υπαγορεύει τι μπορούν και τι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν οι άνθρωποι στο απόρρητο του σπιτιού τους. Είναι μια ολισθηρή πλαγιά εξουσίας και δεν πρόκειται να τελειώσει με πορνογραφία.

Ποιο πορνό είναι απαγορευμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Ο Νόμος για την Ψηφιακή Οικονομία που ψηφίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο χαρακτηρίζει το «ακραίο πορνογραφικό υλικό» ως ακατάλληλο για προβολή από το κοινό του ΗΒ. Οι ISP υποχρεούνται να αποκλείουν ιστότοπους που παρέχουν πρόσβαση σε αυτό το είδος υλικού και οι υπηρεσίες πληρωμών όπως το PayPal UK απαγορεύεται να συνεργάζονται με οποιαδήποτε εταιρεία που παραβαίνει τον νόμο. Κανείς δεν μπορεί να το παρακολουθήσει, κανείς δεν μπορεί να το φτιάξει, κανείς δεν μπορεί να το πουλήσει, απλό και απλό.

Ποιες σεξουαλικές πράξεις θεωρεί η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου «ακραίες»; Το νομοσχέδιο αναφέρει συγκεκριμένα τις εξής κατηγορίες ως απαγορευμένες:

Περιεχόμενο που απεικονίζει ή ενθαρρύνει τον βιασμό
Μη συναινετική βία κατά των γυναικών (αλλά όχι κατά των ανδρών)
Οτιδήποτε προάγει το ενδιαφέρον για αιμομικτική συμπεριφορά
Πορνογραφία που ενθαρρύνει το ενδιαφέρον για σεξ με παιδιά
Περιεχόμενο που απεικονίζει ή προωθεί την κτηνωδία
Σεξουαλικές πράξεις ανάμεικτες με κάθε είδους βία

Πέρα από τη λογοκρισία της πορνογραφίας

Οι επικριτές έσπευσαν να επισημάνουν ότι η λογοκρισία μιας αυθαίρετης λίστας περιεχομένου είναι μια τεράστια υπέρβαση της εξουσίας της κυβέρνησης. Είναι μια εξαιρετικά ολισθηρή πλαγιά, που ανοίγει την πόρτα για περαιτέρω λογοκρισία σε άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των mainstream ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Οι απαιτήσεις ταυτότητας αποτελούν επίσης αναμφισβήτητα τεράστια παραβίαση του προσωπικού απορρήτου. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ελέγχει πλέον τι μπορείτε να παρακολουθήσετε και δεν υπάρχει καμία ένδειξη τι άλλο θα λογοκρίνει όσο περνάει ο καιρός.

  Πώς να μοιραστείτε και να σαρώσετε κωδικούς QR Spotify για κομμάτια και ραδιοφωνικούς σταθμούς

Πώς να νικήσετε την απαγόρευση πορνό στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Όταν κάποια χώρα προσπαθεί να απαγορεύσει κάτι, ειδικά κάτι στο Διαδίκτυο, η ανοιχτή φύση του ιστού έρχεται να τη σώσει. Για κάθε πράξη λογοκρισίας υπάρχει μια λύση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε τους κατάλληλους πόρους.

Δεν υπάρχει καμία λέξη για το πώς ακριβώς οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου του Ηνωμένου Βασιλείου θα επιβάλουν την απαγόρευση της πορνογραφίας. Κατά πάσα πιθανότητα, ωστόσο, θα χρησιμοποιούν απλά φίλτρα διευθύνσεων IP για τον έλεγχο της κυκλοφορίας και τους αποκλεισμούς DNS για την κατάργηση ιστοτόπων από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά είναι κακά νέα για το ευρύ κοινό, αλλά καλά νέα για οποιονδήποτε προσπαθεί να παρακάμψει τα μπλοκ, καθώς και οι δύο μέθοδοι είναι εύκολο να περπατήσετε χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι τα τέλεια εργαλεία για τη διασφάλιση της διαδικτυακής σας ταυτότητας. Το λογισμικό VPN αναδιπλώνει πληροφορίες σε ένα άθραυστο επίπεδο κώδικα που εμποδίζει οποιονδήποτε να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από τους ιστότοπους που επισκέπτεστε ή τα βίντεο που παρακολουθείτε, η δραστηριότητά σας παραμένει ασαφής. Τα VPN αντικαθιστούν επίσης την τοπική σας διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια μη τοπική, ανώνυμη IP, γεγονός που καθιστά δύσκολο τον προσδιορισμό της τοποθεσίας σας.

Επιλέξαμε μερικές αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που θα κάνουν εύκολη την πρόσβαση στο ανώνυμο, χωρίς λογοκρισία Διαδίκτυο σε οποιαδήποτε χώρα.

1. NordVPN

Το NordVPN έχει μερικά πραγματικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά, πολλά από τα οποία θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της με περισσότερους από 5.500 διακομιστές σε 60 διαφορετικές χώρες, αριθμούς που είναι υπερδιπλάσιοι από το μέγεθος των ανταγωνιστικών δικτύων. Με αυτές τις πολλές τοποθεσίες έχετε εγγυημένη πρόσβαση σε γρήγορες συνδέσεις χαμηλού λανθάνοντος χρόνου οπουδήποτε στον κόσμο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε. Το NordVPN προσφέρει επίσης μερικά φανταστικά πρόσθετα χάρη σε αυτό το δίκτυο, όπως διπλή κρυπτογράφηση, προστασία DDoS και onion μέσω VPN, όλα αυτά ενισχύουν την ανωνυμία και το απόρρητό σας σε ακραία επίπεδα.

Το NordVPN έχει μια εξαιρετική πολιτική μηδενικής καταγραφής που καλύπτει τα πάντα, από το εύρος ζώνης μέχρι την κυκλοφορία, τις χρονικές σημάνσεις, ακόμη και τις διευθύνσεις IP. Τίποτα που κάνετε ενώ είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο δεν παραμένει, καθιστώντας το ένα από τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα VPN εκεί έξω. Αυτά τα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν έναν αυτόματο διακόπτη kill, προστασία από διαρροές DNS, κρυπτογράφηση AES 256-bit και ακόμη και πλήρη υποστήριξη για ανώνυμες πληρωμές σε κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του bitcoin!

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Πολύ οικονομικά σχέδια
Γρήγορες και σταθερές συνδέσεις
Κλειδιά SSL 2.048 bit και προστασία από διαρροές DNS
Με έδρα τον Παναμά
Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μέσω συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Ορισμένοι διακομιστές μπορεί να είναι αργοί και αναξιόπιστοι
Δεν είναι δυνατός ο προσδιορισμός της πόλης ή της επαρχίας στην εφαρμογή.

2. Surfshark

Μερικές φορές, το να είσαι ο νεοφερμένος σε ένα δωμάτιο γεμάτο βετεράνους της βιομηχανίας VPN έχει τα πλεονεκτήματά του. Πρώτον, είναι ξεκάθαρο ότι το Surfshark δημιουργήθηκε με γνώμονα το σύγχρονο τοπίο της κυβερνοασφάλειας, με διατάξεις προσαρμοσμένες ειδικά για να καταπολεμήσει την κυβερνητική λογοκρισία, όπως η παράλογη απαγόρευση του πορνό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ως βάση, το Surfshark χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα σήραγγας (OpenVPN, IKEv2/IPSec, WireGuard) και προστατεύει αυτά τα τούνελ με την ίδια κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί η NSA: τον άθραυστο κρυπτογράφηση 256-AES-GCM. Προσθέστε στο μείγμα ένα παγκόσμιο δίκτυο που εκτείνεται σε 50 χώρες και 800+ διακομιστές και θα έχετε ένα ισχυρό VPN.

Αλλά το Surfshark κάνει περισσότερα. κάθε διακομιστής μπορεί να ενεργοποιήσει τη συσκότιση για να νικήσει τη βαθιά επιθεώρηση πακέτων, καθώς και την πανίσχυρη μέθοδο κατά της λογοκρισίας NoBorders – η οποία μπορεί ακόμη και να διεισδύσει στο Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας. Και με μια από τις καλύτερες πολιτικές υλοτομίας του κλάδου, είναι σαφές ότι το Surfshark είναι πρωταθλητής του δωρεάν και ανοιχτού Διαδικτύου.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο και τον προγραμματισμό συμβάντων στο Outlook 365 για Mac

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει εξαιρετική φήμη ότι είναι γρήγορο, αξιόπιστο και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Το VPN προσφέρει εφαρμογές για κάθε συσκευή που μπορεί να φανταστεί κανείς, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών Windows, Mac και Linux μαζί με smartphone Android και iOS. Θα έχετε πρόσβαση σε 3.000+ διακομιστές κατανεμημένους σε 94 διαφορετικές τοποθεσίες, καθεμία από τις οποίες είναι ρυθμισμένη για απίστευτες γρήγορες ταχύτητες, από όπου κι αν συνδέεστε. Αισθάνεστε ότι το ίντερνετ σας λειτουργεί λίγο αργά; Ενεργοποιήστε την ενσωματωμένη δοκιμή ταχύτητας του ExpressVPN, ελέγξτε τη βαθμολογία ταχύτητας και, στη συνέχεια, μεταβείτε σε έναν ταχύτερο διακομιστή, όλα με λίγα μόνο κλικ.

Το ExpressVPN εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει την ταυτότητά σας ασφαλή. Η προστασία από διαρροές DNS διασφαλίζει ότι η σύνδεσή σας δεν θα προεπιλεγεί ποτέ σε τοπικούς διακομιστές, αποτελώντας μια σταθερή βάση για την ανωνυμία στο διαδίκτυο. Υπάρχει επίσης ένας αυτόματος διακόπτης kill για να διακόπτει το διαδίκτυο σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης. Τα δεδομένα που στέλνετε μέσω των διακομιστών του ExpressVPN προστατεύονται επίσης από κρυπτογράφηση AES 256-bit και υποστηρίζονται από μια πολιτική μηδενικής καταγραφής για όλη την κίνηση, τα αιτήματα DNS και τις διευθύνσεις IP. Είναι μια γρήγορη και ιδιωτική υπηρεσία VPN που είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και ιδανική για να ξεπεράσετε τους τοίχους λογοκρισίας!

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 3 μήνες δωρεάν (49% έκπτωση – παρακάτω σύνδεσμος)
Εξαιρετικά γρήγορη, αξιόπιστη σύνδεση
Ασφαλής κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα VPN
Καμία πολιτική καταγραφής δεν εφαρμόζεται καλά
Εξυπηρέτηση πελατών (24/7 Chat).

Μειονεκτήματα
Επιλογές διαμόρφωσης Power-users.

4. IPVanish

Το IPVanish δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν αόρατοι στο διαδίκτυο. Η ασφάλεια της εταιρείας ξεκινά με κρυπτογράφηση AES 256-bit σε όλα τα δεδομένα, με μια ισχυρή πολιτική απορρήτου καταγραφής μηδενικής κυκλοφορίας. Η προστασία από διαρροές DNS διασφαλίζει ότι η ταυτότητά σας δεν διαφεύγει ποτέ κρυφά στο παρασκήνιο και εάν ανησυχείτε για σφάλματα λογισμικού ή μη ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο, υπάρχει ένας διακόπτης αυτόματης απενεργοποίησης για να έχετε το μυαλό σας ήσυχο. Με το IPVanish μπορείτε να παραμείνετε ασφαλείς χωρίς να σηκώνετε το δάχτυλό σας, απλώς συνδεθείτε και παρακολουθήστε ό,τι θέλετε στο ανοιχτό διαδίκτυο.

Το IPVanish διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο 1.300 διακομιστών σε 75+ διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας συνδυασμένες 40.000 κοινές διευθύνσεις IP για αυξημένη ανωνυμία. Αυτό προσφέρει πολλές επιλογές για πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφικό αποκλεισμό, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων που έχουν περιοριστεί βάσει της απαγόρευσης πορνογραφίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Το καλύτερο από όλα, το IPVanish σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από αυτές τις δυνατότητες μαζί με απεριόριστο εύρος ζώνης, χωρίς περιορισμό ταχύτητας και απεριόριστη πρόσβαση σε δίκτυα P2P και λήψεις torrent!

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας IPVanish.

5. VyprVPN

Όταν το απόρρητο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας, το VyprVPN είναι το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για εσάς. Η εταιρεία παρέχει μερικές μοναδικές δυνατότητες απορρήτου που δεν συγκρίνονται με οποιοδήποτε άλλο VPN στην αγορά. Ξεκινά με το δίκτυο διακομιστών της Vypr, επί του παρόντος πάνω από 700 σε 70 διαφορετικές χώρες. Οι περισσότερες εταιρείες προσλαμβάνουν τρίτους για να διαχειρίζονται τα δίκτυά τους, αλλά με το VyprVPN, η ομάδα τους τρέχει τα πάντα, από τη συντήρηση υλικού έως τις αναβαθμίσεις λογισμικού και τα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν έχει ποτέ πρόσβαση στους διακομιστές του, προστατεύοντάς σας από πιθανές παραβιάσεις δεδομένων. Το VyprVPN διαθέτει επίσης κρυπτογράφηση AES 256-bit σε όλα τα δεδομένα, καθώς και πολιτική μηδενικής καταγραφής τόσο για αιτήματα DNS όσο και για την κυκλοφορία για την προστασία της τοπικής σας ταυτότητας.

  Πώς να μετακινήσετε το Microsoft Authenticator σε ένα νέο τηλέφωνο

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό της εμπειρίας VyprVPN είναι το πρωτόκολλο Chameleon. Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία λαμβάνει κρυπτογραφημένα πακέτα δεδομένων και αναδιπλώνει τα μεταδεδομένα τους σε ένα δεύτερο επίπεδο κρυπτογράφησης, μια διαδικασία που καταργεί τη βαθιά επιθεώρηση πακέτων (DPI) που χρησιμοποιείται από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου για τον περιορισμό των συνδέσεων ή την κατασκοπεία της δραστηριότητας των χρηστών. Το DPI χρησιμοποιείται συνήθως σε μέρη όπως η Κίνα, η Τουρκία και η Ρωσία για την επιβολή αποκλεισμών λογοκρισίας και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να κλειδώσει το απαράδεκτο περιεχόμενο. Με το VyprVPN, ωστόσο, γνωρίζετε ότι θα έχετε πάντα πρόσβαση σε ένα ανοιχτό και δωρεάν Διαδίκτυο.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το VyprVPN.

Ανώνυμο πορνό στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το να περάσετε τα τείχη λογοκρισίας είναι αρκετά εύκολο με ένα καλό VPN, αλλά τι γίνεται με τις απαιτήσεις ταυτότητας; Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο, και δεν είναι τόσο εύκολο να ξεπεραστεί. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές εκπληκτικά απλές λύσεις που είναι πιθανό να λειτουργήσουν ανεξάρτητα από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου του ΗΒ για την επιβολή ελέγχων ταυτότητας.

Εναλλακτικές πηγές

Ας είμαστε αληθινοί για ένα δευτερόλεπτο. Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να αποκτήσετε πορνογραφία εκτός από την επίσκεψη σε έναν ιστότοπο όπως το xxxporn4u.co.uk (αν υπήρχε, προφανώς). Το νομοσχέδιο λογοκρισίας είναι διατυπωμένο με τέτοιο τρόπο που υποδηλώνει ότι κάθε ιστότοπος που θα μπορούσε ενδεχομένως να παρέχει πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό πρέπει να συμμορφώνεται με τους νόμους περί περιεχομένου και ταυτότητας. Τι γίνεται όμως με το περιεχόμενο που έχει απομακρυνθεί από υπηρεσίες αποθήκευσης cloud ή εικόνες που εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης; Θα πρέπει η Google να ζητήσει επαλήθευση ταυτότητας προτού σας δείξει κατά λάθος γυμνό;

Θα πρέπει να περιμένουμε να εφαρμοστεί ο λογαριασμός πριν μάθουμε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορεί να επηρεάσει κάθε πιθανή πηγή στην αγορά, μόνο επίσημους ιστότοπους διανομής πορνογραφίας. Αυτό σημαίνει ότι η επίσκεψη σε φόρουμ, subreddits και μέρη όπως αυτά θα είναι πιθανώς το καλύτερο στοίχημά σας για περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία. Και όπως πάντα, φροντίστε να έχετε ενεργοποιημένο ένα VPN, για κάθε ενδεχόμενο.

Το δωρεάν πορνό θα μπορούσε να σώσει την ημέρα

Εκτός από τις απαιτήσεις αναγνωριστικού συγκεκριμένου ιστότοπου, ένα άλλο εμπόδιο για την απόκτηση πρόσβασης σε απεριόριστο περιεχόμενο είναι οι επεξεργαστές πληρωμών. Όλοι, από εταιρείες πιστωτικών καρτών έως PayPal, θα αναγκαστούν να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις ταυτότητας που προτείνονται από το νόμο του 2018. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο σε ιστότοπους πληρωμής που κρίνονται κατάλληλοι από την κυβέρνηση και όταν το κάνετε, θα πρέπει να παραιτηθείτε από την ταυτότητά σας στη διαδικασία. Δεν υπάρχει ελπίδα για ιδιωτικότητα σε αυτήν την κατάσταση. Όχι, εκτός αν παραλείψετε το περιεχόμενο επί πληρωμή και πηγαίνετε κατευθείαν για δωρεάν πορνό, δηλαδή.

Οι ιστότοποι που δεν χρεώνουν για την πρόσβαση, αλλά δημιουργούν έσοδα με άλλους τρόπους, δεν θα χρειάζεται να συλλέγουν τόσες πολλές πληροφορίες από τους θεατές, αν υπάρχουν καθόλου. Μόλις παρακάμψετε τον αποκλεισμό σε ολόκληρη τη χώρα με ένα VPN, μπορείτε απλώς να παραμείνετε σε δωρεάν υπηρεσίες για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία, χωρίς να απαιτείται ταυτότητα ή επαλήθευση.

Πληρωμές σε κρυπτονομίσματα

Μια άλλη πιθανή λύση στο πρόβλημα πληρωμών είναι η χρήση κρυπτονομισμάτων για εγγραφή σε ιστότοπους επί πληρωμή. Κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς θα αλληλεπιδράσει αυτό με τις απαιτήσεις αναγνωριστικού του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά επειδή τα κρυπτονομίσματα επεξεργάζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τις τυπικές πληρωμές, μπορεί να αποτελούν σημαντικό κενό. Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν μπορεί να ρυθμίσει το bitcoin, για παράδειγμα, καθώς δεν είναι τοπικό και διανέμεται. Θεωρητικά, ένας ιστότοπος πορνογραφίας θα μπορούσε να δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα χωρίς να απαιτείται ταυτότητα.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Είναι τα κρυπτονομίσματα ασφαλή και νόμιμα;

συμπέρασμα

Η λογοκρισία πορνό στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια επικίνδυνη κίνηση. Όχι μόνο απαγορεύει μια αυθαίρετη λίστα περιεχομένου, αλλά δημιουργεί επίσης προηγούμενο για ένα αυστηρά ελεγχόμενο μέλλον. Προς το παρόν, φαίνεται ότι εργαλεία όπως τα VPN θα μπορούν να πλοηγηθούν στις απαγορεύσεις. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε σε τι θα μετατραπεί η κατάσταση της λογοκρισίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.