Πώς να μοιραστείτε και να σαρώσετε κωδικούς QR Spotify για κομμάτια και ραδιοφωνικούς σταθμούς

Οι υπηρεσίες ροής μουσικής σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε κομμάτια, λίστες αναπαραγωγής και τώρα να παίζετε με φίλους. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτό που ακούτε ιδιωτικά ή δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότερες υπηρεσίες, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν μέσα ενημέρωσης, διαθέτουν ένα ισχυρό σύστημα κοινής χρήσης. Το Spotify δεν διαφέρει. Μπορείτε να μοιραστείτε το τρέχον τραγούδι που ακούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προς αυτό μέσω οποιασδήποτε εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων. Το μόνο πρόβλημα με αυτήν τη μέθοδο κοινής χρήσης είναι ότι σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσετε μια ενδιάμεση εφαρμογή για να μοιράζεστε τραγούδια. Πρέπει να φύγετε από την εφαρμογή Spotify. Το Spotify έχει διορθώσει αυτό το μικρό πρόβλημα. Το Spotify διαθέτει πλέον κωδικούς QR για κοινή χρήση του τρέχοντος τραγουδιού ή/και του ραδιοφώνου ή της λίστας αναπαραγωγής. Μπορείτε να μοιραστείτε και να σαρώσετε κωδικούς QR του Spotify μέσα από την εφαρμογή. Να πώς.

  Πώς να διαγράψετε όλες τις ειδοποιήσεις σε iPhone χωρίς 3D Touch

Μοιραστείτε έναν κωδικό QR

Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Spotify είναι ενημερωμένη. Ανοίξτε την εφαρμογή και παίξτε ένα τραγούδι ή έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Πατήστε το κουμπί υπερχείλισης για να μεταβείτε στις επιλογές του κομματιού. Θα δείτε τις συνήθεις επιλογές «Αποθήκευση» και «Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής». Ο κωδικός QR είναι ενσωματωμένος στη γραμμή κάτω από το εξώφυλλο του άλμπουμ για το κομμάτι. Βασικά πρέπει να δείξετε αυτήν την οθόνη σε έναν συνάδελφο χρήστη του Spotify ώστε να μπορεί να τη σαρώσει.

Για έναν ραδιοφωνικό σταθμό, πατήστε τον ραδιοφωνικό σταθμό έτσι ώστε να βρίσκεστε στην αρχική του οθόνη. Πατήστε το κουμπί υπερχείλισης επάνω δεξιά. Και πάλι, ο κωδικός QR βρίσκεται στη γραμμή κάτω από το εξώφυλλο του άλμπουμ για τον ραδιοφωνικό σταθμό. Δείξτε το στον φίλο σας για να το σαρώσει.

  Πώς να μετατρέψετε μια μονάδα δίσκου από GPT σε MBR

Μπορείτε να λάβετε έναν κωδικό QR για όλες τις λίστες αναπαραγωγής με τον ίδιο σχεδόν τρόπο. Οι κωδικοί QR δεν περιορίζονται στις λίστες αναπαραγωγής που δημιουργεί το Spotify. Μπορείτε να λάβετε έναν κωδικό QR για μια προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής.

Σάρωση κωδικών QR Spotify

Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify και μεταβείτε στην καρτέλα Αναζήτηση. Στην κορυφή, δίπλα στη γραμμή αναζήτησης, υπάρχει ένα κουμπί κάμερας. Πατήστε το για να εκκινήσετε τον ενσωματωμένο σαρωτή κώδικα QR της εφαρμογής. Η εφαρμογή θα χρειαστεί άδεια για πρόσβαση στην κάμερά σας. Στρέψτε την κάμερα προς έναν κωδικό QR και θα τον σαρώσει. Θα μεταφερθείτε στο κομμάτι ή στο ραδιοφωνικό σταθμό όπου μπορείτε να το παίξετε.

  Τρόπος εύκολης αλλαγής πεζών-κεφαλαίων στο κείμενο στα Έγγραφα Google

Όταν σαρώνετε κωδικούς QR του Spotify, έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε το τραγούδι ή τη λίστα αναπαραγωγής στα οποία δείχνει ή να το παίξετε αμέσως. Το τραγούδι ή το ραδιόφωνο δεν αρχίζει να παίζει αμέσως. Εάν σαρώσετε τον κωδικό QR για ένα τραγούδι, το Spotify θα σας δείξει ολόκληρο το άλμπουμ από το οποίο προέρχεται το τραγούδι και θα σας δώσει την επιλογή να το κατεβάσετε.