Πώς να παίξετε μουσική από το Κέντρο Ελέγχου στο iOS 10

Το Κέντρο Ελέγχου είναι ένας πίνακας γρήγορης πρόσβασης στο iOS που φιλοξενεί ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται συχνά. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε. την οθόνη κλειδώματος, την αρχική οθόνη και μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή. Το Κέντρο Ελέγχου διαθέτει εναλλαγές για λειτουργία αεροπλάνου, WiFi, Bluetooth κ.λπ., και κουμπιά για πρόσβαση στην κάμερα, την αριθμομηχανή, την πυξίδα και τον φακό. Μέχρι το iOS 9, φιλοξενούσε επίσης στοιχεία ελέγχου μουσικής. Εάν ακούγατε μουσική, δεν χρειαζόταν να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας για να διαχειριστείτε την ένταση, να παραλείψετε ένα κομμάτι ή να το παίξετε/παύσετε. Με το iOS 10, τα χειριστήρια μουσικής έχουν μετακινηθεί ή, ακριβέστερα, το Κέντρο Ελέγχου έχει επανασχεδιαστεί. Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου μουσικής στο Κέντρο Ελέγχου.

  Πώς το iOS 14 πρόκειται να μεταμορφώσει την αρχική οθόνη του iPhone σας

Το Κέντρο Ελέγχου στο iOS 10 έχει καρτέλες, τρεις από αυτές. Μπορεί να μην παρατηρήσετε αμέσως τις καρτέλες. Η μόνη ένδειξη για την ύπαρξή τους είναι δύο ή τρεις μικρές κουκκίδες κάτω από το ρυθμιστικό του Κέντρου Ελέγχου. Μπορεί να τα χάσετε εάν έχετε ορίσει μια υπερβολικά πυκνή ταπετσαρία στην αρχική σας οθόνη ή στην οθόνη κλειδώματος.

Στο iOS 10, σύρετε προς τα αριστερά στο Κέντρο Ελέγχου για να μεταβείτε στην καρτέλα Μουσική. Εάν έχετε συνδεδεμένες συσκευές στο Home Kit, το Κέντρο Ελέγχου θα έχει μια τρίτη καρτέλα όπου μπορείτε να τις ελέγχετε. Εάν όχι, το Κέντρο Ελέγχου θα έχει δύο καρτέλες. ένα για τις εναλλαγές και τις εφαρμογές γρήγορης πρόσβασης και ένα για τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία για iPhone στο iOS 15

Τα χειριστήρια μουσικής δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε. Είναι τα ίδια που είχατε πάντα αλλά με μεγαλύτερα κουμπιά. Η εφαρμογή στην οποία παίζετε μουσική εμφανίζεται στο επάνω μέρος. Εάν το τηλέφωνό σας είναι ξεκλείδωτο και πατήσετε την εφαρμογή μουσικής στην καρτέλα μουσικής στο Κέντρο ελέγχου, θα μεταβείτε σε αυτήν.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ θα εμφανιστεί σε αυτήν την καρτέλα και μπορείτε να ελέγξετε την ένταση εδώ. Εάν πατήσετε ένα τραγούδι που παίζει αυτήν τη στιγμή, θα μεταβείτε ξανά στην εφαρμογή στην οποία παίζεται.

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, στο iOS 9 παρατήρησα ότι ο έλεγχος της έντασης από το Κέντρο Ελέγχου είχε χάσει την ακρίβειά του. Συχνά, το πάτημα του μικρού κουμπιού στο ρυθμιστικό έντασης είχε ως αποτέλεσμα την παύση της μουσικής. Το έκανα με κιμωλία ότι είχα χοντρά δάχτυλα, αλλά έκτοτε έχω παρατηρήσει πολλούς ανθρώπους να παραπονιούνται για το ίδιο πρόβλημα.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα φόρτισης με το iOS 15

Με τα στοιχεία ελέγχου μουσικής σε μια δική τους καρτέλα, το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί. Ίσως η Apple θα έπρεπε να έχει καταστήσει λίγο πιο προφανές ότι μπορείτε τώρα να περάσετε σε μια νέα καρτέλα στο Κέντρο Ελέγχου. Οι κουκκίδες στο κάτω μέρος είναι συνεπείς με τη σχεδίαση στο iOS απλώς δεν είναι πολύ εμφανείς στον ανυποψίαστο χρήστη.