Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το νησί «Animal Crossing: New Horizons».

Πιθανότατα έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο στο Animal Crossing: New Horizons island. Η Nintendo θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε όλη τη σκληρή δουλειά σας με μια δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης νησίδων που εισάγεται στο δεύτερη καλοκαιρινή ενημέρωση.

Από την κυκλοφορία, αποθηκεύστε αρχεία για το Animal Crossing: New Horizons έχουν συνδεθεί με το Nintendo Switch, πράγμα που σήμαινε ότι αν χαθεί ή κλαπεί η κονσόλα σας, όλη η πρόοδός σας δεν θα ήταν ανακτήσιμη. Η αποθήκευση στο Cloud σάς δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε το παιχνίδι σας, αρκεί να πληρώσετε για μια συνδρομή στο Nintendo Switch Online.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας νησί στο Animal Crossing: New Horizons.

Ενημερώστε το παιχνίδι σας

Πριν ξεκινήσετε το Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης λογισμικού. Θα χρειαστεί να εκτελείτε την έκδοση 1.4.0 ή νεότερη. Χωρίς ενημέρωση, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο νέο περιεχόμενο καλοκαιρινής ενημέρωσης.

Εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά, η εφαρμογή εκκίνησης θα σας ειδοποιήσει αυτόματα ότι είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση λογισμικού.

Εάν χάσατε την ειδοποίηση αυτόματης ενημέρωσης, μεταβείτε στο πρόγραμμα εκκίνησης παιχνιδιού Animal Crossing: New Horizons στην αρχική οθόνη του Nintendo Switch και, στη συνέχεια, ανοίξτε το μενού “Επιλογές” πατώντας το κουμπί “+” στο δεξί χειριστήριο Joy-Con.

Θα δείτε το “Ver. 1.4.0” ή υψηλότερη στην επάνω αριστερή γωνία κάτω από τον τίτλο του παιχνιδιού, εάν έχετε ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν όχι, επιλέξτε την καρτέλα «Ενημέρωση λογισμικού» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Μέσω του Διαδικτύου» για να πραγματοποιήσετε λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης στο Nintendo Switch.

  Πώς να αφαιρέσετε αξιόπιστες συσκευές από το iPhone σας

Πατήστε το φυσικό κουμπί “A” στο χειριστήριό σας για να υποβάλετε τυχόν αλλαγές. Μετά την ενημέρωση του παιχνιδιού και την κυκλοφορία του, ένα μήνυμα θα σας ενημερώσει ότι τα δεδομένα αποθήκευσης θα ενημερωθούν στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Αποθήκευση δεδομένων

Στην οθόνη τίτλου Animal Crossing: New Horizons, θα δείτε ένα νέο κομμάτι κειμένου κάτω από τις “Ρυθμίσεις” που λέει “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας – Δεν έχει οριστεί”. Προχωρήστε και πατήστε το κουμπί “-” στο αριστερό χειριστήριο Joy-Con για πρόσβαση στο μενού “Ρυθμίσεις”.

Ο Tom Nook θα σας χαιρετήσει και θα σας προσφέρει μερικές διαφορετικές επιλογές, όπως τη δυνατότητα να διαγράψετε τα προφίλ των χαρακτήρων σας ή να διαγράψετε το νησί σας. Η νέα επιλογή είναι το “Island Backup”.

Επιλέξτε “Island Backup” από τη λίστα του Tom Nook και θα εξετάσει ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε. Συνοψίζοντας, η υπηρεσία “Island Backup” προορίζεται για χρήση όταν η κονσόλα Nintendo Switch έχει χαθεί ή καταστραφεί. είναι ένας τρόπος να ανεβάσετε το Animal Crossing: New Horizons αποθηκεύει δεδομένα για φύλαξη.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας νησίδων, τα αποθηκευμένα δεδομένα σας θα μεταφορτωθούν αυτόματα, εφόσον η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και μόνο όταν δεν παίζετε ενεργά το παιχνίδι. Πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή στο Nintendo Switch Online για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.

Αφού διαβάσετε την εξήγηση και είστε έτοιμοι, επιλέξτε «Ενεργοποίηση αντιγράφων ασφαλείας νησίδας». Αφού διαβάσετε μερικές ακόμη λεπτομέρειες (που εξηγούνται παραπάνω), επιλέξτε «Ναι! Ενεργοποιήστε, παρακαλώ!» από το μενού.

Το αντίγραφο ασφαλείας του νησιού θα ξεκινήσει και το παιχνίδι σας θα αποθηκευτεί. Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε στην οθόνη τίτλου Animal Crossing. Θα δείτε τώρα ότι η κάτω αριστερή γωνία λέει “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας – Ενεργοποιημένο” κάτω από το κουμπί “Ρυθμίσεις”.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επισημάνσεων και των σημειώσεων του Kindle

Εάν θέλετε να επιβεβαιώσετε ότι η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας λειτουργεί, η ημερομηνία και η ώρα του πιο πρόσφατου αντιγράφου ασφαλείας θα εμφανιστεί στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης τίτλου (αφού κλείσετε εντελώς το παιχνίδι και δεν είστε ενεργά παιχνίδι).

Εάν θέλετε να ακυρώσετε την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας νησί, επιστρέψτε στο μενού “Ρυθμίσεις” από την οθόνη τίτλου του Animal Crossing: New Horizons πατώντας το κουμπί “-” στο αριστερό χειριστήριο Joy-Con και ρωτήστε τον Tom Nook για το Υπηρεσία “Island Backup” για άλλη μια φορά. Από εκεί, επιλέξτε “Disable Island Backup”.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του νησιού στο Ιστότοπος υποστήριξης της Nintendo.

Επαναφορά αποθήκευσης δεδομένων

Εάν έχετε μεταφορτώσει δεδομένα, μπορείτε να τα επαναφέρετε αργότερα εάν χαθεί ή καταστραφεί το Nintendo Switch. Η ανάκτηση είναι διαθέσιμη μόνο σε περιπτώσεις όπου πρέπει να αγοράσετε μια νέα κονσόλα ή η κατεστραμμένη σας έχει επιδιορθωθεί και απαιτείται ενεργή συνδρομή Nintendo Online για πρόσβαση στη δυνατότητα ανάκτησης.

Σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς, επικοινωνήστε Υποστήριξη Καταναλωτών Nintendo, και ένας αντιπρόσωπος μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε το νησί και τον χρήστη να αποθηκεύσει δεδομένα στη νέα ή επισκευασμένη κονσόλα Nintendo Switch.

Εάν το σύστημά σας επισκευάστηκε από ένα κέντρο εξυπηρέτησης της Nintendo, τα δεδομένα αποθήκευσης ενδέχεται να βρίσκονται ήδη στο σύστημα. Ανοίξτε το Animal Crossing: New Horizons και το νησί σας μπορεί να εμφανιστούν στην οθόνη τίτλου.

Εάν το νησί σας δεν εμφανίζεται αυτόματα, ελέγξτε ξανά ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την έκδοση του παιχνιδιού σας σε 1.4.0. Εκκινήστε ξανά το Animal Crossing: New Horizons και κρατήστε πατημένο το κουμπί «-» στο αριστερό χειριστήριο Joy-Con όταν δείτε τη μαύρη οθόνη με το λογότυπο της Nintendo.

  Δοκιμάστε την ακοή σας με ένα iPhone και ένα ήσυχο δωμάτιο

Εάν ο Timmy και ο Tommy εμφανιστούν στη ρεσεψιόν, κλείστε το παιχνίδι και δοκιμάστε ξανά. Μπορείτε να κλείσετε το παιχνίδι πατώντας το κουμπί Αρχική σελίδα στο διακόπτη σας, πατήστε “X” στο δεξί χειριστήριο Joy-Con και, στη συνέχεια, πατήστε “Κλείσιμο”.

Εάν δεν μπορούν να βρεθούν δεδομένα νησίδας, μπορεί να οφείλεται στο ότι το Nintendo Switch σας δεν είναι συνδεδεμένο αυτήν τη στιγμή στο διαδίκτυο ή ο λογαριασμός Nintendo στον οποίο είστε συνδεδεμένοι δεν είναι ο ίδιος λογαριασμός που περιέχει τα δεδομένα επαναφοράς.

Θα εμφανιστεί μια νέα προτροπή για να αναζητήσετε δεδομένα αποθήκευσης νησίδων με δυνατότητα ανάκτησης. Εάν μεταφορτώθηκαν πολλά νησιά, θα σας δοθεί η επιλογή να επιλέξετε ποιο νησί θέλετε να επαναφέρετε στο Switch σας. Επιλέξτε “Ναι, παρακαλώ!” για να επιβεβαιώσετε ότι είστε έτοιμοι να επαναφέρετε το επιλεγμένο αντίγραφο ασφαλείας του νησιού. Οποιοδήποτε νησί είναι εγκατεστημένο αυτήν τη στιγμή στο Nintendo Switch θα αντικατασταθεί με το επιλεγμένο αντίγραφο ασφαλείας νησί.

Αφού ανακτηθούν τα δεδομένα αποθήκευσης του νησιού, το παιχνίδι θα επανεκκινηθεί και θα επιστρέψετε στην οθόνη τίτλου.

Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας νησί έχει ζητηθεί εδώ και καιρό από την κυκλοφορία του Animal Crossing: New Horizons, με α αναφορά που έφτασε τους 22.000 υποστηρικτές. Με αυτήν τη νέα δυνατότητα, οι παίκτες μπορούν με ασφάλεια και ασφάλεια να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των αποθηκευμένων δεδομένων τους χωρίς να ανησυχούν ότι θα χάσουν την πρόοδό τους και θα ξεκινήσουν από την αρχή εάν χαθεί, καταστραφεί ή κλαπεί η κονσόλα τους.