Πώς να ορίσετε όρια εφαρμογών και παιχνιδιών στο Xbox One

Το Microsoft Family Groups σάς επιτρέπει να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές και παιχνίδια για μεμονωμένους λογαριασμούς στο Xbox One. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα έναν παιδικό λογαριασμό ή πρόσθετους περιορισμούς για να προστατέψετε τα αθώα μάτια από ακατάλληλο περιεχόμενο.

Για να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές και παιχνίδια στο Xbox One, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα Microsoft Family Group. Αφού το κάνετε αυτό, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν θυγατρικό λογαριασμό.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να συνδεθείτε σε αυτόν τον λογαριασμό στο Xbox One. Για να ξεκινήσετε, ενεργοποιήστε το Xbox και πατήστε το κουμπί Xbox στη μέση του χειριστηρίου σας για να ανοίξετε τον οδηγό. Πλοηγηθείτε στο avatar σας επάνω αριστερά για πρόσβαση στην οθόνη “Σύνδεση” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Προσθήκη νέου”.

Επιλέξτε το avatar σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε

Συνδεθείτε στον θυγατρικό λογαριασμό και επιλέξτε εάν θέλετε να συνεχίσετε τη ρύθμιση μέσω του Microsoft Family Group σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ή στο Xbox One. Εάν επιλέξετε το πρώτο, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε ένα email που θα σας κατευθύνει στον κεντρικό κόμβο του σπιτιού σας Microsoft Family Group. Εκεί, μπορείτε επίσης να ορίσετε ευρύτερους περιορισμούς περιεχομένου για τον θυγατρικό λογαριασμό.

  Το Horizonate είναι ένα εργαλείο διαχείρισης εργασιών με επίκεντρο ημερομηνίας για μικρές ομάδες

Εάν επιλέξετε να συνεχίσετε στο Xbox One, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft. Όποια συσκευή κι αν επιλέξετε, τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια.

Στη συνέχεια, επιλέξτε εάν θέλετε το παιδί σας να μπορεί να συνδεθεί σε εφαρμογές τρίτων. Για να προβάλετε τη Συμφωνία Υπηρεσιών της Microsoft, τη Δήλωση Απορρήτου της Microsoft ή πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εφαρμογές τρίτων, επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή στα δεξιά.

ο

Προχωρήστε στα μηνύματα για να επιβεβαιώσετε τη συγκατάθεσή σας και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μια ετικέτα παίκτη για τον παιδικό λογαριασμό.

Στη συνέχεια, επιλέγετε ένα από τα τρία επίπεδα ασφάλειας που θα υπαγορεύουν τον τρόπο σύνδεσης του παιδικού λογαριασμού στο Xbox One και πρόσβασης στο περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις του. Μπορείτε να επιλέξετε “No Barriers”, “Ask for My Passkey” ή “Lock It Down”.

  Το Bamboo Paper τελικά πηγαίνει σε πολλές πλατφόρμες και το πήραμε για μια περιστροφή

Το Xbox One

Επειδή χρησιμοποιήσατε τον θυγατρικό λογαριασμό που δημιουργήσατε Microsoft Family Group για να δημιουργήσετε το προφίλ παιδιού στο Xbox One, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο δικό σας Microsoft Family Group σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για να ορίσετε συγκεκριμένα όρια σε εφαρμογές και παιχνίδια.

Μόλις φτάσετε εκεί, επιλέξτε τον λογαριασμό που θέλετε να ρυθμίσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Όρια εφαρμογών και παιχνιδιών». Εδώ μπορείτε επίσης να προβάλετε, να εγκρίνετε ή να απορρίψετε τυχόν εκκρεμή αιτήματα για πρόσβαση σε περιορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια.

Κάντε κλικ

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα χρονικά όρια για συγκεκριμένα παιχνίδια, απλώς βεβαιωθείτε ότι η επιλογή «Χρονικά Όρια» είναι ενεργοποιημένη.

Εναλλαγή-Ενεργοποίηση του

Ακόμα κι αν αυτό είναι ενεργοποιημένο, τα παιχνίδια εξακολουθούν να μην έχουν χρονικό όριο στην αρχή. Πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στα δεξιά κάθε παιχνιδιού για να ενεργοποιήσετε το προεπιλεγμένο χρονικό όριο της μίας ώρας.

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα μεμονωμένα κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε παιχνίδι ή εφαρμογή για να αναπτύξετε το μενού του. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να επιλέξετε για πόσο χρονικό διάστημα αυτός ο λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιεί κάθε εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε τα αναπτυσσόμενα μενού “Να επιτρέπεται από” και “Προς” για να δημιουργήσετε ένα χρονικό παράθυρο εντός του οποίου θα είναι προσβάσιμη κάθε εφαρμογή.

  Ξεφορτωθείτε τους κύκλους και αποκτήστε πίσω την παλιά διεπαφή Twitter

Το πρόγραμμα για

Για να αποκλείσετε έναν λογαριασμό από τη λήψη, την αναπαραγωγή ή την πρόσβαση σε μια εφαρμογή, απλώς κάντε κλικ στο «Αποκλεισμός εφαρμογής». Εάν θέλετε να δείτε σε ποια συσκευή είναι εγκατεστημένη μια εφαρμογή, απλώς τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από οποιοδήποτε από τα εικονίδια στην ενότητα “Εγκαταστάθηκε ενεργό”.

Αυτά τα στοιχεία ελέγχου μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε συγκεκριμένα παιχνίδια ή εφαρμογές που θεωρείτε ακατάλληλες για ορισμένα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι τα περισσότερα παιδιά με γνώσεις ψηφιακής τεχνολογίας μπορούν και θα βρουν μια λύση για τους περισσότερους περιορισμούς που δημιουργούν οι γονείς τους.