Το Horizonate είναι ένα εργαλείο διαχείρισης εργασιών με επίκεντρο ημερομηνίας για μικρές ομάδες

Καλύπτουμε πολλούς προσωπικούς διαχειριστές εργασιών και υπάρχουν σε αφθονία. Οι διαχειριστές εργασιών ομάδας είναι λιγότερο εύκολο να βρεθούν και είναι συνήθως πολύπλοκοι για να καλύψουν τις ανάγκες μεγάλων ομάδων. Το Horizonate είναι μια υπηρεσία διαχείρισης εργασιών που είναι κατάλληλη για μικρότερες ομάδες. Αυτή τη στιγμή είναι σε έκδοση beta, αλλά δέχεται νέους χρήστες. Η υπηρεσία ως πολλά σχέδια συνδρομής. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να προσθέσετε έως και 10 έργα. Δεν φαίνεται να υπάρχει περιορισμός στο πόσα μέλη μπορείτε να προσθέσετε σε ένα έργο. Οι εργασίες για την ομάδα σας προστίθενται με μια ωραία προβολή ημερολογίου στην κορυφή. Μπορείτε να προσθέσετε εργασίες για οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας ή του μήνα ή μπορείτε να προσθέσετε εργασίες και να τις μετακινήσετε σε μια ημερομηνία αργότερα. Οι εργασίες μπορούν να επεξεργαστούν και να ανατεθούν σε ένα μέλος της ομάδας. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε αρχεία και να κάνετε συζητήσεις.

  Πώς να αποκτήσετε το ιστορικό εντολών του PowerShell στα Windows 10

Η προβολή ημερολογίου είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο Horizonate. κρατά τον πιο σημαντικό παράγοντα της διαχείρισης έργου, δηλαδή τον χρόνο, στο επίκεντρο και επίσης διευκολύνει τον προγραμματισμό. Είναι πολύ σαν να γράφετε σε ένα πραγματικό φυσικό ημερολόγιο.

Για εργασίες που έχουν ήδη ημερομηνία λήξης, μπορείτε να αρχίσετε να τις προσθέτετε κάνοντας κλικ στο σχετικό πλαίσιο ημερομηνίας. Οι εργασίες μπορούν να σύρονται και να αποτίθενται σε οποιαδήποτε άλλη στήλη ημερομηνίας και όταν τοποθετείτε το ποντίκι πάνω από μια εργασία, σας επιτρέπει να την εκχωρήσετε σε ένα από τα μέλη του έργου. Το ίδιο ισχύει και για την ενότητα Εκκρεμότητες κάτω από το μεγάλο ημερολόγιο. μπορείτε να προσθέσετε εργασίες και αυτές οι εργασίες παραμένουν ανεξάρτητες από οποιαδήποτε εκχωρημένη ημερομηνία, ωστόσο, μπορούν να ανατεθούν σε ένα μέλος της ομάδας. Όλες οι εργασίες μπορούν να επεξεργαστούν μετά τη δημιουργία και να διαγραφούν.

  Είναι πραγματικά κακό να έχεις ανοιχτές 100 καρτέλες προγράμματος περιήγησης;

Κάθε μέλος της ομάδας έχει τον δικό του πίνακα ελέγχου από όπου μπορεί να προσθέσει εργασίες και όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια στην ενότητα συζήτησης ενός έργου. Επιπλέον, μπορούν να μεταφορτωθούν αρχεία που σχετίζονται με το έργο. Όσον αφορά τη διαχείριση αρχείων, το Horizonate δεν το αντιμετωπίζει πολύ καλά. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία, αλλά δεν μπορείτε να εκχωρήσετε ή να συνδέσετε ένα αρχείο σε μια συγκεκριμένη εργασία, γεγονός που καθιστά την εύρεση ενός αρχείου κάπως δύσκολη όταν ξεκινάτε μια εργασία. Επίσης, φαίνεται να μην υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης για τα αρχεία, αλλά δεδομένου ότι η υπηρεσία είναι ακόμα σε έκδοση beta, οι δυνατότητες διαχείρισης αρχείων ενδέχεται να είναι στα σκαριά.

  Πώς να κλείσετε ανοιχτά παράθυρα στο iPhone 11

Αυτό που μου αρέσει προσωπικά σε αυτήν την υπηρεσία είναι η δυνατότητα προσθήκης εργασιών σε ένα ημερολόγιο. Είναι κάτι που συνηθίζαμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας σημειώνοντας σημαντικές ημερομηνίες σε ένα επιτραπέζιο ή ημερολόγιο τοίχου. Στην πραγματικότητα, είναι λίγο πολύ αυτό που κάνουμε τώρα όταν προσθέτουμε ένα συμβάν σε μια εφαρμογή υπενθύμισης στο smartphone μας. Το Horizonate κάνει την ίδια ιδέα να λειτουργεί για τη διαχείριση εργασιών.

Επισκεφτείτε το Horizonate