Ξεφορτωθείτε τους κύκλους και αποκτήστε πίσω την παλιά διεπαφή Twitter

Το Twitter μόλις έλαβε μια αναθεώρηση σχεδιασμού. Αυτή σίγουρα δεν είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση σχεδιασμού που έχει λάβει το κοινωνικό δίκτυο. Το Twitter έχει ενημερώσει σημαντικά τη διεπαφή χρήστη του στο παρελθόν και συναντήθηκε με δυσαρεστημένους χρήστες. Μια πιο πρόσφατη αλλαγή που έκανε το Twitter ήταν να αφαιρέσει το αγαπημένο εικονίδιο, ένα αστέρι, υπέρ ενός εικονιδίου like, μιας καρδιάς. Αυτή η ενημέρωση, ωστόσο, καταγράφει τα πάντα στο Twitter. Οι μικρογραφίες προφίλ είναι πλέον στρογγυλές. Τα εικονίδια είναι όλα διαφορετικά. Υπάρχει μια νέα γραμματοσειρά. Οι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι. Η νέα διεπαφή χρήστη έχει κυκλοφορήσει τόσο σε χρήστες ιστού όσο και σε χρήστες κινητών. Εάν χρησιμοποιείτε το Twitter από το πρόγραμμα περιήγησής σας, τότε μπορείτε να επαναφέρετε την παλιά διεπαφή Twitter με το Twitter – Παλιά σχεδίαση. Είναι μια επέκταση του Chrome που επαναφέρει τη διεπαφή χρήστη Twitter που αγαπάτε.

  Πώς να δείτε τις αλληλεπιδράσεις Twitter με έναν χρήστη [Chrome]

Αποκτήστε πίσω την παλιά διεπαφή Twitter

Εγκαταστήστε το Twitter Old Design και ανανεώστε το Twitter. Το παλιό σχέδιο θα επιστρέψει σε όλο του το μεγαλείο.

Η επέκταση επαναφέρει τη διεπαφή χρήστη του Twitter σε αυτήν που χρησιμοποιούσατε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Είναι για όλους όσους δεν τους αρέσουν η νέα γραμματοσειρά, τα εικονίδια και οι κύκλοι.

Η επέκταση δεν πάει άλλο πίσω. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, αυτή δεν είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση διεπαφής χρήστη που έκανε το Twitter. Υπήρξαν τουλάχιστον δύο στο παρελθόν, αλλά το Twitter Old Design σας επιστρέφει στο πιο πρόσφατο. Δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, κανένα πρόσθετο Firefox που να κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά δεν μπορεί να είναι πολύ πίσω. Το Twitter χρειάστηκε 24 ώρες για να προκαλέσει οργή ενάντια στο νέο του σχέδιο και αυτή η επέκταση αναπτύχθηκε αμέσως μετά.

  Πώς να κόψετε το θόρυβο με τις λίστες Twitter

Φυσικά αυτό δεν κάνει πολλά αν χρησιμοποιείτε το Twitter στο τηλέφωνό σας. Η νέα διεπαφή χρήστη του Twitter προστέθηκε σε επίσημες εφαρμογές iOS και Android. Ίσως κάποιος κλωνοποιήσει την εφαρμογή Twitter, την επαναφέρει στην παλιά της διεπαφή χρήστη και τη συσκευάσει για χρήστες Android, αλλά οι χρήστες iOS δεν έχουν τύχη. Ο παλιός σχεδιασμός της εφαρμογής δύσκολα αξίζει να κάνετε jailbreak σε μια συσκευή iOS και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι κάποιος θα αναπτύξει έναν τρόπο να επαναφέρει την παλιά διεπαφή Twitter.

Είναι κακό?

Δεν είναι. Απλώς είναι διαφορετικό και οι άνθρωποι δεν θέλουν να αλλάξουν. Ίσως δεν φαίνεται τόσο καλό σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά στο κινητό είναι μια βελτίωση. Η γραμματοσειρά και το χρώμα της είναι πιο ευανάγνωστα. Ο σχεδιασμός φαίνεται να έχει ενοποιηθεί κάπως σε iOS και Android, κάτι που είναι καλό. Μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στο προφίλ και τις ρυθμίσεις σας με τον ίδιο τρόπο και στις δύο εφαρμογές. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές, αλλά δεν παραπονιόμαστε πολύ.

  Πώς να επαναφέρετε τον παλιό ιστότοπο Twitter

Εγκαταστήστε το Twitter Old Design από το Chrome Web Store