Πώς να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας στο Facebook στο Google Photos

Ως μέρος του Έργο μεταφοράς δεδομένων, το Facebook έχει δημιουργήσει ένα εργαλείο που σας επιτρέπει στείλτε ένα αντίγραφο των φωτογραφιών και των βίντεό σας στο Google Photos. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο για χρήση από οποιονδήποτε έχει λογαριασμό Facebook και Google. Ετσι δουλευει.

Ξεκινήστε με μια επίσκεψη Ο ιστότοπος του Facebook για υπολογιστές από τον υπολογιστή σας Windows 10 ή Mac. Από εκεί, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Ρυθμίσεις & Απόρρητο”.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατευθυνθείτε κατευθείαν Ο ιστότοπος του εργαλείου μεταφοράς φωτογραφιών και βίντεο του Facebook και παραλείψτε μερικά βήματα.

  Πώς να στείλετε GIF στο Facebook Messenger [iOS]

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Ρυθμίσεις”.

Κάντε κλικ στο

Επιλέξτε την επιλογή “Οι πληροφορίες σας στο Facebook” από το παράθυρο στην αριστερή πλευρά του μενού.

Κάντε κλικ στο

Κάντε κλικ στο κουμπί «Προβολή» που αντιστοιχεί στο «Μεταφορά αντιγράφου των φωτογραφιών ή των βίντεό σας».

Επίλεξε το

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε πού θέλετε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Επιλέξτε το αναπτυσσόμενο κουμπί “Επιλογή προορισμού” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Φωτογραφίες Google”.

Επίλεξε το

Επιλέξτε εάν θέλετε να εξαγάγετε και να μεταφέρετε ένα αντίγραφο των φωτογραφιών ή των βίντεό σας στο Facebook. Δυστυχώς, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο μία μεταφορά κάθε φορά. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επόμενο” μόλις κάνετε μια επιλογή.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook Stories

Επιλέγω

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook για έλεγχο ταυτότητας.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο

Τώρα θα πρέπει να επιλέξετε τον λογαριασμό Google στον οποίο θέλετε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο. Ίσως χρειαστεί να ελέγξετε ξανά τον εαυτό σας και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Παραχωρήστε στο Facebook άδεια να προσθέτει φωτογραφίες και βίντεο στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Να επιτρέπεται”.

Επίλεξε το

Επιβεβαιώστε την επιλογή σας επιλέγοντας το κουμπί “Allow” για δεύτερη φορά.

Επιβεβαιώστε την επιλογή σας κάνοντας κλικ στο

Όταν όλα είναι ρυθμισμένα να λειτουργούν, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί “Επιβεβαίωση μεταφοράς”.

Κάντε κλικ στο

Ένα αντίγραφο των φωτογραφιών ή των βίντεό σας στο Facebook μεταφέρεται τώρα στο Google Photos. Μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο της μεταφοράς στην ενότητα «Δραστηριότητα». Ίσως χρειαστεί να περιμένετε αρκετές ώρες (ή μέρες) για να φτάσουν όλα στην υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών της Google.

  Αποκλεισμός τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και αθλητικών spoiler στο Facebook και στο Twitter [Chrome]

Θα εμφανιστεί τώρα η μεταφορά φωτογραφίας ή βίντεο

Εάν μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας για να μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, θα θέλετε επίσης να κατεβάσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας κάθε πληροφορίας που έχει το κοινωνικό δίκτυο για εσάς.