Πώς να ξεριζώσετε το διεθνές Samsung Galaxy S5 (SM-G900F)

Η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung στη σειρά Galaxy S, το S5, είναι ένα από τα πιο καυτά smartphone που ανακοινώθηκαν φέτος. Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε το τηλέφωνο μόλις βγει στα ράφια σε πολλές αγορές εντός εβδομάδων, αλλά δεν είστε σίγουροι για το αν θα κάνετε το άλμα ή όχι λόγω ανησυχιών σχετικά με την πρόσβαση root στη συσκευή, μην ανησυχείτε άλλο! Το XDA Senior Recognized Developer Chainfire το έκανε ξανά, κάνοντας root τη διεθνή παραλλαγή του Galaxy S5 πριν καν κυκλοφορήσει, απλώς το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με τα προηγούμενα ναυαρχίδες. Στη συνέχεια, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία root του S5 (SM-G900F) χρησιμοποιώντας τη δοκιμασμένη και δοκιμασμένη μέθοδο CF-Auto-Root του.

Όποιος έχει ήδη χρησιμοποιήσει το CF-Auto-Root δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να κάνει root το τηλέφωνό του με αυτήν τη μέθοδο, καθώς όλα τα βήματα είναι ακριβώς τα ίδια. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, η ριζοβολία με το CF-Auto-Root περιλαμβάνει το φλας ενός αρχείου στο τηλέφωνό σας μέσω του Odin, το οποίο με τη σειρά του εκκινεί το τηλέφωνο με προσαρμοσμένη ανάκτηση για να αναβοσβήνει το SuperSU και στη συνέχεια επαναφέρει αυτόματα την ανάκτηση αποθέματος στο τηλέφωνό σας, διασφαλίζοντας ότι παραμένει τόσο κοντά να αποθηκεύσετε σε όλες τις άλλες πτυχές όσο το δυνατόν περισσότερο ακόμα και μετά την ριζοβολία.

  Πώς να κατεβάσετε τη μουσική βιβλιοθήκη Groove στα Windows 10

Αποποίηση ευθύνης: Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη. Το wdzwdz δεν θα είναι υπεύθυνο εάν το τηλέφωνό σας χαλάσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Προειδοποίηση: Τα αρχεία που παρέχονται σε αυτόν τον οδηγό προορίζονται ΜΟΝΟ για rooting της Διεθνούς παραλλαγής του Galaxy S5, δηλαδή SM-G900F. ΜΗΝ επιχειρήσετε να κάνετε root οποιαδήποτε άλλη παραλλαγή της συσκευής (ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής) με αυτό το αρχείο. (Μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό μοντέλου του τηλεφώνου σας στις Ρυθμίσεις > Σχετικά με τη συσκευή > Αριθμός μοντέλου.)

Σημαντικό: Η ριζοβολία με αυτήν τη μέθοδο ΘΑ αυξήσει τον μετρητή φλας και θα ενεργοποιήσει τη σημαία εγγύησης KNOX της Samsung, επομένως η εγγύησή σας θα ακυρωθεί.

  Πώς να ρυθμίσετε το iCloud στο Mac σας

Απαιτήσεις

Διαδικασία

Εξαγάγετε τα περιεχόμενα του ληφθέντος αρχείου CF-Auto-Root σε έναν φάκελο στον υπολογιστή σας.
Εκκινήστε το ODIN από τα εξαγόμενα αρχεία.
Κάντε κλικ στο κουμπί PDA στο Odin και επιλέξτε το αρχείο με το όνομα CF-Auto-Root-klte-kltexx-smg900f.tar. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει όλα τα άλλα ακριβώς όπως είναι
Θέστε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία λήψης απενεργοποιώντας το και, στη συνέχεια, πατώντας μαζί τα κουμπιά Μείωση έντασης ήχου, Αρχική σελίδα και Λειτουργία. Εάν σας ζητηθεί να πατήσετε ένα κουμπί για να εισέλθετε στη λειτουργία λήψης κατά την εκκίνηση, κάντε το.
Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας μέσω USB. Ένα από τα κουτιά στο επάνω μέρος πρέπει να ανάβει.
Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη στο Odin και απλώς καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε όσο το τηλέφωνό σας ριζώνει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ΜΗΝ αποσυνδέσετε το τηλέφωνό σας από τον υπολογιστή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

  Πώς να εξάγετε και να εισαγάγετε τα συστήματα Linux στα Windows 10

Αυτό θα πρέπει να γίνει – κατά την επανεκκίνηση, η συσκευή σας θα γίνει root, ενώ οτιδήποτε άλλο (συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης) θα πρέπει να είναι διαθέσιμο.

[via XDA-Developers]