Πώς να κατεβάσετε τη μουσική βιβλιοθήκη Groove στα Windows 10

Η σύντομη προσπάθεια της Microsoft να εισέλθει στη μουσική αγορά ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έκλεισε την υπηρεσία Groove Music, παραχωρώντας έδαφος στο Spotify. Εφόσον η υπηρεσία κλείνει, θα θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της μουσικής σας και θα θέλετε να το κάνετε τώρα, επειδή η υπηρεσία τερματίζεται επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου 2017. Απέχουν 4 ημέρες. Μπορείτε να κάνετε λήψη της βιβλιοθήκης Groove Music από την εφαρμογή Groove στην επιφάνεια εργασίας των Windows 10. Να πώς.

Κατεβάστε το Groove Music

Όταν ανοίξετε την εφαρμογή Groove Music, θα σας προειδοποιήσει ότι η υπηρεσία κλείνει και θα αναζητήσει μουσική για λήψη εκτός σύνδεσης. Εάν παραλείψετε ή ακυρώσετε τη λήψη, θα πρέπει να κάνετε μη αυτόματη λήψη αρχείων Groove Music.

  Λάβετε βοήθεια με την Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

Ανοίξτε την εφαρμογή Groove στα Windows 10 και επιλέξτε την καρτέλα «Η μουσική μου» από τη στήλη στα αριστερά. Αυτή η καρτέλα σάς δείχνει ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων μουσικής στον λογαριασμό σας στο OneDrive και των τοπικών αρχείων μουσικής. Εδώ θα εμφανίζεται επίσης η μουσική που έχετε αγοράσει στο Groove Music. Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού Φίλτρο και επιλέξτε την επιλογή «Αγορά».

Όλα τα στοιχεία που βλέπετε θα είναι τραγούδια που έχετε αγοράσει μέσω του Groove Music. Κάντε δεξί κλικ σε ένα τραγούδι και επιλέξτε «Επιλογή» από το μενού περιβάλλοντος. Επιλέξτε όλα τα άλλα τραγούδια που θέλετε να κατεβάσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης.

  Δημιουργία και διαχείριση λογαριασμών χρηστών ή δικαιωμάτων των Windows με ένα βασικό περιβάλλον εργασίας χρήστη

Ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η βιβλιοθήκη σας και πόσο σταθερό και γρήγορο είναι το διαδίκτυο, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τη λήψη όλης της μουσικής σας. Εάν θέλετε αργότερα να έχετε πρόσβαση σε όλα μέσα από την εφαρμογή Groove, θα πρέπει να την ανεβάσετε στο OneDrive.

Groove Music Pass

Εάν αγοράσατε μια ετήσια συνδρομή στο Google Music Pass που ισχύει πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2017, πληροίτε τα κριτήρια για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στα στοιχεία χρέωσής σας, ώστε η Microsoft να σας εκδώσει επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να εκδώσει επιστροφή χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα, θα σας δώσει μια δωροκάρτα για το Microsoft Store αξίας 120% του επιστρεφόμενου ποσού του Groove Music Pass σας.

  Πώς να δημιουργήσετε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας στα Windows 10

Εάν θέλεις μπορείς ακυρώστε το Groove Music Pass και λάβετε άμεση επιστροφή χρημάτων. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την πιστωτική σας κάρτα όταν η Microsoft προσπαθεί να εκδώσει επιστροφή χρημάτων, είναι καλύτερο να ακυρώσετε την υπηρεσία και να χειριστείτε προληπτικά ολόκληρη τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Εάν έχετε ένα πάσο που δεν έχει εξαργυρωθεί, δεν επιστρέφεται πλέον σε μετρητά. Ωστόσο, η Microsoft θα σας προσφέρει μια δωροκάρτα για το Microsoft Store αξίας 120% της αξίας του πάσου σας. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες που έχει δημοσιεύσει η Microsoft σχετικά με τον τερματισμό της υπηρεσίας εδώ.