Το Timehop ​​φέρνει την εφαρμογή Social Media & Photo Time Machine στο Android

Το υπέροχο με τις υπηρεσίες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram είναι ότι μπορείτε πάντα να επιστρέφετε στον χρόνο και να βλέπετε τι δημοσιεύσατε για κάτι μια συγκεκριμένη ημέρα. Μπορεί να μην ακούγεται καθόλου χρήσιμο ή παραγωγικό, αλλά είναι πολύ ωραίο να έχεις άμεση πρόσβαση σε προηγούμενες αναμνήσεις ανά πάσα στιγμή. Φυσικά, δεν μπορείτε να θυμάστε τα πάντα. Το Timehop ​​στοχεύει να διασφαλίσει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ. Πριν από ένα χρόνο, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια εφαρμογή iOS που επιτρέπει στους ανθρώπους να «επιστρέφουν στο παρελθόν» για να βλέπουν τις αναρτήσεις τους σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα για την τρέχουσα ημέρα. Η διάσημη εφαρμογή Timehop ​​έφτασε επιτέλους στο Google Play Store για συσκευές Android.

  Πώς να ρυθμίσετε τα εργαλεία ανάπτυξης Android σε Linux

Το Timehop ​​βασικά αντλεί ενημερώσεις κατάστασης από το Facebook, tweets από το Twitter, φωτογραφίες από το Instagram, check-in από το Foursquare και τώρα, φωτογραφίες από την τοπική γκαλερί σας, που δημοσιεύτηκαν/πάρθηκαν πριν από ένα χρόνο ή δύο ή τρία στο τρέχουσα ημέρα.

Η διεπαφή της έκδοσης Android είναι λίγο πολύ πανομοιότυπη με την αντίστοιχη iOS. Όταν εκκινήσετε την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα χρειαστεί να συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram ή/και στο Foursquare. Μόλις γίνει αυτό, η εφαρμογή θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να συμπληρώσει τη ροή σας με παλιές καλύτερες στιγμές από όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς, καθώς και φωτογραφίες από την τοπική συλλογή σας. Κάθε μέρα, η ροή σας ανανεώνεται με ένα νέο ‘timehop’, το οποίο εμφανίζει φωτογραφίες που τραβήχτηκαν και ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δημοσιεύτηκαν την ίδια ημέρα έως και πριν από τρία χρόνια (ανάλογα με το πόσο καιρό αρχίσατε να χρησιμοποιείτε το κοινωνικό δίκτυο).

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Smart Compose του Gmail στο Android

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε οποιοδήποτε από αυτά μέσω Facebook και Twitter, ώστε οι φίλοι σας να μπορούν επίσης να ξαναζήσουν αυτές τις αναμνήσεις μαζί σας.

Εάν βρείτε την ανάγκη να καταργήσετε τις συνδεδεμένες υπηρεσίες από την εφαρμογή αργότερα, μπορείτε να το κάνετε από την οθόνη Ρυθμίσεις της.

Συνολικά, μια απλή αλλά εξαιρετική εφαρμογή που μπορείτε να ελέγχετε μία φορά κάθε μέρα για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και να μοιραστείτε αγαπημένες αναμνήσεις με παλιούς φίλους.

Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο του Play Store που παρέχεται παρακάτω.

  Πώς να βαθμονομήσετε την πυξίδα στο Android για να βελτιώσετε την ακρίβεια τοποθεσίας της συσκευής

Εγκαταστήστε το Timehop ​​από το Play Store